memlekettekinden değil de burdaki doktorumdan memnunum düzelirim insallah hemen
zamanında içine ata ata biranda birçok şey patlak veriyo
hiç istediğim ve tahmin ettiğim hayatı yasamıyorum gurbet,çocuklar,eşim,işi,evin yükü üzerimde,kısıtlı bir hayatım var,ailede de problemler var hastalık vs
bide en önemlisi biriktirmemek içinde toplamamak atlatırım unuturum dememek çünkü birgün karşına muhakkak çıkıyo canını daha çok yakıyo
tayinlerin belli olmasına da az kaldı hilal
bakalım bizede çıkacak mı
hayırlısı
kızlar yarın ne yesem nasıl baslasam diyete bilemiyorum
aslında yemem yememek birkaç gün sıvı birşeyler içip beslenerek midemi rahatlatmak istiyorum ama kararsızım
öneride bulunursanız sevinirim
ayy bademliler cok kaloriliydi.. 1 tanesini 540 kalori
Ayy onlar da pek güzel Bademlisinden mi ?
Ama boşver yeme Melek.
Sonuçta ufak ufak derken kaçamağa yol açıyoruz oysa asla deyince öyle mi ?
hadi görelim seni...Canlarım ben çıkıyorum birazcık. Spor yapmaya niyetleniyorum. Önce kendime bir yeşil çay yapıp dinleneceğim sonra inşallah bişeyler yapmaya niyetliyim. Dönerim yine.
yok ya, ne vermesi..1 aydır 68 deyim...be
aynen öyle melek hemen saldırıyorum çok kolay alınıyo yırtına yırtına veriliyo insan kendine hakim olamıyo bazen işte
sende ne güzel kilo vermişsin
kızlar yarın ne yesem nasıl baslasam diyete bilemiyorum
aslında yemem yememek birkaç gün sıvı birşeyler içip beslenerek midemi rahatlatmak istiyorum ama kararsızım
öneride bulunursanız sevinirim
ayran detoksu iyi fikir
Atma içine tabi canım ya ama böyle de olma toparla.
Problemler varsa eğer onları konuş kiminle ilgiliyse.
Bir şey yapamayacağımız sorunları da kabul etmeliyiz ..
Sorma ya nasıl korkuyorum Gülçin ..
Bence yapma Gülçin öyle yaptığında oluyor hep biliyorsun bu ne bulursan yeme durumu.
Ama ayran detoksu yapabilirsin vücuttaki abur cuburların atılması için ..
bende karemelli,çikolatalı aldımonun teki 140 kalori...
ya aman illa yemek istersem cuma yerim.. ama su an aklımda degil...
hadi görelim seni...
yok ya, ne vermesi..1 aydır 68 deyim...
ne yüzsüzüm ya...
sakın öyle bi hata yapma
yine şok diyetlere yöneliyorsun...
güzelce protein agırlıklı beslen yeterli..
bende karemelli,çikolatalı aldımonun teki 140 kalori...
ya aman illa yemek istersem cuma yerim.. ama su an aklımda degil...
ayran detoksu iyi fikir
inan tartıya çıkmaya korkuyorum hilal
hilal ayın 14 ü eşimin doğum günü ne yapsam diye düşünüyorum
saat gömlek vs butip bişeyalıp kutlamakistemiyorum özel birsey olsun diyorum önerileriniz varsa paylaşırmısınız?
yapmam muti merak etme kız 68 çok mu kilo vucudun toparlanıyordur ne kadar inceldin kim bilir sen masallah deyim nazar değmesin
arkadaşlarıyla olmaktan kesinlikle hoşlanmıyo
Ciddi misin o minik boyların tanesi 540 kalori mi ?
Canım bence hediyeye çok takılma onun yerine ister başbaşa güzel bir yemek hazırla çocukları ya erken uyut ya bir yere bırak ya da arkadaşlarını toplayıp süpriz yap ..
yok hilal en son 1 hafta oluyo 58 kiloydum şimd,i tartılmaya korkuyorum daha fazla olduysam diye
Tartıldın mı Gülçin sen ?
arkadaşlarıyla olmaktan kesinlikle hoşlanmıyo
yinede özel birseyler yapmak istiyorum bakalım aklımda birkaç fikir var karar verirsem yapacağım bişeyler
Canım bence hediyeye çok takılma onun yerine ister başbaşa güzel bir yemek hazırla çocukları ya erken uyut ya bir yere bırak ya da arkadaşlarını toplayıp süpriz yap ..
evet, paketin üstünde öyle yazıyor...
yapmam muti merak etme kız 68 çok mu kilo vucudun toparlanıyordur ne kadar inceldin kim bilir sen masallah deyim nazar değmesin
ayın 15 inde paylaşırım neler yaptığımı
Bizimle de paylaş da aklımızda olsun
niye öyle diyorsun muti en azından almadan nefsine hakim olamıyorsun özeline mesaj atıyorum bakarsan sevinirim
evet, paketin üstünde öyle yazıyor...
ben bademli,fıstıklı alayım dedim 540 ı görünce şok oldum
bıraktım hemen öteki paket daha masum duruyordu.ama bununda tadında meymenet yok
valla kendimi hiç nazarlık görmüyorum su an gülçin...
ay dondurma muhabbeti var kızlar geçen gün 540 callerden 3 tane yedim galiba ben ay kendime ne kadar zulmettim midem almadı bulandı ben birçok yiyeceği tıka basa teptim içime çok kötü bir durum bi atlatsam
yemek yemekten bıktım inanın kendimi en uç noktaya kadar zorladım hırsımın hiçbiri geçmedi tam tersi birde kilo olarak geri döndü
niye öyle diyorsun muti en azından almadan nefsine hakim olamıyorsun özeline mesaj atıyorum bakarsan sevinirim
Valla senin yazıyı görmeseydim,bir magnum yemiştim
ardından bir muz ve nescafe...
aklımda bunlar vardı..
gittim hemen mekikleri cektim,üstüne suyumu içtim.. kafamdan sildim
kız<lar çok afedersiniz gelemedim bazı özel nedenlerden dolayı ama çok şükür atlattım
bide şu kafamı toplayıp tam odaklansan
kilo konusunu hiç sormayın göbeğim her geçen gün büyüyor ardı arkası kesilmeyen yemelerim var sinirden hırstan boşluktan çocuklardan nefes aldığım her dakika yemekle dolduruyorum boşluğu depresyona girdim anlamıyorum psikoloğa da gittim memlekette ama ilaçlar çok uyku yapıyo kullanınca çocuklar madur oluyo sersem sersem dolaşıyorum
ne olur el atın bana
artık geldim burdayım
takım da ne var ne yok kızlar
Sabahta ben senin gibiydim canım. Sanırım bahardan. Ama şuan düzeldim allaha şükür iyiyim. Sende iyileşirsin inşallah biran önce. Geçmiş olsun.
Merhaba herkese. Akşam arkadaşlarla bir doğa yürüyüşü yapalım dedik(1 saat 10dk) sonra akşam yemeğini arkadaşlarda yedik :) ancak geldim.
Menüm
SABAH
Küçük bir tost
1 haşlanmış yumurta
yeşil çay
ARA: Sütlü kahve
ÖĞLEN
1dilim çavdar ekmeği
domates,salatalık
zeytin,peynir
ARA: 1 bardak süt
AKŞAM
Tavuk
Salata
Ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?