Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayyyyyyyyyyyyyyy rüya dedinde ben dün rüyamda aşirete gelin gidiyordum laaynn sevdigim cocuk cok yakısıklı cok iyyidi ama ailesi aşiret cıkıyordu bildigin aşiret dügününde göbek atıyordum sonra silahla birini vuruyolardı trajikomikmi derler ondandı valla ama gülemedim ben sabah kalkınca rüyaymış oleey diye diye uyandım

Ahahah
Turtam iyi örtün uyurken ..

Kızlar Azrasılan bu hafta mezuniyetimi isteyeceğim demişti ama hiç bildirim yapmadı bugün bekleyeyim mi biraz daha ?
Eğer yapmazsa hiç göstermeyeyim değil mi listede?

ben daha kahvaltı yapmadım kızlar yeaaww gidiyim evdede hiçbişi kalmamış ekmek bile en iyisi dukan krep yapiyim gene yada kepekli undan krep yapim öle bişiler yapim ekmek almaya üşeniyorum valla onu almak dışında her türlü yemegi yapabilirim ama ekmek almaya gitmem

*** 13. Takım 252. Etap ***
Elmaliturta: ( 66.4 / 66.9 / -0.5 / -0. 75 %)
Eski_bir_masal : ( 58.8 / 58.0 / 0.8 / 1.36 % )
File76 ( 81.5 / 81.0 / 0.5 / 0.61 % )
LaydLiNe: ( 71.8 / 71.0 / 0.8/ 1.11 % )
Mutedeyyin: ( 68.1 / 67.4 / 0.7 / 1.03 % )
TadLi : ( 58.6 / 58.6 / 0.0 / 0.0 % )
UcukMavi ( 65,2 / 65.0 / 0.2 /0.30 %)
UZAYIM ( 67.6 / 67.6 / 0.0 / 0.0 % )
13. Takım Ortalaması : 0.46 %

Krep yap turtam içine de proteinli bir şeyler doldur ye.

Kızlar Azrasılan bu hafta mezuniyetimi isteyeceğim demişti ama hiç bildirim yapmadı bugün bekleyeyim mi biraz daha ?
Eğer yapmazsa hiç göstermeyeyim değil mi listede?

yaw hilalim ben onu hiç takımda görmedim bu hafta yoksa benmi farketmedim geldide :26::26: bence hiç ekleme listeye onu o bıraktı sanırım burayı madem mezuniyetede yaklaşmış herhalde gelmeyecek daha fazla :26:

yaw hilalim ben onu hiç takımda görmedim bu hafta yoksa benmi farketmedim geldide :26::26: bence hiç ekleme listeye onu o bıraktı sanırım burayı madem mezuniyetede yaklaşmış herhalde gelmeyecek daha fazla :26:

Gelmedi canım gelmedi.
Tamam o zaman bildirim yapmadığı durumda eklemeyeceğim.
Bildirim yaparsa zaten mezuniyetini istiyor diye ekleyeceğim.

Hamileligini dusunemiyorum Hilal

Kilo bildirimi:

Geçen hafta: 68.1
Bu hafta: 67.4 ( ağlamaktan bişi yememiştim dün )

Bu hafta giden: -700

( 68.1 / 67.4 / 0.7 / % 1.03 )

Başlangıç: 86
Toplam giden: 18. 6

cok guzel melek tebrikler

Kızlar, kurs arkadaşlarımla yeni evlenen bi arkadasıma oturmaya gidecegiz...
O yüzden şimdi cıkmam lazım.. akşama gelirim,görüşürüz...

Gitmekten vazgecme git kafan dagilsin biraz ..
Hadi bol keyifler sana ..

hello bebek tabi bozma moralini turtam onemli olan vucudun incelmesi forma girmesi,
kas oranin artiyor..

Benimde haftaya ciddi sekilde spora baslamam lazim sporsuz diyet hicbirseye yaramiyor bunu gormus oldum

*** 13. Takım 252. Etap ***
azrasılam ( 83.4 / 80.5 / 2.9 / 3.48 % ) 8. Takımdan transfer oldu.
Elmaliturta: ( 66.4 / 66.9 / -0.5 / -0. 75 %)
Eski_bir_masal : ( 58.8 / 58.0 / 0.8 / 1.36 % )
File76 ( 81.5 / 81.0 / 0.5 / 0.61 % )
LaydLiNe: ( 71.8 / 71.0 / 0.8/ 1.11 % )
Mutedeyyin: ( 68.1 / 67.4 / 0.7 / 1.03 % )
TadLi : ( 58.6 / 58.6 / 0.0 / 0.0 % )
UcukMavi ( 65,2 / 65.0 / 0.2 /0.30 %) 8. Takımdan transfer oldu.
UZAYIM ( 67.6 / 67.6 / 0.0 / 0.0 % )
13. Takım Ortalaması : 0.79 %

Kızlar Azrasılam önümüzdeki hafta mezun olacak, mezuniyeti problem olabilirmiş bu haftada.
Mezuniyeti geldiği için bir ayrıcalık tanıyoruz paylaşım konusunda bilginiz olsun.

Hilal cim ellerine sağlık. bu hafta gruba pek faydam olmadı ama inşallah gelecek cuma olur
Kızlar ben bu akşam kayınvalideme gidiyorum. yarın da büyük ihtimal yokum. yarın eve gelirsek gelirim. Hepinizi öpüyorum. görüşürüz.

Olur muymuş canım her hafta kilo vereceğiz diye bir şey yok.
Sen elinden geleni yaptım her şeyi de bizimle paylaştın.
Ayrıca geçen gün unuttum, sen geç gelmiştin ona rağmen en baştan her şeyi okuyup tek tek yorum yaptın saate rağmen, sorumluluklarımızı unutmaman çok güzel teşekkür ederim sana.

İyi eğlenceler canım görüşürüz, çok kaçırma emi ?

Desteğin için teşekkür ederim canım.Asıl böyle bir grupta ve sizlerle olmaktan çok memnunum o yüzden ben teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın. görüşürüz

Dukan ekmek yaptım pek güzel duruyor.
Kokusu da harika.
Ben yemedim ama oda arkadaşım baktı tadına nasıl güzel bir şey bu aynen anneannemin ekmekleri gibi kokmuş dedi
Soğusun dolaba doyayım da değişiklik istediğimde veya erken çıkacağımda falan ekmek yerim.

evet canum kesinlikle sporsuz verdigin kiloda gözükmüyor en azından hergün 1 saat yürüyüş yapmak şart hiçbişey yapılamıyorsa

azrasılam 80 kiloylamı mezun olacak :26::26:

afiyet olsun hilalim

ya ne dicem ben bugün dondurma yemek istiyorum sporada gidemeyebilirim annemin işleri var kendiside hala uyanmadı gerçi ama evde spor yaparım gene nasıl yapsam beslenme olayımı bugün ya bana akıl verin sabah 2 adet krep yedim yumurta yedim birde peynir yedim diyorum 1 saat sonra falan dondurma yiyim sonrasında da sütlü nescafe yogurt gibi şeylerle geçireyim günü :26::26:

evet canum kesinlikle sporsuz verdigin kiloda gözükmüyor en azından hergün 1 saat yürüyüş yapmak şart hiçbişey yapılamıyorsa

azrasılam 80 kiloylamı mezun olacak :26::26:

Canım 120 kg ile başlamış çok güzel kilo vermiş ama sanırım iş nedeniyle giremiyor kendisi devam edecek.

Bak bu hafta artıda çıktın bence en ufak bile kaçamak yapmadan protein ağırlıklı beslen turtam.
Sporunu biraz hafifletebilirsin bu hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…