Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya ebru,psikolojikmi bilmiyorum.acıkcası cokda kafama takmamaya calısıyorum..
o sok diyetlerden sonra bir hafta dinlendim ama sonra dikkat ettim,yinede veremiyorum.

üff, öyle yap böyle yap bi türlü dengeleyemedim

dogru canım.. sadecc seninki % 0.85 olacak
aferin becereceksin bu işi..

kolay aslında dimi?

Senin bu konuyu araştırıp masaya yatıralım derim. Bir yerde bi hata olmalı mutlaka yoksa kilo vermen lazım. Şimdi burda uzun uzun yazamıyorum doktor yanımda ama akşam eve gidince daha detaylı yazarım.

Kendimin kini eksik hesaplamışım

Elif nerde kaldı yaaaa yok uzun zamandır. Bildirim yapmayacak galiba bugün.

selam canlar...listemizi kontrol ettirmeye geldim...nasılsınız bakalım...

5. Takım 253. Etap

hasretttt 68,2/68,6/-0,4/%-0,59
tgdg 67.6/66.9/0.7/ %1.04
Samanyolu 69/69/0,0/%0,00
kepelekimeleki 81,7///% 2. kez bildirimde bulunmadı ve paylaşım yetersizliği nedeniyle diskalifiye edildi.
maway 74/74/0,0/%0,00
Ezgi_18 58.3///% kendi isteğiyle ayrıldı.
akrep-86 99///% Bildirimde bulunmadı.
ozlemyb 91.6///% Bildirimde bulunmadı.
chosen1234 70,5/70,5/0,0/%0,00
rezzan784 68/67,8/0,2/%0,29
Cocostar 71,5/70,5/1,0/%1,40

5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%0,19)

benim menüm

sabah
2 yumurtadan peynirli omlet

öğlen
yogurt

akşam

dukan krep
tavuk
ayran

Çok güzel olmuş Ayşe ..

Afiyet olsun Ebru'cum ..

Ya kızlar bu dukan konusunda fikriniz nedir?

=> Sizce zararlı mı?
=> Bırakıldıgında verilen kilolar geri alınır mı?
=> Bu kadar asırı protein bünyey zarar verir mi?

Ben eğer bütün evreleri yaparsan kilo almayacağına inanıyorum.
Ama yarıda bırakırsan kesinlikle alınır.
Protein de özellikle böbreklerinde bir problem varsa yorabilir bol su ile üstesinden geleceğine inanıyorum.

Ben de 0'ım ondan mı çok seviyorum ki proteini.

bugunkü menüm

sabah : 1 dilim ekmek
peynir
yumurta
maydonoz

öğlen
1 sütlü nescafe
badem

akşam
tavuk salatası
ayran

spor da 2 saat

Afiyet olsun turtam.
Nescafelerin şekersiz dimi ?

Günaydın kızlar.

İşte bu haftaki kilo bildirimim

Geçen hafta : 71 kg

Bu hafta : 70,4 kg

Giden : 0,6

Toplam giden : 15,1 kg

Tebrik ederim Ebru'cum ..

Ve kilo bildirimim;

Gecen hafta: 58.6 :81:
Bu hafta: 57.4

Giden: 1.2

:119::119::119:

Süpersin Gönül ..

Bu hafta değil de haftaya alalım listeye canım 2 hafta dolsun.

Ellerine sağlık Hatice .

GÜNAYDIIINNN
Geçen hafta:
67,6
Bu hafta: 67,1
Giden: 0,5
Oran= % 0,73
Az da olsa verdim

Bak ne güzel vermişsin geçen haftaki öz eleştriin çok işe yaradı bence.

ucukmavi (65,0/64,3/0,7/%1,07)

Tebrik ederim Ayşe ..

Çok güzel burada yokken bile kilo almamışsın ..

Günaydın arkadaşlar
hayırlı cumalar
mezuniyetimi istiyorum 79um

Tebrik ederimm

Melek sen kendini bozmadan aynen devam et akşam sana bir alıntı yapacağım okuduğum kitaptan.

Bugun vaktim olursa disari cikip isirgan toplamayi dusunuyorum kizlar, salatasini yapmaya niyetleniyorum ...

Aa ne güzel nereden topluıyorsun Gönül?

ayyyyyyyyyyyyy geldimm anca kaldırdım totomu yaa ama hala cok uykum var

kilom : 66.8 çıktı

İnşallah haftaya daha iyi olur turtam.

Ebru'mm
Çok teşekkür ederim o kadar iyi oldu ki özellikle bugün böyle bir şey.
Anlatıyordum ya uyku problemim gerginlikten oluyor diye.
Dün gece saatlerce midem çok kötüydü.
Kan falan da geldi.
Ağrıdan kaç saat ağladım bilmiyorum sonra biraz rahatladım sevdiceğimle konuştuk falan o sakinleştirdi.
Ama o kadar kötüydüm ki yavrum o da ağladı bir ara elimden bir şey gelmiyor ne yapacağım diye.
Her şeyi takmışım kafama baya konuştuk da kilo veremiyorum diye bile ağladım
Saçmalama ne kilosu senin kilon mu var diyor.
Hem 100 kg bile olsan çok güzel olursun falan diye bir sürü konuştu bana
Neyse gecem faciaydı bugün de onun yorgunluğu var üstümde allak bullağım.

Listeniz doğru Ece' cim ..

*** 13. takım 254. etap ***

azrasılam ( 80.5 / 79/ 1.5/1.86 % ) Mezuniyetini istiyor
Elmaliturta: ( 66.9 /66.8 / 0.1/0.15 %)
Eski_bir_masal : ( 58.0 / 57.8 / 0.2 / 0.34 % )
File76 ( 81.0/ / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
LaydLiNe: ( 71.0 / 70.4 / 0.6/ 0.84 % )
Mutedeyyin: ( 67.4 / 68.1/-0.7 /-1.04 % )
TadLi : ( 58.6 / 57.4/ 1.2 / 2.05 % )
UcukMavi ( 65,0 / 64.3/ 0.7/1.08 %)
UZAYIM ( 67.6 / 67,1/ 0.5 / 0.74 % )

13. Takım Ortalaması : 67 %

kızlar nasılsınız bilmiyorum insallah herkesler iyidir
eşim salıya kadar izinli haber ver
mek için girdim bu süre içinde giremem herkese iyi kilo vermeler

Geccen haftaki kilon neydi gelen giden nedir onlarida bildirirsen seviniriz ..
haklisin canim aleye geldi:) gecen hafta 72.6ydim
canim dulani kacinci yapisin bu,duklani bir kac kez yapmis biri olarak,birakip tekrar basladigin zamaan dukan ilk zamanki gibi verdirmiyor..

3 gündür cıkamadım,cok az.. kabızım su an ...

yeme rutinim nasıl mesela?

ya bana bi yol gösterin valla,kafayı yicem artık.. su saate kadar geldim, gitmiyor ya...
napabilirim, ne yapayım
senin kangurubun ne eger istersen bu haftada kan gurubuna göre beslen iyi gelir belki eger yazarsan elimdeki kitapdan hangi yiyeceklerin senin kan gurubuna yaradigini söyleyebilrim
sorund egil canim farketmez..

evet kan gurubu 0 olanlar icin kirmizi et sifaymis

Kan grubum sıfır.
Ben bir süre dukana devam etmeyi düşünüyorum ama kan grubuna göre nelere dikkat edilmesi gerekiyor zahmet olmazsa sana biraz bilgi verirsen genel olarak ona da dikkat ederim ..

Melek sen kendini bozmadan aynen devam et akşam sana bir alıntı yapacağım okuduğum kitaptan.
tamam bekliyorum...
ayy bi ben varım kilo alan

dukanı ya 2. yada 3 tam hatırlamıyorum.ç

kan grubum B (+)

Eşimin öteki abisi geldi az önce.. 250 lira para aldı gitti...

Hepsi asalak bu ailenin ya...
Sinirlerim yeni düzelmişken iyice bozuyorlar.. zaten 500 lira bişey kalmıştı,maaşı daha yeni aldık zırnıl kalmadı...

Ne yiyip,ne içicez cok merak ediyorum...

Bunu anlamana yardım etsin diye haydi kilo kaybetmeye çalışan insanları örnek alalım. Kilo vermeye odaklandıkçaları müddetçe kendilerini başarısızlığa mahkume derler. Niye mi ? Çünkü bilinç dışı zihnimiz birşey kaybettiğimizi duyunca,, otomatik olarak vitese geçerek kaybettiğimiz seyi bulmamıza veya verdiğimizi geri almamıza yardımcı olmak için çaba sarf etmeye başlar. Kilo sözcüğünü duyunca otomatik olarak bu sözcükle ağırlık veya ağırlık ölçüleri veya terazi kefelerine koyduğumuz bir ya da birkaç kiloluk ağırlıklar ya da sayfalar uçuşmasın diye kullandığımız kağıt ağırlığı gibi eş anlamlı sözvükler arasında bağlantı kurar. Böylece amacını kilo kaybetmek eya vermek olarak belirleyen bir kişi aslında bilinç dışı zihnini ağırlığı bulmaya yani kilo almaya programlamış oluyor.
Peki ne yapmaları gerekiyor?
Bir tarih yazmalı ve altına şimdi sağlıklı, enerjik ve ince olan vücutlarından duydukları memnuniyet için ne kadar minnettar olduklarını ifade etmeliler.
Ve sık sık aynaya bakarak zaman harcayacak yerde inceyken çekilmiş resimlerine daha çok bakmalılar. Böyle yaparlarsa bilinç dışı zihinlerinin umdukları sonuçlarla uyum içinde olmasına ve sonuçlarının kendilerine daha doğal daha kalıcı olarak gelmesine yardımcı olurlar. Durmadan aynaya bakmak ve her gün tartılmak sadece kurtulmak istedikleri kilolu görüntüyü pekiştirir. Teraziyi daima olmak istenilen kiloda gösterecek şekilde ayarlamanın da bir zararı dokunmaz. Aslında, bilinç dışı zihinlerini bunun doğru olduğunu inandırmış ve böylece bilinç dışı zihinlerini otomatik olarak onlara doğru rejimi yapmayı istemesine veya onları kendinlerine uygun olan zayıflama programına yönlendirmesine yardım etmiş olurlar.

( Tavşan Faktörü isimli kitaptan alıntı yaptım. )

tamam bekliyorum...

YAzdım bak Melek ..
Benim normal tartım da vardı onu ayarlayacağım her sabah kalkınca tartılacağım ve istediğim kiloyu göreceğim.
Hedefimi güzelce yazıp bir yere asacağım.
Bir de photoshop ile biraz inceltip resime bakacağım ..

Ne diyeyim ki eşine ayın daha 20si daha 25 gün var gidip onlara veriyor ..

ya ben ne kadar takmıyorum desemde,hep takıyormuyum acaba :44:

artık aklımdna kiloyu cıkarmma lazım...

üff sorma ya...bu ay tam 1100 lira onlara gitti.. 400 kredi kartına.. bizede sıfır kaldı..

birde ben 5 mayısta geziye gidecektim
nerden bulacak parayı şimdi

sakinliğimi korumaya calısıyorum su an.. bakalım nereye kadar...

Takıyorsun tabi Melek sürekli tartılıyorsun bir kere.
Ve o kiloyu kabul etmiş oluyorsun bir bakıma.
Eğer tartının daha zayıf göstermesini sağlayabiliyorsan bir dene bence ..

Yok canım ne yapıyor öyle ..
Bu sefer niyeymiş?
Sen nereye gideceksin bu arada?

kan gurubu``0``

sifa olanlar

krimizi et,her türlü eti üstelik yagli dahi olsa tüketebilirler.yalniz et ile birlikte ekemk tüektilmemelidir.( herkes icin gecerli) ayni zamanda et ile birlikte yogurtta yenememsi gerek bunlarin arasinda en az 8 saat olmali.

balik. ahtapot kalamar,kum midyesi,yayin baligi,somon,havyari haric.

yaglar

zeytin yagi
keten yagi
ceviz yagi

zararli olanlar basta misir ve aycicek yagi olmak üzere diger sivi yaglar sifir guruplari icin ciddi risler icerir.

kuru yemisler
ceviz ve kavrulmamais kabak cekirdegi
zararli olanlar
yer fistigi en zararlisidir.kavrulmus ve bekletilmis tüm kuruyemisler.( buda herkes icin gecerli')

sebze ve meyveler

basta enginar,lahana,brokoli,kabak,bal kabagi,marul,cig ispanak,roka,maydonoz olmak üzere her türlü yesil yaprakli sebze sifirlar icn sifadir.

hindiba,pazi,turp( bilhassa kara turp),kirnmizi pancar,sogan,sarimsak,zencefil,safran,kirmizi pul biber-bilhassa yagli et ile irlikte kirmizi pul biber ve kimyon tüketmeleri sifirlar icin sindirim sistemleri icin son derece yararlidir.
sogan sarimsak sifadir.diger faydalilar arasinda keci bonuzu,(tohumu ile beraber),köri.zerdecal,kimyon,kusburnu,mercan koös
cay olarak ihlamur ve yesil cay

meyve olarak,incir,üzüm(bilhassa kara üzüm),erik,mürdüm erigi,kiraz,visne,greyfurt ve suyu,karadut,karpuz,mango,sifir kan gurubundan olanalra sifa kaynagi meyvelerdir.incir keza balda (hakikisi) sifir guruplari icin gercek bir sifa kanagidir.

bildigimiz dogal maden sularida sifir guruplarinin faydali icecekleri arasindadir.

burada saydiklarimiz her biri elbette ki ayni zamanda gidadir fakat bu yiyecekler,sifir kan gurubundan olanlara sifa verici ilac özelligi tasiyan yiyeceklerdir.

zararli yyiecekelr
karisik et
salam,sucuk,sosis gibi karisik etler herkese oldugu gibi etobur olan sifir guruplari iicnde zararlidir.

süt ve süt ürünleri
yenilebilen gida olanalr haric süt ürünleri sifir guruplari icin SIKINTIDIR özellikle uzun ömürlü pastorize sütler ve hazir dondurma v.s gibi katki maddeleri ile dopdolu süt ürünleriniu kullanmak saglik acisindan ciddi tehditler icermektedir.özelliklede sifir guruplari,peynir ve benzeri hazmi zor süt ürünlerini yesillik esliginde yemeye dikkat etmelidirler.cünkü bu tür sütler sifir ve b guruplarinda balgam ifrazatinin artmasina veya böbrek ve dokularinda kireclenmeye yol macar...

bugday ürünleri

a kan gurubuna mensup insanlart icin dana eti yemek hazim acisindan ne kadar aigrsa sifir kan gurubu icinde bugday ve ürünleri ( bilhassa tip 405-550) yani pide ve benzeri beyaz undan yapilan mamülleri) hazmetmek okadar zor ve külfetlidir.

misir ve ürünleri

misir ve ondan yapilan türevi ürünler de sifir gruplari icin ciddi riskler icerir.

sebze ve meyveler
karnibahar bircok kan gurubu icin tüketilmesi gereken bir sebzedir ama 0 icin iyi degildir.

tabi portakalda hele portakal suyu!
diger zaarlilar
aloe vera,ketcap,domates salcasi,bayat yiyecekler,koruyucu katki iceren hazir yiyecek ve icecekler,tatlandirici,bugday ve isir nisastasi,glikoz,früktoz,piyasa zeytinleri,hazir tursular,mide ve bagirsdakda gaz olusturan her türlü yiyecekler.

yenilebilenler:

etler: tavuk,hindi ve yabani kus etleri 0 mensup insanlkar tüketebilrler.fakat bunlar kirmizi et gibi fayda degil,gida sayilan cinstendir.,b gurubu icin tavuk ve j´hindi eti SIKINTIDIR.0 icin yenilebilir ktagorisindedir.ama cokca tüketilmesi tavsiye edilmez.

süt ürünleri

sifirlar kaymak(ara sira),kefir,yogurt,beyaz peyir,eski kasar,tulum peyniri,koyun ve keci peyniri( peynirleri haftada en fazla 1-3 defa olabilir)yiyebilriler.

diger yenilebilri gidalar
taze yumurta,susam ve ürünleri,kestane,findik,badem,badem yagi,cam fistigi her cesit lahana(bagirsaklarda gaz yapan kirmizi lahana hasric)börülce,barbunya kuru ve yesil fasulye(beraberinde cacik yememk sartiyla)nohut,pirinc ve ürünleri,kara bugday ve cesitleri,cavdar ve cesitleri,nisasta bugday(eski türk bugdayi),cesitleri,patlican,kereviz,her meyve ve sebze(yasaklanmis olanlar haric)dogal zeytin ve zarlilar katagörisine girmeyen yiyecekler

mehmet ali bulut
can bogazdan cikar

meyve olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…