Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayşe'cim bu arada aklıma gelmişken sen dünki mesaj sayını bildirmemişsin bana. Biliyorsun mesaj sayıları önemli. Bildirim yaparsan iyi olur canım. :26:

benim dün msjım yok canım söylemiştim ya eşim gelecek giremem diye şimdikini bildiriyorum birazdan.

iyi gecelr kızlar öptüm

dONDURMA olmasa iyi olurmus ama reglinden kaynakli sanirim, digerleri ogunlerin gayet guzel afiyet olsun ..

Menun cok guzel Hilal cim, afiyet olsun ...

Can sikici bir durum helede bir soruyla kacirmak ..
Ama uzulme muticim bundada vardir bir hayir ..

Yulaf tok tuttu mu muti, onceden fazla sewmezdim yulafi tadina alistim smdi
bazen yagsiz tavada kavurup salataya ekliyorum biraz peynirle ... gayet guzel olyor, afiyet olsun ...

Yazilanlarin hepsini okudum muti, oncelikle Allah yardimcimiz olsun..
Sikma canini kendini yiyip bitirsende eline bisey gecmeyecek bir sure oluruna birak bakalim...
Parayi verecegim diyorsa versin bakalim, gerci anlamamasina daha cok uzuluyorum demissin
ama guclu durup bir meslek edinmeye ve calismaya bak sen ..

Dimi ya bence de
Ben de cate dorun meyve şölenine bayılıyorum onun da olsa keşke light olanı.

Babam kucukken eve cate dor un cevizlisini alirdi dondurmayla cok aram olmasada bayilirdim o lezzete ..

mENUlerin nazarlik afiyet olsun canim ..

iyi aksamlar kizlar,bugünkü menümü yazayim

sabah-ögle

2 ince idlim kabakli börek,yarim dilim 3 renkli,
ksiir ( kac kasik bilmiyom) zeytin,peynir

aksam
3 kase cacik
biraz findik ceviz

Kisir ve borek cisss

ben sifayi kapiyorum galiba,

bas agrisinin yanina hapsirma ve burun tikanikligida eklendi yandi gülüm keten helva ,kolay kolay toparlanamiyorumda ben,göya spora basliycaktim

Gecmis olsun cnm umarim hafif atlatirsin ..

11 Nisan Mesaj Sayıları

LAydLiNe : 42

eski_bir_masal : 35

UZAYIM : 22

elmaliturta : 13

tadli : 11

MuMu85 : 8

file76 : 0

mutedeyyin : 0

UcukMavi :0

Eline saglik ebru cum ..

Afiyet olsun, baklawalar pastalar geri cevrilmis

hello bebekler menümü yazayım

sabah
2 dilim k.e.
peynir

öğlen
sütlü nescafe
bir avuc fındık

akşam
menemen
1 tane dukan krep
fındık

spor : 2 saat

Afiyet olsun turtacik

Teşekkürler Ebrucum. canım benim mesaj sayım 18 not eddermisin.HERKESE İyİ GECELER

kactım görüşürüz kızlar...
yarın inş. eksi cıkarız...

Kızlar bende kaçıyorum. Herkese iyi geceler. Öpüyorum hepinizi.

benim dün msjım yok canım söylemiştim ya eşim gelecek giremem diye şimdikini bildiriyorum birazdan.

iyi gecelr kızlar öptüm

Iyi geceler, umarim yarin tartida olumlu guzel sonuclar aliriz ..

Cikayim bende, gozumden uyku akiyor disimde agrimaya basladi
Hadin Allah a emanet olun yarin guzel sonuclar alicaz insAllah ...

ne kadar güzel söylemiş peygamber efendimiz(s.a.v)

fahri olarak başlasan rahatlıkla okursun canım.ama biraz sabırlı ol ani kararlar al.

harikasın ya çok güzel zayıflamışsın hiç de 71 gibi durmuyorsun.

Teşekkürler Elif'cim. Çok hoşuma gitti bu sözler.

Afiyet olsun canım. Çok güzel olmuş menün. Yarışma iyi gidecek desene.

iyi gecelr kızlar öptüm

Tamam canım. Ben var zannedip öyle bişey sordum.

GÜNAYDINLAR HERKESE

GEÇEN HAFTA : 71,8 kg

BU HAFTA : 71,0 kg

Giden : 0,8 kg

herkese günaydınnnnnn regl olmama rağmen dün 84düm bugünnnnn 83.7 bende anlamadım ama çok sevindimmm ebrum tickeremı bugün değiştirmeyi unutma canımmm öptüm

GÜNAYDINLAR HERKESE

herkese günaydınnnnnn regl olmama rağmen dün 84düm bugünnnnn 83.7 bende anlamadım ama çok sevindimmm ebrum tickeremı bugün değiştirmeyi unutma canımmm öptüm

Ebru ve Aslı Tebrikler. Ne güzel kilolar gitmiş böyle SÜPERSİNİZ.

Son düzenleme:
ÜZGÜNÜM KIZLAR bugün ben NE EKSİK NE FAZLA GEÇEN HAFTA İLE AyNI TAM 67.6 ÇIKTIM.

Bugün eleştirimizi de yapacaktık. Menülerimi biliyorsunuz zaten. Tek kaçamağım geçen hafta cumartesi yediğim dondurma olu.Onun dışında kaçamak yapmadım.
NEDEN VEREMEDİĞİME GELİRSE bu haftayı düşünüyorum.

1. Normalde akşam yemeğini 16:00-17:30 arası yiyordum. bu hafta 4 gün evde yemek yemeiğim için saat 19:00 -20:00 arası yemek zoruna kaldım.Bence en büyük hatam bu saat geçtiyse hiçbirşey yememeliyim
2.Çizelgeme göre bu hafta 4 gün spor yapmışım. Perşembe haricinde hergün yapmalıydım.Az da olsa yapmalıydım.
BU HAFTA İÇİN ÜZGÜNÜM. Bu hafta hata yapmamaya çalışacağım.Kızlar menümde veya sporumda gördüğünüz hatalar olursa lütfen çekinmeden uyarın.Bugün sporun nerde deyin mesela. Olur mu?

İNŞALLAH SİZLER BOL BOL KİLOLAR VERMİŞSİNİZDİR.

Son düzenleme:

Olsun canım üzülme sen inşallah haftaya daha iyi olur senin için. Bazen böyle oluyor. + çıkmamışsın en azından. Moralini bozma. Gidecek bu kiloların hepsi

Ohhh maşallah. Ne demiştik dün biz sana. İnşallah daha çok gidecek haftaya. Tickerını akşam eve gidince hazırlarım. Sen çalışacakmısın bugün? Çalışacaksan öğle yemeğini birlikte yiyelim olur mu?

Ebru'cum çok teşekkür ederim ne zamann hasta olmaya meyilli olsam daha olmadan içiyorum düzeliyorum.

Melek ben ne zaman ağlasam çok ciddi kilo veriyorum ama kimse yokken ağlarım genelde hıçkıra hıçkıra o da efor sarfettiriyor demek

Afiyet olsun özellikle hayırların için tebrik ederim.

Kuzum ben yeni gördüm nasıl zayıflamışsın öyle maşallah sana.

Ayrıca elbiselere de bittim nasıl güzell olmuşlar öyle.

Ebru'cum çok teşekkür ederim ne zamann hasta olmaya meyilli olsam daha olmadan içiyorum düzeliyorum.

Maşallah ne güzel işe yaramasına sevindim. Bende çok seviyorum ıhlamuru.

Kuzum ben yeni gördüm nasıl zayıflamışsın öyle maşallah sana.

Ayrıca elbiselere de bittim nasıl güzell olmuşlar öyle.

Canım ben seni gördün sanıyordum. Dün fotoğraflara bakarken farkettim. Gerçekten çok değişmişim.

Elbiselere bende bayıldım. Daha da vardı ama ben bunları seçtim aralarından.

Gunaydiiiinn

Gecen hafta:58.6
Bu hfta 58.6

Giden gelen yok

hello bebekler menümü yazayım

sabah
2 dilim k.e.
peynir

öğlen
sütlü nescafe
bir avuc fındık

akşam
menemen
1 tane dukan krep
fındık

spor : 2 saat

Afiyet olsun turtam.

Afiyet olsun turticim. Çok güzel olmuş menün. Kepek ekmeğini üşenmeden kepek ekmeği diye yazsan. Hilal yine kek sanacak

Yanlış anlamıyorum ama çağrışım yapıp canım isteyebiliyor
merhaba kızlarr özledim sizi ya bakayım dedim neler yapıyorsunuz neler olmuşşş neler bitmiişşş ..

Hoşgeldin Gizem biz iyiyiz sen nasılsın?

Su çok azmış Gönül, afiyet olsun

GÜNAYDINLAR HERKESE

Tebrik ederim Ebru'cumm ..

Aslı'cım regl olmana rağmen çok güzel bir sonuç tebrik ederim.

Canım benim sıkma hiç canını, senin vücudun kilo verme konusunda hataları kabul etmiyor demek ki.
Çok güzel nedenlerini çözmüşsün inşallah çok daha güzel olacak haftaya.

Canım ben gitmeye kalktığımda eklemişsin sanırım görmemiştim ama aşırı bir zayıflama olmuş çok güzel aman nazar değmesin

Nasıl bir yaratıcılıktır o ya çok güzel olmuşlar hani artık malzemeden ama normal kıyafetlere taş çıkarır.

Gunaydiiiinn

Gecen hafta:58.6
Bu hfta 58.6

Giden gelen yok

Gönül'cüm bazen aşırı yenilen bir haftanın sonunda dikkat edilse de böyle oluyor inşallah haftaya eksileri görürsün.

Maşaaşallah HİLAL
TEBRİKLER DARISI BENİM BAŞIMA
:26::26:

Canım hiç sıkma kendini bak menülerini biliyoruz gayet güzeldi ama bazen kilo vermek zor oluyor işte eminim çok güzel olacak ..

Kızlar bu arada ben çok ciddi uyku problemi yaşıyorum kaç günden beri 3-4 arası uyuyup 7ye doğru uyanıyorum.

*** 13. Takım 252. Etap ***
Elmaliturta: ( 66.4 / / / %)
Eski_bir_masal : ( 58.8 / 58.0 / 0.8 / 1.36 % )
File76 ( 81.5 / / / % )
LaydLiNe: ( 71.8 / 71.0 / 0.8/ 1.11 % )
Mutedeyyin: ( 68.1 / / / % )
TadLi : ( 58.6 / 58.6 / 0.0 / 0.0 % )
UcukMavi ( 65,2 / / /)
UZAYIM ( 67.6 / 67.6 / 0.0 / 0.0 % )
13. Takım Ortalaması : %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…