nazardıııııııııııır canum olmamı ya hemi de en yakın arkadasların bile kıskanır kendileri veremeyince yada sen onlardan daha güzel olunca
saol cnmhilalim o pankek dedigin ne oluyor kiiiiiiii kalorisiz mi nedir yani nedüüüüürr
Melek başladın yine.
ben orda çiğköfteyi görünce dayanamam
birde yaş pasta nım nım
ne bileyim ya
nedne o zaman o kadar sacma bi şey yapmıslarki..
Bana çok mantıklı geldi, hani yemeğin sonunda ödül alınabilmesine rağmen yememeyi seçme tam bir bilinç.
O açıdan çok beğendim ben.
ohh sporlarda yapılmış..
ben de yapınca eklemeye calısayım
Okudum kızlar biraz düzelip kendime geldim. Birazdan annemi arayacağım onada söyleyiyim bol bol okusun.
Melek başladın yine.
mütüm sporu cok gec saatte yapıyorsun sen ya öyle etkisi azalıyormuş yani vücudumuz aksam besten sonra yavaslamaya baslıyor ya metabolizmamız e o zaman yag yakma oranı da yavaslıyor yani yaptıgın sporu sabah kahvaltıdan 1 saat sonra yapsan eminim daha iyi sonuc alırsın cünkü bu saattten sonra erittigin oran sabahın yarısı cünkü vücut metabolizma hızı düşüyor
Kuzum buraya eklemeyeyim şeklini, pek düşünceli oldum kimsenin canı istemesin, google'dan bakabilirsin
Normalde tabiki çok kalorili de ben dukan pankek yapacağım
Şimdi şeklini vermedin google a bak dedin. eşek aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi oldu. ben ilk ne yaptım. google amcaya pankek yyazdım
Kuzum buraya eklemeyeyim şeklini, pek düşünceli oldum kimsenin canı istemesin, google'dan bakabilirsin
Normalde tabiki çok kalorili de ben dukan pankek yapacağım
tamam sustum
Funda bugün orucluydum, bu saate kaldı..
normaldede sabah yaparım genelde.. sabah yapamyıncada bu saate kalıyor..
o zaman ben dedigini dikkate alayaım.. 5 den sonra spor yok
ama en cok yiyene veriyorlar dokunulmazlıgı dedin :44:
Şimdi şeklini vermedin google a bak dedin. eşek aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi oldu. ben ilk ne yaptım. google amcaya pankek yyazdım
YAZMAZ OLAYDIM((
hmm anladım dur bakim bende dukan pankeke merak ettim
YAZMAZ OLAYDIM((
Kızlar ben kaçıyorum uzanıp dinleneyim birazcık. Herkese şimdiden iyi geceler. Öpüyorum kocaman
CANIM B yazan yerin altında tablolar var ilk sırada üstüne gelince table yazıor. ordan satır ve sutun sayısını belirle işte bu kadarrr :))üff su tablo işini beceremedim..
Kullanmayalı degişmiş mi nolmuş buna
iyi geceler ebruKızlar ben kaçıyorum uzanıp dinleneyim birazcık. Herkese şimdiden iyi geceler. Öpüyorum kocaman
az önce özlemle konustum balkaymak yani hepinize selamı var 7 kilo almıs sınav stresinden delüüüüüü yaa
ii geceler ebrucumcumm
Ayy deme ya ne geliyorsa başımıza ondan geliyor zaten.
Stres yok kızlar relax ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?