Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın güzeller...

melisçim bugün dışarı çıkıyorum hatta az sonra :)).. öğlen olmadan dönmek niyatindeyim aksilik çıkmaz ise.. neredeyim bildirimler ne olacak diye merak etmeyesin canım... güzel sonuçlar almanız dileğiyle...

günaydın
1.400 vermeme rağmen geçen haftaya göre 100 gr almış bulunuyorum
kızlar inanın elimden gelenin en iisini yaptım kusura bakmayın
kilom 70.500
hala adet olmadım (

selam kızlarrr 68.1 dim şimdi 67.2 yim regl olmama rağmen çok güzel bir rakammmmm hemen yazmaya geldim sevinçten

günaydın canım sana da. Tamam kallisim.

günaydın
1.400 vermeme rağmen geçen haftaya göre 100 gr almış bulunuyorum
kızlar inanın elimden gelenin en iisini yaptım kusura bakmayın
kilom 70.500
hala adet olmadım (

canım çok güzel kilo vermişsin 1400 süper daha ne olsun ne diiye üzülüyorsun haftaya reglle birlikte gider daha çok üzülme bunun içinde şişkinlik te vardır aslında daha çok vermişsindir.

günaydınlar 400 grm vermişim yeni kilom 56,6 ay çok mutluyum yaaa nihayet gördüm 56 lı rakamları kaydirigubbakcemile3

canım ben de çok sevindim 56lar süper olmalı, ben de gelebilseydim.

selam kızlarrr 68.1 dim şimdi 67.2 yim regl olmama rağmen çok güzel bir rakammmmm hemen yazmaya geldim sevinçten

seninki de süper canım, tebrikler.

hepiniz süpersiniz. Ben de vermiştim ama regl şişkinliğim devam ediyor ondan galiba zaten heryerim şiş daha sonra tartılacağım.

kızlar dün evde kalamadım gece merzifona misafir götürmek zorund kaldım geçen tartıldığımda 900 gr gitmişti eve erken gidebilirsem tartılırım yoksa 77.900 falanımdır ama melisciğim istersen sen düz 78 yaz tam sonuç olsun

tamam canım tebrikler.
ben de vermiştim ama şişkşnliğe gitti hepsi 60.1 kiloyum mafoldumben

ben yazmak istemiyorum mafoldumben mafoldumben

neden tatylımn ne oldu

hayır melisim ya dün akşam sadece çilek yedim ondan önceki gece
1 kabağı tavaad yağsız kızartıp üstüne sarmısaklı yoğurt dökmüştüm
öğlenleri yediklerim hep hafif oldu
artık anlamıyorumm sinir oldum iyice

ben dün çaya gitmiştim ya yok yoktu vallahi kenimi zor tuttum ama sadece 1 dilim börek ve kabak salatası yedim 3 kaşık bide pastaneye uğramıştık çay ikram ettiler yanında da o müthiş kuru pastalarından ay dayanamadım ama sadece 1 ısırım aldım dür ki tek kaçamağım küçük 1 dilim pizza oldu galiba bu sefer başaracam
sabah kahvaltım 1 kb.kt.beyaz peynir 2 zeytin
1 çay kaçığı ev yapımı çilek
yarım dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…