Sakın haaaa Melek'cim. Kendine gel canım. Bir sürü spor yaptın yabana gitmesin yaptığın sporlar. Bu hafta sende 67 görmek istiyoruz. Unutma bunu.
Hilal'cim yaaaa 3. paylaşımını anlamadım. Tuhaf bir uslupla yazılmış.
Ellerine sağlık paylaşımlar için. Sonuncuyu şimdi okyuorum.
evet ya.. artık 67 i görmem lazım.. tamam yemiyorum bişi...
Aferin sana Melek'cim.
Tebrik ediyorum seni.
Valla senin yazıyı görmeseydim,bir magnum yemiştim
ardından bir muz ve nescafe...
aklımda bunlar vardı..
gittim hemen mekikleri cektim,üstüne suyumu içtim.. kafamdan sildim
Tebrik ederim Melek'cim ..
MAgnum yeseydin zaten kritik bir dönemdesin ne kadar etkileyecekti kimbilir.
kız<lar çok afedersiniz gelemedim bazı özel nedenlerden dolayı ama çok şükür atlattım
bide şu kafamı toplayıp tam odaklansan
kilo konusunu hiç sormayın göbeğim her geçen gün büyüyor ardı arkası kesilmeyen yemelerim var sinirden hırstan boşluktan çocuklardan nefes aldığım her dakika yemekle dolduruyorum boşluğu depresyona girdim anlamıyorum psikoloğa da gittim memlekette ama ilaçlar çok uyku yapıyo kullanınca çocuklar madur oluyo sersem sersem dolaşıyorum
ne olur el atın bana
artık geldim burdayım
takım da ne var ne yok kızlar
kız<lar çok afedersiniz gelemedim bazı özel nedenlerden dolayı ama çok şükür atlattım
kilo konusunu hiç sormayın göbeğim her geçen gün büyüyor ardı arkası kesilmeyen yemelerim var sinirden hırstan boşluktan çocuklardan nefes aldığım her dakika yemekle dolduruyorum boşluğu depresyona girdim anlamıyorum psikoloğa da gittim memlekette ama ilaçlar çok uyku yapıyo kullanınca çocuklar madur oluyo sersem sersem dolaşıyorum
ne olur el atın bana
artık geldim burdayım
miniler varya, gecen acılış vardı markette..
aldım buzluga attım, oglum yiyor diye..çok istersem bende yerim kalorisi azdı.
zaten bi dondurmayı oglumla ikimiz yiyoruz.
gözüm ondaydı.. sonra 67 i düşününce vazgectim
iyikide vazgecmişim...
ne olur el atın bana
artık geldim burdayım
Canlarım ben çıkıyorum birazcık. Spor yapmaya niyetleniyorum. Önce kendime bir yeşil çay yapıp dinleneceğim sonra inşallah bişeyler yapmaya niyetliyim. Dönerim yine.
bende toparlanmaya oparlanmaya niyetliyim ebru inşallah iyi olacağımHoşgeldin canım yaaaaa. Nolmuş sana. Toparla biran önce kendini. Yoksa daha fazla kilo alacaksın.
aynen öyle melek hemen saldırıyorum çok kolay alınıyo yırtına yırtına veriliyo insan kendine hakim olamıyo bazen işte
hoşgeldin gülçin...
zaten sen en ufak bi şeyde yemege saldıran birisin :1
nolduki böyle..dikkat et, bak zorla veriyoruz hemen alıyoruz
ne güzel spor yapmıyorum ben hiç yarın sabah başlıycam insallahCanlarım ben çıkıyorum birazcık. Spor yapmaya niyetleniyorum. Önce kendime bir yeşil çay yapıp dinleneceğim sonra inşallah bişeyler yapmaya niyetliyim. Dönerim yine.
merhaba hilalcim nasılsın?
Ayy onlar da pek güzel Bademlisinden mi ?
Ama boşver yeme Melek.
Sonuçta ufak ufak derken kaçamağa yol açıyoruz oysa asla deyince öyle mi ?
Gülçin'cim hayırdır neden oldu bu depresyon.
Psikolog iyi olabilir terapiler ama psikiyatrlar direk ilacı basıyor basit şeyler için bile, ben önce bir terapilerin denenmesi taraftarıyım.
O psikolojin düzeldiğinde yemeler zaten kendiğiliğinden düzene girecekç
merhaba hilalcim nasılsın?
evet ama imkanlarla hastanelerdeki psikiyatırlar anca bu kadar
özel için bir servet lazım seansı 250 tl dedi o kadar veremem çocukların ihtiyacını alırım burada da gidiyorum devlete güzel dinliyo iyi geliyo ama ilaç kullanman şart dedi sakinleştirici yoksa ilerler diyo genetik yatkınlıkta var bu konuda korkumdan alıyorum ilacı mecburen
memlekettekinden değil de burdaki doktorumdan memnunum düzelirim insallah hemen
İyiyim canım ben de sana üzüldüm ya topla kendini ..
Psikolog olan bir hastane yok mu ?
Bazı hastanelerde psikolog da çalıştırıyorlar ama dediğin gibi psikiyatr eğer güzelce terapi yapıyorsa problem yok zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?