Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben tadını çok farklı düşündüğümden denememiştim mideme problem olur diye ama bir şey yokmuş.
unutmazsam yarın bende su şişemin içine koyayım
insanın gözünü alıyo gibi...

oy oy afiyet olsun :))

unutmazsam yarın bende su şişemin içine koyayım

insanın gözünü alıyo gibi...

oy oy afiyet olsun :))

Valla bayildim muticim iyiki yapmisim cok guzel bir alternatif canim doner durum cektiginde yaparim artik
kirmizi etlede cok guzel olur ..

Yalniz ben yulaf ezmesinden yaptim sanirsam kivami olmayinca esmer un ekledim
yulaf tozu olmadigi icin bunlari degerlendirdim,
yulaf ezmesinin karbonhidrat dgeri cok yuksek demis hilal,
faydali karbonhidratlardan oldugu icin endiselenmedim cok ..

Afiyet olsun canım. Bence sende şu yulaf kepeğinden al baksana Gönül'ün dürüm nasıl güzel görünüyor.

Bence bir sorun olmaz. Zaten olan olmuş. Bidaha daha dikkatli olursun.

Kızlar fırtına nasıl ya böyle.
Azıcık camı açtım bir arkaya ittirdi beni zor kapattım ..

Sorma Hilal'cim yaaa Konya'da felaket durumda. Sanırım bu lodos tüm Türkiye'yi etkiledi.

17/04 Nisan msj sayim sonucu

ladyline 16
eski masal 15
aysecig 9
mumu85 5
TadLi 23
Mutedeyyin 16
UZAYIM 7
Turta 18
semiha 0
ucukmavi 0​

Ellerine sağlık canım. Ama sanki dün paylaşım çok az olmuş yaaa.

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş ve çok güzel görünüyor.

Eki Görüntüle 394378

Kızlar , buyrun diyet kaşığı..
her eve lazım

Çok gülmüştüm buna

Yalniz ben yulaf ezmesinden yaptim sanirsam kivami olmayinca esmer un ekledim
yulaf tozu olmadigi icin bunlari degerlendirdim,
yulaf ezmesinin karbonhidrat dgeri cok yuksek demis hilal,
faydali karbonhidratlardan oldugu icin endiselenmedim cok ..

Dukanda olmayacağını biliyorum ama normal zaman için nasıldır bir bilgim yok Gönül ..

SPOR zamanı.görüşürüz.

İyi sporlar ..

Sorma Hilal'cim yaaa Konya'da felaket durumda. Sanırım bu lodos tüm Türkiye'yi etkiledi.

Uçarım yahu ben bu havada dışarıya çıksam
Zayıflamadan önce çıksaydı bari

kızlar iyiakşamlar nasılsınız ?ebru kızma ama bugün saçımı boyattım yine röfle yaptırdım yaşlı da gösterse sanki rengimi açıyor bu günhü menüm
sabah menemen salatalık 2 dilim ekmek
öğlen sebzelitavuk ,domates çorba 1 dilim ekmek birazcık ta ebrunun kepek ekmeğinden çarptım
ikindi 1 portakal
akşam bugün 7:30 a kaldım kızım gözleme istedi 1 yufkadan peynirli yaptım yarısını kızım yarısını ben yedim kızmayın anacım vallaha korka korka yazıyorum

Güle güle kullan Aslı'cım da şurada ne kaldı 23 nisana niye yaptın ki bir de akşam ..
Şimdi kalkıp biraz spor yapsan ne iyi olur o gözleme için ..

hilalcim kuaförden geldim yemeğim yoktu, eşimde akşam dışarı çıkacam arkadaşlarla dolaşacaz dedi yani yemeğe gelmeyecek bende kaytardım evet spor yapmam lazım

hilalcim kuaförden geldim yemeğim yoktu, eşimde akşam dışarı çıkacam arkadaşlarla dolaşacaz dedi yani yemeğe gelmeyecek bende kaytardım evet spor yapmam lazım

Bak ne kadar pişman olduğunu gördün Aslı'cım bunu hatırlayıp bir daha yapma olur mu ?

hemen bir soda açıyorum .vallaha pişman oldum

Yemeğini kaçta yedin üstünden 1-2 saat geçmeden soda içmek iyi değil ..

7:30 da bugün geciktim hergün 6 da yiyordum.hilalcim güzel tepkiler almaya başladım.ah ah 7 li rakamları bir görsem yarın nöbetçiyim cuma sabah 10da gidiyorum İNŞALLAH,bugün hava çok kötüydü, düzelir umarım 5 gün yokum yaşasın

Ne güzel değil mi çabalarının sonucunu görebilmen ?
70leri de göreceksin 60ları da merak etme yeter ki düzenli git.
Memlekete gidince de çok yeme olur mu?

tamam yemiyecem söz ,evet ya şimdi düşünüyorumda kaç senedir eziyet ediyormuşum kendime ,bu kiloları yük diye taşıyormuşum

tamam yemiyecem söz ,evet ya şimdi düşünüyorumda kaç senedir eziyet ediyormuşum kendime ,bu kiloları yük diye taşıyormuşum

İnsanın hareketleri bile değişiyor ..Bak
ben eski halim yeni halim fotoğrafını koyayım albüme de bak.
Birisinde 72 kiloyum diğerinde 63 kg.

tamam canım koy da bakayım bende geçen haftasonu akşama kadar gezdim,yorulmadım; başka zaman ev işi yapınca bile yoruluyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…