Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar geçen ay yeterlik sınavına girmiştim,biliyorsunuz...
1 soruyla,tam 1 soruyla kacırmışım

Neyse...
Belgem var ama süresini uzatmak için girmiştim...
seneye olursa yine girerim, panik yok

Haziranda alım var,ona yerlesebilsem keşke,cok ii olacak...

Ayy ne sinir şey ya cidden fark olsa insan üzülmeyecek ama böyle olunca üzülünüyor.
Neyse problem değilmiş inşallah haziranda olur.

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 bardak kefir ( zamanım yoktu)

Öğle :

- Tavuk ızgara

Akşam :

- 1 dukan krep
- 6 köfte
- 3 kaşık yoğurt

Sıvı :

- 2 litre su
- 2 fincan bitki çayı

Ayy ne sinir şey ya cidden fark olsa insan üzülmeyecek ama böyle olunca üzülünüyor.
Neyse problem değilmiş inşallah haziranda olur.
evet cok sinir oldum başta...
ama hayatta olmayan şeyler için, "bizim için hayırlısı böyleymiş" diyip, geçmek lazım...

afiyet olsun... saf pro ha

afiyet olsun vede kolay gelsin mumu
tesekür ederim aysecig
canim cok gec malesef yedim bile :) ama bahane ederk degil gercekten olabilir diye düsündüm ,bundan sonra yemem artik.. pastadan yemedim ama..

bu arada seanslar icin söyledigin seyi pek anlamadim ama sonuclari güzelmis :) nasil katiliyoruz bu seanslara?

arkadaslar gitti bendede acayip bir bas agrisi basladi,bugün yarin regl olmam lazim ama beni kilo konuusnda etkilemiyor regl

evet cok sinir oldum başta...
ama hayatta olmayan şeyler için, "bizim için hayırlısı böyleymiş" diyip, geçmek lazım...

afiyet olsun... saf pro ha

Onu diyebilmek çok güzel bir şey tebrik ederim seni..

Tabi perşembe saf proteinle bitireyim dedim bu hafta zaten 1 gün saf protein 1 gün protein+ sebze yaptım iyi oldu.

Canım anlıyorum çünkü o zaman biz de çok konuştuk bunu, şu yiyecek de öyle o yenir bu yenir diye sonra hatta Canan hoca'ya sorduk.
HAyır cevabını aldıktan sonra dedik yasaklı şeyler yemek için kendimize bir şeyler buluyoruz bu şekilde yapmamalıyız.
Sonra düzene girmişti şimdi nasıl bilemiyorum.

Seanslar konusunda Derya daha ayrıntılı bilgi verebilir Mumu'cum..

Ne güzel kilonu etkilememesi, ben resmen regl stresi yaşıyorum

Menüm:

Kalkınca:
1 bardak süt

Sabah:
2 dilim ekmek
200 gr. yogurt
Menemen

Öğle:
1 portakal
Yarım muz

Akşam:
1 kase yulaf kepekli yogurt (inş. aclıktan ölmem bugün
gerçi ben nelerle doymuş insanım ama )

3 lt.su + 1 lt. yeşilçay
Sabah akşam 30 kere, incelten 10 hareket...

tamam canim bundan sonra daha dikkatli olurum ama biliyosun canan hocanin kitabinin arkasindaki bazi tariflerde 1-2 kasik un olabiliyor bu durum hala gecerli dimi mesela 1 kasik unla basamel sos veya firinda 2 kasik unla sebze mücver yapabiliriz...hatta kitabin arkasinda yarim su bardagi unla incirli kekde var :)
mesela tarhana corbasida serbest
derya seanslar icn cevap bekliyorum,su siralar inanilmaz ihtiyacim var

Son düzenleme:
afiyet olsun ,bende aksama sadece cacik yemyi planliyorum belki birazda kuruyemis

Afiyet olsun Melek ..

Canım genelde tariflerde un az ama onu dengeleyecek şeyler olduğundan sanırım ama bana patates salatası falan çok ilginç geldi normalde kesinlikle yasak diyor patatese mesela.
Tarifler zaten başkalarına ait ama çelişen tarifler var çok ilginç geldi.
BU arada ben o elmalı incirli keki yaptım içinde hiç şeker olmamasına rağmen öyle güzel olmuştu ki bir de keten tohumu koymuştum bol içine bağırsaklarım da nasıl çalışmıştı.

inş. bende artık.. pazartesi ve perşembe saf pro yapmayı planlıyorum.. inş. devam ettirebilirim...

Uzun süre yapınca ilk etkilerini göstermese de Melek normal beslenmeye göre çok etkili kilo verme açısından bence de yap.
Ben 55'e mayıs bitmeden ulaşmayı hedefliyorum artık bu şekilde.
Ama belki hedefimi de az azaltabilirim
HAziranın başına kadar falan 1-2 kg daha veririm.

patates saltasini görmedim ben hic,kitabida bugün arkadasa verdim gelince bende yaparim keki artik :)

yok canim sagol simdilik kalksin,simdi yazarsan dayanamaz yaparim ve hepsini yerim :) daha yeni basladim biraz zaman gecsin tarifde bahanem olsun ama kriz gelirse isterim :)

Tamam canım haklısın ..
Bu hafta vicdanım pek rahat ya kaç gördüğümün hiç önemi yok cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…