evet bir ara bende sarmıştım her sabah izliyordum ama dayanılacak gibi değil onun yaptırdıgı hareketler tamam sporu cok uzun zamandır yapıyorsan kasların güçlüyse ok ama yeni baslayan insan ölür yaa
tebrik ederim cnmmmmmmmmmmm
sinirleri öldürmesi için kanal yapması lazım zatüü tadlumm bari daha fazla agrımasauyuz oluyorum işini düzgün yapmayan doktorlara insan saglıgı sonucta[/QUOTE]
Teşekkürler canım yaaaaaa çok mutlu oldum.
benim de bugünkü menüm
sabah
2 dilim kepek ekmegi
peynir
1 yumurta
öğlen
tavuk haslama
salataa
yogurt
akşam
sütlü nescafe
fındık
spor 2,5 saat
Turticim menün bir harika olmuş tam boncukluk.
Teşekkürler canım yaaaaaa çok mutlu oldum.
Turticim menün bir harika olmuş tam boncukluk.
çok dikkatlisin canım inşallah cumaya iyi sonuç alırsın.selam kizlar,hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum
dün cok feci yoruldum.arkadasi evine biraktim annesi birakmadi gel illa bi cay ic girdim mecbur eve gelmem 7.30 u buldu.sabah kahvatimi yapmistim sonr bütün gün bisey yiyemedim karatay yaptigim icin cok önemli degil zaten 2 ögün yapabiliyosaniz yapin diyor ama aksam arkadasa caya girince yanina biseyler koydu annesi karataya uygun hic bisey yoktu mecbur azar azar aldim ama sükürki kilomu etkilemedi hatta 300 gr - ciktim bugün
hafta sonlarida sayim oluyormu?
merkezdemisin canım.menün güzel cnm evet ığdırdayım 3-4 ayımız kaldı
geçmiş olsun canım
inşallah kötü bir şey yoktur.Yaaa kızlar yaaaa Melek'ten hala haber yok. Bu saate kalmaz çoktan gelirdi. Umarım kötü bişey yoktur.
benim de bugünkü menüm
sabah
2 dilim kepek ekmegi
peynir
1 yumurta
öğlen
tavuk haslama
salataa
yogurt
akşam
sütlü nescafe
fındık
spor 2,5 saat
afiyet olsun kızlar menüleriniz çok güzelbugünkü menüm
sabah
1 muz
bir bardak süt
bir avuc badem findik
bir parca peynir
ögle
cig köfte
aksam
bir bardak ayran
badem ve findik
Ha tamam o zaman.kızlar bana atsınlar.ben elektrikler gelince yayinlarim mesajları.
Kaçamak yok.sadece patates salatası yedim dün.annemlerdeyim şimdi.yarında kalabilirim.
bacılar siz nasılsınız
çok dikkatlisin canım inşallah cumaya iyi sonuç alırsın.
merkezdemisin canım.
inşallah kötü bir şey yoktur.
hilalcim ne güzel ekmekler,pankekler yapıyorsun çok heveslendim bende yarın eşim gelecek yarın arayacağım her yerde şu yulaf kepeğini olmadı netten alacağım çok heveslendim sen yaptıkca afiyet olsun tatlım.
ağrır tabi hilal yani birden çok yüklenmişsino kadarıda zararlı
hilalcim 1000 mekik için tebrik ederim senin ama sen mekik yerine basen hareketleri çalışsana kuzum.
bugün hareketli geçti menümden de çok menunum kaçamaksız güzel oldu.biraz dinleneyim yapabilrsem plates yaparım bide ohhh misssssssss.
hilalcim ben selülitsavar yapıyorum ebru şallının çok fark ediyor çok etkili bence dene ilk başta zorlanabilrsin ama kasların güçlendikce rahat yapmaya başlarsın 1 ay yap en az 1-2 beden fark ediyor düzenli yaparsan.
benim de bugünkü menüm
sabah
2 dilim kepek ekmegi
peynir
1 yumurta
öğlen
tavuk haslama
salataa
yogurt
akşam
sütlü nescafe
fındık
spor 2,5 saat
menüm
2 dilim kepek ekmek
haşlanmış yumurta
domates,salatalık,
biraz maydonoz
öğlen
yayla çorbası
2 dilim kepek ekmek
salata
akşam
menemen
1dilim kepek ekmek
yoğurt
su 2litreyi geçmiştir
kızlar çok yorgunum gün boyu ev işleri soba falanla uğraştım.
akşamda balkon, ön camlar ve 3 halı yıkadım.
herkese iyi geceler.
iyi geceler kızlar bugün hiç giremedim, temizlikte yapmadım ne ütü ne çamaşırrr ohhh paso gezdim sefam olsun,
menüm
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir
öğle dürüm çiğ köfte 1 ayran kaçgündür canım istiyordu
akşam balık salata ara öğün öğlen bir çıktım dışarı 6 da girdim eve akşam da gezmedeydik su da 2lt içmişimdir
sağol hilalim
Menü de pek güzel olmuş maşallah sana ..
afiyet olsun cnmmenüm
2 dilim kepek ekmek
haşlanmış yumurta
domates,salatalık,
biraz maydonoz
öğlen
yayla çorbası
2 dilim kepek ekmek
salata
akşam
menemen
1dilim kepek ekmek
yoğurt
su 2litreyi geçmiştir
menüm
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir
öğle dürüm çiğ köfte 1 ayran kaçgündür canım istiyordu
akşam balık salata ara öğün öğlen bir çıktım dışarı 6 da girdim eve akşam da gezmedeydik su da 2lt içmişimdir
bugün pantolon aldım.42 beden şok oldum inanın bu kiloyla nasıl girdim anlamadım hep de lcw den alırım yani hep 44-46 alırdım bugün çok mutlu oldum
evet ya epey bellioldu sanki sizin sayenizde canlarım
Ohh ne güzel bakar mısın nasıl incelmişsinn ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?