Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet canim :)
afiyet olsun,bence güzel olmus menün,bana hic fazla gelmedi

günaydin kizlar,börekleri yapmaya girismeden bir selam vereyim dedim :)

evin isini bitirdim simdi 3 renkli börek ve kabakli pacavra böregi yapicam ve ikisindende bir ince dilim yiycem,niyemi? cünkü karatay haftada bir ögün mayasiz lahmacuna izin veriyor benim yufkalarimda hazir ve icinde maya yok icindeki malzemelerde yasakli degil o yüzden lahmacun yerine yiycem yanindada kisir,kisir zaten serbest sadece yaptigim balli bademli alman pastasindan yiyemiycem :)))))))

1 satten sonra öyle oluğunu bilmiyordum.bilgi için teşekkürler.
Günaydın canım.

haticemmm niye karbonatlı su içiyosun merak ettim

Canım bir kaç yerde karbonatlı içilen suyun vücuttaki ödemi attığını öğrendim. çok içmenin zararlı olabileceğini düşünerek,1,5lt suyun içine 1 paket karbonat atıyorum. başlayalı 1 hafta oldu. ilerleyen günlerde yararı var mı göreceğiz.:26:
Günaydın 13. takımın çıtır hatunları. Güzel, mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum hepinize.
Günaydın EBRUCUM.

Afiyet olsun canım. bence menün güzel olmuş.bende karbonatlı suya başladım 1 hafta oldu. sen ne zamanır içiyorsun? ödem atma konusunda yararlı oldu mu?

günaydın kızlar
kahvaltı hazırlıyorum
Afiyet olsun Ayşe. Günaydın.

afiyet olsun vede kolay gelsin mumu

Herkese günaydınlar

Günaydın 13. takımın çıtır hatunları. Güzel, mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum hepinize.

günaydın kızlar
kahvaltı hazırlıyorum

herkese günaydın kızlar
evet arkadaş ödem konusunda da iştah kapama konusundada yararı tartışılmaz var

afiyet olsun gönül

saol canım ama seninle nasıl irtibata geçeceğim

çok güzel resim eklersen bakarız bizde derya

süper olmuş afiyet olsun

Menümü yazayım ..

sabah :

- 2 yumurta
- Biraz peynir

Akşam :

- Mantar güveç
- 1 kase yoğurt

Sıvı :

- 2 litre su
- 2 fincan bitki çayı
klasik hilal menüsü

afiyet olsun gayet güzel olmuş uzayım

Gunaydin kizlaar, ufak tefek islerimi halledeyim geri doncem ..

ne seansı? bizim niye haberimiz yok
10 Nisan Mesaj Sayımları

Mutedeyyin :36

UZayım : 9

Laydline : 38

Tadli : 4

eski_bir_masal:52

elmaliturta:0

file76:0

Ucukmavi : 0

ayşe bana atmış... 14 msj sayısı
Arkadaşlar 11 Nisanın mesaj bildirimini yapmayanlar var. Gün içinde yaparlarsa sevinirim.

benim 0...
dün yoktum çünkü

MELEKçim bugün spor yapmıyoruz değil mi? Ben perşembeleri yapmayım artık diyorum

selam kızlar
50 dak dışarda yürüdüm oğlumla
şimdi ayran detoksunun çorbasını içiyorum
menümüde yazıyım bali
-sabah-
-1 yumurta
-biraz peynir
-1dilim ekmek
-2 zeytin

-öğle-
-1 kase ayran çorbası-

-ara-
1 kase çorba
-3fincan yeşil çay

-akşam
-ayran çorbası

Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş menün.

evet canım.. benim bugün spor günüm aslında ama perşembeleri yapmamaya karar verdim...
bugün dinlenelim

Ben yeni başladım ama benimki daha spordan sayılmadığı için ben yine akşam yapmayı düşünüyorum. Biraz zumbayla hoplayıp zıplıyorum. Arkasından azar azar mekik, bel hareketleri, bacak hareketleri.

Bugün yine çok durgun burası. Bende birazdan işten çıkıp eve gideceğim. İnşallah o zamana kadar hareketlenir biraz. Bu arada yarın Cumaaaaaaa. Ben şimdiden heyecanlanmaya başladım.

çok güzel canım afiyet olsun

benin menüm

sabah
2 yumurtadan yesil soğanlı omlet
peynir

öğlen 1 dondurma(reglimin azizliği)

akşam
2 köfte yoğurt

30 dk bisiklet
1 saat plates

şimdi bisiklete binmeye gidiyorum.akşamda platesimi yapacağım

Son düzenleme:
Bugün yine çok durgun burası. Bende birazdan işten çıkıp eve gideceğim. İnşallah o zamana kadar hareketlenir biraz. Bu arada yarın Cumaaaaaaa. Ben şimdiden heyecanlanmaya başladım.

ben de heyecanlıyım hem de korkuyorum reglden dolayı bakalım yarın neler göreceğiz canım

Çok güzel olmuş sporun..

Vücudun alkali düzeyini ayarlıyor.
Ph düzeyi ne kadar yükseksekse kilo vermek o kadar kolaylaşıyor.

Canım ben aaa çok kiloluyum demiyorum ama yaşım daha küçük bu dönemde hiç fazlalığım olmasın istiyorıum, ilerisi için de yatırım.

Afiyet olsun.

ayrica spor olarakda su linki bir inceleyin derim,süper incelmisler 30 günde

http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html

Gülçin baya uygulamıştı bunu ben 3-4 gün yapıp bıraktım ağır bir spor kas yapıp tartıyı etkilemesinden çekinmiştim.

Sıkma hiç canını Aslı resl dönemini güzel geçirirsen daha çok kilo veriyorsun.
BU arada 23 nisanda özel bir şey mi var?

yok yok çok olmamış gayet iyi Gülçin.

Mumu ben uzun zaman karatay yaptığımı söylemiştim, topictede oldu bu konuşmalar ama kesinlikle diğer mayasız hamur işleri serbest değil.
Lahmacuna özel bir şey hem çok ince olduğundan hem bol protein olduğundan.
O yüzden sakın bunu bahane edip yeme.

ne seansı? bizim niye haberimiz yok

ayşe bana atmış... 14 msj sayısı

benim 0...
dün yoktum çünkü

Melek ben bir ara çok kötüydüm biliyorsun o yüzden Derya yardımcı olmuştu, saolsun.

Afiyet olsun ..

Cidden pek boş kalmış ..

benin menüm

sabah
2 yumurtadan yesil soğanlı omlet
peynir

öğlen 1 dondurma(reglimin azizliği)

akşam
2 köfte yoğurt

30 dk bisiklet
1 saat plates

şimdi bisiklete binmeye gidiyorum.akşamda platesimi yapacağım

Menün güzel olmuş afiyet olsun Ayşe'cim ama geçen de yemiştin dondurma dikkat et derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…