Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun Ebrucum ...

Gönül cuma geçti listeyi yayınladım gerek yok düzeltmeye artık.

Hmm peki sayim 5 yani ..

Vay vay vaaay rakibeme bak sen masallah kiz sana, gecen hafta ne diyodun bak bu hafta solladin beni ..

kızlar temizlik yaptım bende.birazdan arkadaşa gelecek çaya

menüm

sabah
2 yumurtadan omlet
peynir
2 ceviz 2 incir

öğlen
1 elma

akşam
yoğurtlu kabak salatası

Afiyet olsun, cay keyfiniz bol olsn canim ..

Ay saol canim benim ..
Korkunun ecele faydasi yok dislerin daha cok curumeden tedavini yaptir cnm, ayin ucunde yaptirdigim dolgular sikinti yaratti bana o tarafla bisey
yiyemiyorum bakalim ikinci randevuda ne olacak kimisi sinirleri oldurmemis diyor kimisi dolguyu soker yeniden yapar diyor off:18:

Afiyet olsun hilalcim, sporlarda pek guzel olms ..

Menum:

Kahwalti
1 kase yulafli yogurt

Ara:
175 KALORIlik cikolata
1 nescafe

Oglen:
cok az ekmek araasina iki dilim kasar bir dilim sucuk

Aksam
1 tabak salata
1 bardak hzir corba

Su 3 e tamamlarim
Yesil cay ayni sekilde

aman yaa seninkide fena olmus,en az hasarla atlatirsin ins..

masalcim eski karatayci olarak sana sorayim ben bugün öglen cig köfte yedim ve biraz fazla kacirdim suan hic ac degilim yemek icinde yemek istemiyorum ama ilerki saatlerdede acikabilirim 8 den sonrada bisey yiyemem ne yesemben aksam yemegi olaraktan :)

Yaaa kimse yok nerde grubun eski nesesi boyle tadi olmuyor hadi kizlar canlandiralim topigimizi yaaaa

Bana da karataydan yemek araları ve geç yememek miras kaldı.
Ama ben en geç 18 de yiyorum çok faydasını görüyorum.

Afiyet olsun hilalcim, sporlarda pek guzel olms ..

Teşekkür ederim, sonunda ufaktan da olsa başladım spora.

Salata yiyebilirsin Mumu'cum veya yoğurt falan.
Ya da aç değilsen yeme acıkırsan 8den son ayran veya süt içersin onlar serbest.

Yaaa kimse yok nerde grubun eski nesesi boyle tadi olmuyor hadi kizlar canlandiralim topigimizi yaaaa

Aynen öyle hiç iyi olmuyor böyle.

Menum:

Kahwalti
1 kase yulafli yogurt

Ara:
175 KALORIlik cikolata
1 nescafe

Oglen:
cok az ekmek araasina iki dilim kasar bir dilim sucuk

Aksam
1 tabak salata
1 bardak hzir corba

Su 3 e tamamlarim
Yesil cay ayni sekilde

Menün güzel olmuş ama bence o kaçamakları tamamen çıkar Gönül'cüm ufak ufak derken etki ediyor.

Salata yiyebilirsin Mumu'cum veya yoğurt falan.
Ya da aç değilsen yeme acıkırsan 8den son ayran veya süt içersin onlar serbest.

Aynen öyle hiç iyi olmuyor böyle.

en iyisi öyle yapayim canim,hic canim istemiyor bisey,bende en gec 19 da yiyorum yemegimi genelde 18 ama :)

iyiyim Hilal,sağol canım.
Artık sallıyorum,bende başka kimse kıymetli değil ya :) telden giriyorum şu an

kızlar eşim faturayı yatırmayı unutmuş,elektrikler 1 2 gün yok.o yüzden giremiyorum.dünkü mesaj sayım 6 idi.not al hilal Birinci olmuşuz aferin bize

yok canım neyi yanlış anlayacağım valla dün süperdi.bugünde arkadaşıma gittim.yarın eve giderim artık.dualarimin karşılığını görmek çok mutluluk verici insaallah herşey daha iyi olacak

yok canım neyi yanlış anlayacağım valla dün süperdi.bugünde arkadaşıma gittim.yarın eve giderim artık.dualarimin karşılığını görmek çok mutluluk verici insaallah herşey daha iyi olacak

Ohh ne güzel gez eğlen tabi ..
Eve dediğin annenlere falan mı ?
Aman orada dikkat et.
Kaçamağın falan yok dimi?

Ha tamam o zaman.kızlar bana atsınlar.ben elektrikler gelince yayinlarim mesajları.
Kaçamak yok.sadece patates salatası yedim dün.annemlerdeyim şimdi.yarında kalabilirim.
bacılar siz nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…