Canım 120 kg ile başlamış çok güzel kilo vermiş ama sanırım iş nedeniyle giremiyor kendisi devam edecek.
Bak bu hafta artıda çıktın bence en ufak bile kaçamak yapmadan protein ağırlıklı beslen turtam.
Sporunu biraz hafifletebilirsin bu hafta.
evet baya iyi kilo vermişş tamam hilalimm bakalım haftaya nasıl olacak sonuc :26::26: bu arada bugün bir estetisyenden randevu aldım bilmiyorum resimlerimde farkettin mi hiç de yüzümde 2 si büyük 1 küçük tam agzımın etrafında 3 tane ben varonları aldırıcam ama tırsıyorum valla ayın 24nde gidicem muayene dikiş atmıyormuş ama kesip içini temizliyormuş onların bir daha cıkmasın diye :18::18::18::18::18:
Dün konuştuk oda arkadaşımla, o da aldırmış turtam yakmışlar zaten kısa sürüyormuş korkma hiç .
yok cnm benimki yakılan türlerden değil yakılmak için büyükmüş bendekiler baktırmıştım daha önce o yüzden kesicek uyuşturup falan ondan tırsıyorum zaten ama aldırıcam yani büyüyolar birde ya saçma sapan
Geçmiş olsun canım inşallah acıısızca atlatırsın ..
saol cnmçok sıkıldım ben yaww bari mözik açıp dans ediyim salak salak
Ben de mekik çekiyorum turtam
BUgün karar verdim 1000 mekik çekeceğim
düşünemiyorum senin kasları ondan sonra hilalim hergün bin mekik sonrada vücut geliştirme yarıştırmalarına falan katılma
Yok kız her gün değil bugüne özel bir sürü çiğköfte yedim de sabah ondan
hay şu meseleee
Yok kız her gün değil bugüne özel bir sürü çiğköfte yedim de sabah ondan
6lı rakamlarda fıstık olacaksın ebruGÜNAYDINLAR HERKESE
GEÇEN HAFTA : 71,8 kg
BU HAFTA : 71,0 kg
Giden : 0,8 kg
rengliye rağmen güzel vermişsin,hem ebru gibi bir arkadaşın var sen bu işi bitirirsinherkese günaydınnnnnn regl olmama rağmen dün 84düm bugünnnnn 83.7 bende anlamadım ama çok sevindimmm ebrum tickeremı bugün değiştirmeyi unutma canımmm öptüm
canım haftaya inşallahÜZGÜNÜM KIZLAR bugün ben NE EKSİK NE FAZLA GEÇEN HAFTA İLE AyNI TAM 67.6 ÇIKTIM.
Bugün eleştirimizi de yapacaktık. Menülerimi biliyorsunuz zaten. Tek kaçamağım geçen hafta cumartesi yediğim dondurma olu.Onun dışında kaçamak yapmadım.
NEDEN VEREMEDİĞİME GELİRSE bu haftayı düşünüyorum.
1. Normalde akşam yemeğini 16:00-17:30 arası yiyordum. bu hafta 4 gün evde yemek yemeiğim için saat 19:00 -20:00 arası yemek zoruna kaldım.Bence en büyük hatam bu saat geçtiyse hiçbirşey yememeliyim
2.Çizelgeme göre bu hafta 4 gün spor yapmışım. Perşembe haricinde hergün yapmalıydım.Az da olsa yapmalıydım.
BU HAFTA İÇİN ÜZGÜNÜM. Bu hafta hata yapmamaya çalışacağım.Kızlar menümde veya sporumda gördüğünüz hatalar olursa lütfen çekinmeden uyarın.Bugün sporun nerde deyin mesela. Olur mu?
İNŞALLAH SİZLER BOL BOL KİLOLAR VERMİŞSİNİZDİR.
buna da şükür.Gunaydiiiinn
Gecen hafta:58.6
Bu hfta 58.6
Giden gelen yok
Ben de 58 kg'ı gördüm kızlarrr
1. liğinizi gönülden kutlar devamını dilerim
Bende çiğköfte yedim öğle yemeğinde
Tebrik ederim Hilal'cim. Bu hafta yine aynı vermişiz.
Heyyyyyyyyyttttttttttttttt nerdesiniz millet yaaaaaa birinci oldukkkkkkkkkkkkk
Takımı tebrik ederimmm..
1. liğinizi gönülden kutlar devamını dilerim
12 Nisan Mesaj sayıları
Mutedeyyin : 45
eski_bir_masal : 45
LAydLiNe : 35
MuMu85 : 22
UZAYIM : 18
UcukMavi : 17
elmaliturta : 9
file76 : 9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?