haftaya 59.3 başladım 200 gr cık gitmiş..hafta sonu misafirim vardı yine baya kaçtı..aslında sevinmeliyim belki bu hafta dikkat etmeseydim 60 gelebilirdi..burdan kopmadığıma birkere daha sevindim..sizin baya etkiniz var gerçekten seviyorum sizi..
canım, atanırsam kadro alırsam 1700 le. başlarım... fahri olarak en fazla 500 600 verirler...ayyyyy mütüm habersiz olursa olsun haber verdiklerinden ne hayır gördün sanki sen kendini düşün bu saatten sonra halen çok geç değil sonucta cocukların da cok bebek degil senin yaşında küçük krese verirsin bakıcı tutarsın şu anda kocana ses çıkaramıyorsan tek nedeni bir meslegin bir işin bir kazancın olmaması kocanın eline bakman. eminim sen kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olsan kocan zaten senin gidecegini seni kaybedecegini düşünüp sana bu şekilde davranamaz parayıda öyle kafasına göre harcayamaz ama şu anda biliyor ki sen ona muhtacsın gidecek yerin yok yapıyor yapacagını bu durum böyle yani o yüzden senin tek yapman gereken bu saatten sonra kendini düşünmek kendine çıkar sağlayacak şeyler yapman bence elinde bu kadar iyi para kazanabileceğin 1700 lira gibi bir iş varken başvurmamakla en büyük hatayı yapmıssın sen.
no problem... sen böyle devame t.. üzülme... gidecek kilolarÜZGÜNÜM KIZLAR bugün ben NE EKSİK NE FAZLA GEÇEN HAFTA İLE AyNI TAM 67.6 ÇIKTIM.
Bugün eleştirimizi de yapacaktık. Menülerimi biliyorsunuz zaten. Tek kaçamağım geçen hafta cumartesi yediğim dondurma olu.Onun dışında kaçamak yapmadım.
NEDEN VEREMEDİĞİME GELİRSE bu haftayı düşünüyorum.
1. Normalde akşam yemeğini 16:00-17:30 arası yiyordum. bu hafta 4 gün evde yemek yemeiğim için saat 19:00 -20:00 arası yemek zoruna kaldım.Bence en büyük hatam bu saat geçtiyse hiçbirşey yememeliyim
2.Çizelgeme göre bu hafta 4 gün spor yapmışım. Perşembe haricinde hergün yapmalıydım.Az da olsa yapmalıydım.
BU HAFTA İÇİN ÜZGÜNÜM. Bu hafta hata yapmamaya çalışacağım.Kızlar menümde veya sporumda gördüğünüz hatalar olursa lütfen çekinmeden uyarın.Bugün sporun nerde deyin mesela. Olur mu?
İNŞALLAH SİZLER BOL BOL KİLOLAR VERMİŞSİNİZDİR.
Bu arada şaka gibi bir şey söyleyeyim
Gece canım nasıl çiğ köfte istedi anlatamam sabah saat 8 gibi kahvaltım çiğköfteydi
Sonra dün sevdiceğim beni severken çıtırım dediii ben nasıl şımardım nasıl şımardım.
Öyle miyim aşkım gerçekten öyle miyim diye çocuğu pişman ettim.
Sonra gecenin bir yarısı canım taze soğan istedi
TAze soğan istiyor canım diye başladım.
Aldığım tepki; Bu evlenince ayvayı yediğimin resmidir eve giremem ki ben senin aşerdiklerini aramaktan
Evlenmeyelim istersen dedim
Tamam tamam demedim bir şey diyor ama çok güldüm yazık ya çocuğa.
Biliyor çünkü gece saate bakmadan canım bir şey istiyor sonra gece açık yer aramaya çıkıyoruz.
canım, atanırsam kadro alırsam 1700 le. başlarım... fahri olarak en fazla 500 600 verirler...
no problem... sen böyle devame t.. üzülme... gidecek kilolar
hamile kalınca daha beter olucan demekki
hayırlı cumalar kızlar
tartı bu hafta bu hafta yüzümü güldürmedi daha iyi sonuç bekliyordum.
geçen hafta 81.500
bu hafta 81
Kilo bildirimi:
Geçen hafta: 68.1
Bu hafta: 67.4( ağlamaktan bişi yememiştim dün )
Bu hafta giden: -700
( 68.1 / 67.4 / 0.7 / % 1.03 )
Başlangıç: 86
Toplam giden: 18. 6
Kızlar, kurs arkadaşlarımla yeni evlenen bi arkadasıma oturmaya gidecegiz...
O yüzden şimdi cıkmam lazım.. akşama gelirim,görüşürüz...
Kilo bildirimi:
hayırlı cumalar kızlar
geçen hafta 81.500
bu hafta 81
Kilo bildirimi:
Kızlar, kurs arkadaşlarımla yeni evlenen bi arkadasıma oturmaya gidecegiz...
Erisin göbekler
Haftada birkaç akşam gittiğim spor salonunda kızlar o kadar süslü ve bakımlı ki; saçları, makyajları ve kıyafetleri bozulmasın diye kalori bile yakamıyorlar. Yanan paraları, zamanları ve yakışıklı erkekleri tavlama ihtimalleri. Zira çoğu ya eşcinsel ya da tek gecelik ilişki adamıymış. Hoca yakın arkadaşım olur kızlar, bilginize...
MAAŞALLAH Bak geçtin bile beni. Tebrikler MELEKçim.
Üff kızlar ya...
eşim hala beni gıcık etmeye devam ediyor
arkadasıma gitmeyeyim diyorum bu moralle.. ama evde durursam iyice deli olucam...
su durum bi düzelse
Kilo bildirimi:
git gez ama orada bu sorunu ne düşün ne bahset at gitsin zamanın tadını çıkart...Kızlar, kurs arkadaşlarımla yeni evlenen bi arkadasıma oturmaya gidecegiz...
hayırlı cumalar kızlar
geçen hafta 81.500
bu hafta 81
Bu arada şaka gibi bir şey söyleyeyim
Gece canım nasıl çiğ köfte istedi anlatamam sabah saat 8 gibi kahvaltım çiğköfteydi
Sonra dün sevdiceğim beni severken çıtırım dediii ben nasıl şımardım nasıl şımardım.
Öyle miyim aşkım gerçekten öyle miyim diye çocuğu pişman ettim.
Sonra gecenin bir yarısı canım taze soğan istedi
TAze soğan istiyor canım diye başladım.
Aldığım tepki; Bu evlenince ayvayı yediğimin resmidir eve giremem ki ben senin aşerdiklerini aramaktan
Evlenmeyelim istersen dedim
Tamam tamam demedim bir şey diyor ama çok güldüm yazık ya çocuğa.
Biliyor çünkü gece saate bakmadan canım bir şey istiyor sonra gece açık yer aramaya çıkıyoruz.
Biz de seni çok seviyoruz Derya'mm
Kopma hiç buradan bırakma bizi ..
İnşallah haftaya daha güzel olacak..
Üff kızlar ya...
arkadasıma gitmeyeyim diyorum bu moralle.. ama evde durursam iyice deli olucam...
su durum bi düzelse
bizde de vardı öyleleri hilalim ben onlara dötümle güle güle dötüm zayıfladı zaten
Üff kızlar ya...
su durum bi düzelse
hello bebeklerrr öncelikle herkesi tebrik ederim kilo verennnnnnn ben 66.9 çıktım bilmiyorum neden ama moralimide bozmıcam valla vücudum inceliyor kilom da eninde sonunda düşecek haftaya daha güzel bir sonuc alıcam inş.
canım benim bak ne kadar güzel bir sonuç geldi..
git gez ama orada bu sorunu ne düşün ne bahset at gitsin zamanın tadını çıkart...
kız ne delisin ya..isteklere bak çiğ köfte soğan nerden çekiyor bunlar hamileliğini düşünemiyorum..
bu arada bu hafta gece uykumda yoktu oğlum hasta malum uykusuz kalınca beni direk etkiliyor..
kopmam kopmam..
çık gez canum böle durumlarda en iyisi birileriyle dertleşmektir evde oturursan daha beter olursun
sen daha ordamısn de ben gezmeye giyorum dün dünde kaldı de çık gez ..i.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?