Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

baskülümde var benim.. ama onu nasıl ayarlayacagımı anlamadım.. mesela şimdi haftaya 66 görmek istiyorum.tartıyı 6 6yamı ayarlayacagım? :44:

dur bakalım, benim harclıgımı cıkarmsında o zaman görürü o

ya burda günü birlik gezi varmış.kursum gidiyor.
türbeler,sonra inegöl,sonrada bi köyde piknik yapılacakmış..

Çok teşekkür ederim zahmet verdim sana balıkları çok severim ama kalamarın yeri ayrı benim için o olmaz demiş pis adam
Bir de süt ve süt ürünlerini çok severim acaba engelliyor mudur kilo vermemi ?
Ama onlarsız yapamam kii ..

Yok Melek eksilerden 6 ya kadar düşeceksin.
Sola doğru kaydıracaksın yani ibreyi.

Aaa ne güzelmiş gerçekten tam piknik havası ..

hilalcim geçmiş olsun canım.bu kadar stres yapma canım ya kendin hasta etmişsin göz göre göre.

melekcim sana ne diyeceğimi bilemedim vallahi.sizin ihtiyaçlarınızı nasıl karşılayacak bakalım

hilalcim geçmiş olsun canım.bu kadar stres yapma canım ya kendin hasta etmişsin göz göre göre.

melekcim sana ne diyeceğimi bilemedim vallahi.sizin ihtiyaçlarınızı nasıl karşılayacak bakalım

Aynen öyle yapmışım Ayşe'cim ama iyi oldu dün ya öyle bir boşaldım ki anlatamam ..
Tek üzüldüğüm sevdiceğimi de ağlatmak oldu yoksa çok iyi geldi.

Bu arada ben bu haftaki öz eleştriimi yapayım ..
Menülerimde problem olduğunu düşünmüyorum gayet uygundu dukana ama sizin fark ettiğiniz şeyler varsa lütfen söyleyin.
Az da olsa spora başladım ama 200 gram gitti.
2 neden düşünüyorum.
1. si yarın öbür gün regl olmayı bekliyorum.
2. si benim takılma kilolarım bu kilolar ve çok az kaldığı için yavaşlıyor bilemiyorum açıkçası.
Bu hafta arttırabilirsem sporumu arttıracağım.
Yediklerimde değişiklik yapmayı düşünmüyorum.

Aynen öyle yapmışım Ayşe'cim ama iyi oldu dün ya öyle bir boşaldım ki anlatamam ..

rahatlamış olmana sevindim canım ama herşeyi kendine dert edinme, biraz akışına bırakmak lazım yoksa hayat çekilmez oluyor ve bir yerden sonra patlak veriyor..

bişi görmedim ben menülerinde senin...

duraklama kilolarından olabilir.. sende takma kafaya

kan gurubu``b``

et

sifa olanlar

koyun,kuzu,keci,tavsan ve yabani (geyik eti).bunlar b guruplari icn sadece yiyecek degil ayni zamanda ilactir.

yenilebilen gida olanlar.

dana eti,dana karacigeri,deve kusu,sigir eti,hindi ve sülü etini yiyebilirler,bu etler ona zarar vermez ama ilacda degildir

zararlilar.

en basta tavuk eti,tamamen dogal yetismis köy tavugu bile olsa tavuk eti b gurubu icin ciddi SIkINTILARA yol acar.hele piyasada et oldugu bile tartisilan tavuk etini yemek hastalikalra daetiye cikarmasi anlamina gelir.,kaz eti,keklik eti,ördek,orman tavugu,uykuluk ve siugir yüregi.

b guruplari yumurtalardanda sedece tavuk yumurtaisni yiyebilirler.

balik

sifa olanlar

dil baligi,havyar,kalkana,merisn baligi,barlam denilen balik,morina,sardalya,somon,tatli su baligi,tirsi,turna ve yayin baligi.

faydali gida olanlar.

kalamar,cingene palamutu,palamut,torik,ton baligi,gri dil baligi,iskorpit,kilic baligi,köpek baligikum midyesi,levrek,lüfer,mezgit,ringa,sazan,tarak,tekir ve yayin baligi.

zararlilar

ahtapot,alabalik,yerlisomon(deniz alasi),hamsi,istakoz,istiridye,karides,levrek,mersi baligi midye,somon havyari,yilan baligi

süt ve ürünleri

sifa olanlr
beyaz peynir,keci peyiri,kefir,köy beyaz peyniri,mozeralla,dil peyniri,tek hayvandan sagilmis yagsiz süt,cökelek ,yogurt

faydali gida olanlar

camamber peyniri,cedar,edam.,gouda,gravyer peynirleri,kaymak,kesik süt suyu.lor,krem peyniri,parmesan,keci sütü,süt tam yagli( pastorize olmayan ve tek hayvandan sagilmis)santi türleri.tereyagi.

zararlilar

dondurma(keci sütünden yapilan ve koruyucu madde icermeyen zararsiz)rokfor ve benzeri peynirler,acik turuncu renkli bir amerikan pyniri

b guruplari icin yenilebilir d´gidalar arasinda

zeytinyagi,ceviz,inci fasulye,yulaf ve cesitleri,pirinc ve cesitleri,dogl bugday ve cesitleri,horoz ibigi,yulaf ve ürünleri patlican,kereviz,kirmizi pancar,havuc,her cesit lahana,karnibahar,patates,her biber,pul biber,kara hindiba,maydnoz,erik,karpuz,muz,üzüm,incir,visne,kiraz,frenküzümü,köri,reyhan,yesil cayda sayilabilri.

zararli olanlar

her türlü mercimek,nohut,rafine olmus sivi yaglar (zeytin ve keten yagi haric),kavrulmus ve bekletilmis kuru ymeisler,yer fistigi,susam ve ürünleri,misir ve ürüleri,cavdar ve ürünleri,kara bugday ve ürünleri,enginar,piyasadaki siyah ve yesil zeytin,aloe vera,hindistan cevizi,kara biber,beyaz biber,domates salcasi,tarcin,sakiz,jelatin,glikoz,früktoz misir surubu ve nisastasi,tatlandirci bayat yiyecekelr,hazir yyiecek ve icecekler mide ve bagirsakta gaz olusturan her tür yiyecek

yenilebilir gida oilanlar

her et(tavuk ve kaz haric).tereyagi( ara sira)kaymak,barbunya,beyaz fasulye,yesil fasulye,kestane,bedam,keten tohumu.mantar,kabak,zararlilar kastagorisinde olmayan her türü meyve ve sebze(sinemaki(yaprak oalrak) kekik,kimyon,keci boynuzu,nane,anason,cey,kahve,seker,bal,sirke

gayet güzel özetlemişsin hilalcim, bu durumu ben de çok iyi biliyorum vucut ideal kg sınırlarında olduğunda kg vermemek için direniyor adeta, bende yaşadım bu durumu.ama sporunu arttırmanın faydası olacaktır kesinlikle

noldu ya? neyi kacırdım :44:
yine neyi kafana taktın hilal

Melek iyiydim aslında ben de son zamanlarda aşırı gergindim uykumu falan da etkiledi demiştim ya onun etkisiyle öyle bir patlayıverdim
Ama sorun yok şimdi ..

rahatlamış olmana sevindim canım ama herşeyi kendine dert edinme, biraz akışına bırakmak lazım yoksa hayat çekilmez oluyor ve bir yerden sonra patlak veriyor..

Haklısın canım şu tayin dönemi yaklaştı ya bir de bizim için çok şey değiştirecek bir durum o yüzden gerildim.
Sonra ne zaman gelecek olayı var orada durumlar karışık ne yapacağı belli değil.
Bir de fark etmeden ben niye kilo veremiyorum diye takmışım
Ama geçti ohh be ..

bişi görmedim ben menülerinde senin...

duraklama kilolarından olabilir.. sende takma kafaya

Yok yok takmıyorum zaten kafama çünkü elimden geleni yapıyorum ama işte benim yine de fark etmediğim bir şey varsa diye demiştim ..

ama neden abisi sizden parA alıyokii onu anlamış deilim
nolcak şimdiii....
rabbim yardım etsin melekk

tamam bekliyorum...

ayy bi ben varım kilo alan

dukanı ya 2. yada 3 tam hatırlamıyorum.ç

kan grubum B (+)

aaaaaaa
ama bende b(-) im....
nasıl beslencez kii.....

bide nişanlımla kan uyuşmazlığı varr oy oyyy benim herşeyim problemm ya

Bakalım bir de dukanın kitabını alıp okuyayım istiyorum daha bilinçli yapayım hem bu sağlık konusunda belki kafamızdaki soru işaretlerini kaldıracak bilgiler vardır.

aaaaaaa
ama bende b(-) im....
nasıl beslencez kii.....

bide nişanlımla kan uyuşmazlığı varr oy oyyy benim herşeyim problemm ya

Artık zorluğu kalmadı canım ya o kan uyuşmazlığının 1 iğne tamamdır.

hilalcimm bu arada iyi olmana sevindim çok şükürr:)))

Çok teşekkür ederim Semine'cimm

olabilir canim,york testi diye bir test var bilmem duydunmu buda onun gibi bisey iste

bak bak.. o kitabı ben gecen hafta gördüm.. çok okumadım ama tavuk ve hamsi zararlıydı bana
evet aynen öyle ymis :)

olsun canim oda rahatlamistir aglayinca arada bir lazim :)
ben de etcilim ama kan grubum A+
canim beyza et yiyebilrsin,kirmizi zararli bize.ama bak bize mercimek sifa,ekemk zararli degil
canim yazdim be gurubunu

olabilir canim,york testi diye bir test var bilmem duydunmu buda onun gibi bisey iste

olsun canim oda rahatlamistir aglayinca arada bir lazim :)

Evet gerçekten çok faydalı bir testmiş ..
Ama artık etle yoğurt olayına dikkat edeceğim.
Sadece kırmızı et için geçerli galiba değil mi ?

Dimi dimi o da sıkılmıştı zaten ağlaştık rahatladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…