hmmmmmmmmmmm o zaman ben gene kapıcıya da yazim bulursa alsın sende saol cnm
yapalım tatlım birlikte
Ne demek turtam ..
Şu an acıktım ama o bile mutlu ediyor kilo veriyorum yaşasın diye ..
ben o kadar mutlu değilim şahsen gene tartıda durup durdumtık yok
Kaç çıktın turtam ?
66.9 cıktım bugün neden bilmiyorum hilalim rejimide bozmadım amma
Turtam sen bozma hiç kaçamak yapma böyle devam.
Yalnız bence bir kaç gün spor yapmamayı deneyebilirsin.
ya kas oranı arttıgı için mi öyle oluyor acep ben de anlamadım neyse bakalı bu cuma nasıl cıkıcam gecen de böyle oldu 2 kilo gitti keşke bu haftada öyle olsa ne kaa güzel olur :26::26:
Kas oranı olabilir ama kas şişkinliğinden de olabilir turtam.
İnşallah öyle olur bu hafta da.
dogru söylüyorsun yaw bacaklarım acıyor zaten şu anda bile bakalım olmadı spor yapsam bile hafif yaparım birkaç gün
Menün çok güzel olmuş Ayşekaynatmışsınız yine maşallah yetişemiyorum hızına
menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
öğlen
çorba
yoğurt
salata
akşam
tavuk
yoğurt
bugün spor yok.ben de genelde akşam geç saatte yapyordum artık gündüz yapmaya çalışacağım kızım rahat vermiyor ama bakalım nasıl yapacağım gündüz vakti
salata
Günaydın Ebrucum . Herkese günaydınlarGünaydın sevgili takımımın güzel ve çıtır hatunları
Bugün kendimi çok yorgun hissediyorum. Bide kötü bir başağrısı var. Sanırım yine havalardan Konya'da bugün hava kapalı.
Yaaaa turti bende bu hafta cumartesi tartıldım. + çıktım. Pazar sabah yine tartılayım dedim toplamda +600 fazla çıktım bende bir daha cumadan önce tartılmaya tövbe ettim. İnsanın psikolojisi bozuluyor. Ben bide daha hiç + görmedim tartıda. Şimdi korkuyla cumayı bekliyorum
Günaydın sevgili takımımın güzel ve çıtır hatunları
günaydın kıslar nasılsınız.... turtayla konuştuk dün biras aklıma düştünüz özledim sizi... gerçi arada misafir olarak takılıyorm ortalarda ama
Hoşgeldin canım. Duyduk dün turtiyle görüştüğünü ama haberler hiç iç açıcı değil
hoşgeldin özlem... nasılsın?günaydın kıslar nasılsınız.... turtayla konuştuk dün biras aklıma düştünüz özledim sizi... gerçi arada misafir olarak takılıyorm ortalarda ama
Gunaydin kizlaaaar
günaydın ebru..
evet cnm yaaa çok mutsuzum vallahi bu durumdan.... yaz da geliyove çoooooook yiyorum...
Günaydın canımGunaydin kizlaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?