3.4 veren de var. 59.4den 56 ya düşmüş.
şişgom bak biz sürünelim millet 1 haftada veriyor.
ay boşver şeker ya zayıf ve sağlıksız olmanın hiç bir manası yok
ben dün çaya gitmiştim ya yok yoktu vallahi kenimi zor tuttum ama sadece 1 dilim börek ve kabak salatası yedim 3 kaşık bide pastaneye uğramıştık çay ikram ettiler yanında da o müthiş kuru pastalarından ay dayanamadım ama sadece 1 ısırım aldım dür ki tek kaçamağım küçük 1 dilim pizza oldu galiba bu sefer başaracam
sabah kahvaltım 1 kb.kt.beyaz peynir 2 zeytin
1 çay kaçığı ev yapımı çilek
yarım dilim ekmek
ben dün çaya gitmiştim ya yok yoktu vallahi kenimi zor tuttum ama sadece 1 dilim börek ve kabak salatası yedim 3 kaşık bide pastaneye uğramıştık çay ikram ettiler yanında da o müthiş kuru pastalarından ay dayanamadım ama sadece 1 ısırım aldım dür ki tek kaçamağım küçük 1 dilim pizza oldu galiba bu sefer başaracam
sabah kahvaltım 1 kb.kt.beyaz peynir 2 zeytin
1 çay kaçığı ev yapımı çilek
yarım dilim ekmek
kızlar 60.8 klıoyum:dance:
yani şöyle birkaç kirpiki uçkısımlarından birleşiyor eğer hamileyse bu şekilde anlayabiliriz eskiden böyle anlarlarmış hamile oldukllarını ne garip dimi
kızlar 60.8 klıoyum:dance:
emeklerin boşuna gitmedi canım ya hadi tebrik edeyim seni.vereliniortak
canım tebrikler çok güzel vermişsin şimdi başlangıç kilonu 62.2 mi alayım 63mü kafam karıştı?
günaydın kızlarrrr meliscim teşekkürler Şeniz a.s. ancak sadece suyla değil bu diyet sağlık orucuna başladık gerideki sayfalarımızda detayları var her türlü meyvenin ve sebzenin suyuyla fakat başlamadan önce vucud arındırması yaptık 7. günden sonra yağlar gidiyor 10 gün bu diyet için iyi sonundada 2 kiloyu geri alıyorsun ben 60 la başladım 56 ya düştüm ancak gecen hafta 59.4 olduğum için tam yansımadı sağlık orucunu araştırısan bizim geri sayfalarda detaylar var okadarda sağlıksız değil ama bırakıncada direk yemeğe geçmiyorsun canım vucudu alıştıra alıştıra uyarsan çok sorun olmuyor geri almıyorsun benim gibi değilde daha fazla kilolular için daha iyi sonuç alabiliyorlar a.s.
aaaaaaa bıde kızlar gözbebekelrı ısık karanlık farketmıyor hep buyuk oluyor benıde arkadaslarım ısıgın altına gosturuyorlarda normalde kuculmesılazım ya ısıkta bırde yanıma hamıle olmayan bırını koyuyorlardı walla buyuk dıyorlardı
neyse ole anlamıslardı
gecen hafta ben 62.2-60.8=1.4 kg verdımmm:dance::dance::dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?