Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 7-8 çiğköfte
- BOl marull

Akşam :

- 1 Elma
- Minicik helve

Sıvı :

- BOl su
- 1 tane form çayı

spor :

- 1000 mekikikk

Afiyet olsun Hilal'cim. 1000 mekik kısmı sahicimi şaka yapıyosun sanmıştım

Ellerine sağlık canım.

canımmm tebrikler ebru tayin olmamış bugün sendikadan sordurdum çks ye daha düşmemiş ama red demişler üzüldümm

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay

Öğle

Çiğköfte (dürüm)
1 kutu ayran

Akşam

1 tabak pırasa yemeği
Yoğurt salatası
2 dilim tam buğday ekmeği

2,5 lt su + 2 fincan yeşil çay

orda kadro yokmuş benim bölümümün kadrosu yokmuş,eş durumu istesek nasıl olur acaba eşimin ki çıkınca benimkini verirlermi dersin

Aslı'cım boyun kaçtı canım yaaaa :26:

orda kadro yokmuş benim bölümümün kadrosu yokmuş,eş durumu istesek nasıl olur acaba eşimin ki çıkınca benimkini verirlermi dersin

Riske etme canım. Önce iyice bir araştır yine kadro yok diye yapmazlar bu kez daha kötü olur. Eşin gider sen gidemezsen çok problem olur.

HAftalık Yorumumu yazayım ( Herkesten bekliyorum genel yorumları)

*** 13. Takım 252. Etap ***
azrasılam ( 83.4 / 80.5 / 2.9 / 3.48 % ) 8. Takımdan transfer oldu.
Elmaliturta: ( 66.4 / 66.9 / -0.5 / -0. 75 %)
Eski_bir_masal : ( 58.8 / 58.0 / 0.8 / 1.36 % )
File76 ( 81.5 / 81.0 / 0.5 / 0.61 % )
LaydLiNe: ( 71.8 / 71.0 / 0.8/ 1.11 % )
Mutedeyyin: ( 68.1 / 67.4 / 0.7 / 1.03 % )
TadLi : ( 58.6 / 58.6 / 0.0 / 0.0 % )
UcukMavi ( 65,2 / 65.0 / 0.2 /0.30 %) 8. Takımdan transfer oldu.
UZAYIM ( 67.6 / 67.6 / 0.0 / 0.0 % )
13. Takım Ortalaması : 0.79 %

Öncelikle tebrik ederim herkesi ama sonucumuzun çok iyi olduğunu düşünmüyorum tamamen Azrasılam'ın sayesinde 1.liğimiz ..

Turtam; Sporunun çok fazla olmasıyla alakası var kilo artışının ama bence yine de dikkat etmen gereken şeyler var.
Bir kere nescafenin etkisi var ve 3-4 kaşık yedim erken daha diye yediğin pilavın.
Bu konularda daha dikkatli olursan haftaya inşallah daha güzel sonuç alacaksın.

Elif; Bu hafta burada olmadığın için yorum yapamıyorum.

Ebru ; Canım menülerin çok güzeldi bu hafta ama biraz spor olursa daha da güzel olacak.

Melek ; Düzenli menüler ve düzenli sporun sonucunu gördün sana bir eksik bulamıyorum.

Gönül ;
BU hafta ne kadar dikkat etmiş olsan da bir hafta çok kaçamak olunca ertesi hafta zorlanıyor insan bunu unutmayarak bir daha bu şekilde yapmamanı tavsiye ederim.

Ayşe ; Regl şişkinliğin olduğundan normal diyorum verdiğin kilo ama o dondurmalar olmasa ufak kaçamaklar olmasa daha çok olabilirdi.

HAtice ;
En önemli nedenini kendin buldun çok güzel, akşam yemeklerinin saati çok önemli.
Bunu hallettin mi haftaya çok güzel sonuçlar alacaksın inanıyorum.

ÖZeleştiri ;
BEslenme düzenimle ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum olabildikçe dikkat ettim 17'den sonra bir şey yemedim.
Ama biraz sporla daha iyi olabilirdi bu hafta onu ekleyeceğim..

Kızlar bu arada eksik yönleri yazmaya çalıştım hem negatif eleştiri değil yanlış anlaşılmasın ..

hayırlısı olsunda üzüldüm sanki,gidecem diye alıştırmıştım kendimi

Sıkma canını kuzum yaaaaa. Mutlaka bunda da bir hayır vardır. Bak hem birlikte zayıflayacağız. Ne güzel.

Afiyet olsun Hilal'cim. 1000 mekik kısmı sahicimi şaka yapıyosun sanmıştım

Ellerine sağlık canım.

Ciddiyim kız
Karnımı hissetmiyorum ama 50 50 yapıp arada 1 dakika ara verip devam ettim.

canımmm tebrikler ebru tayin olmamış bugün sendikadan sordurdum çks ye daha düşmemiş ama red demişler üzüldümm

Hayırlısı olsun Aslı'cım nereyi istiyordunuz?

Afiyet olsun Şekerr ..

kızlar merhaba bu arada

Merhaba Aslııı..

Aslı'cım profilimde yeni fotoğraflar var bakmak istersen. Gerçi sen benim gerçeğimi görüyosun ama kızımın defile fotoğraflarıda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…