Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar,bu arada yeni moda zayıflama spor: KANGURU ZIPLAYISI...

Gördünüzmü?

Menum:

Kahwalti

2 siyah zeytin
sahanda bir dilim pastirmali ve azcik peynirli yumurta
Maydonoz
1 bardak portakal suyu

Ara:
1 kuru incir

Aksam

Su 3 lt
3 fincan yesil cay
1 maden suyu
2 bardak nescafe

Son düzenleme:
Kızlar 2. olmuşuz tebrik ederim hepinizi ..
1. olan takım 8. takım yeni açıldı ve üyeler yeni olduğundan normal olarak kilo ortalamaları çok yüksek o yüzden bizim 2. liğimiz gayet iyi ..

Harika gidiyorsun afiyet olsun Gönül ..

Tesekkur ederim kaptan..

BU arada kaptanimiz bu hafta bireysel yorumlar yapmiyor mu yaptida ben mi goremedim

1. olan takım 8. takım yeni açıldı ve üyeler yeni olduğundan normal olarak kilo ortalamaları çok yüksek o yüzden bizim 2. liğimiz gayet iyi ..

2. ligimizi kutlarim biz cok iyiyiz ya ( ne kadarda mutevaziyim Allahim )

:119::119::119:​

Son düzenleme:

Tesekkur ederim kaptan..

BU arada kaptanimiz bu hafta bireysel yorumlar yapmiyor mu yaptida ben mi goremedim

2. ligimizi kutlarim biz cok iyiyiz ya ( ne kadarda mutevaziyim Allahim )

:119::119::119:

Yapmadım canım bu hafta ya ama ilerleyen saatlerde yapabilrim sizden de bekliyoruz kızlar hepimiz genel bir liste yapalım birbirimizle ilgili yorumları olan çok şey katacağını düşünüyorum ben ..

Hakediyoruz tabi niye mütevazi olalım

çok güzel canım afiyet olsun.

Afiyet olsun çok güzel olmuş Ayşe'cim ..
Islak hamburgerde harikadır dimi .
Ben normalini yaptım da ıslağını yapmadım.

bayıldım canım harika olmuştu.tavsiye ederim siddetle.

Haftalık Mesaj Sayımları

13 - 14 Nisan Mesaj Sayım Sonuçları:

Eski_bir_masal: 64 - 25
Laydline: 25 - 16
Mutedeyyin: 6 - 4
Uzayım: 8 - 0

UcukMavi: 19 - 10
Tadli: 4 - 15
Mumu85: 7 - 0
Elmalıturta: 13 - 0
File76: 0 - 8

16/04 msj sayim sonuclari

Mumu85 -30
eski_bir_masal - 57
uzayim -26
Mutedeyyin -39
Elmali turta -1
semiha -7
tadLi -40
file76 - 5
ladyline -19
ucukmavi-27

17/04 Nisan msj sayim sonucu

ladyline 16
eski masal 15
aysecig 9
mumu85 5
TadLi 23
Mutedeyyin 16
UZAYIM 7
Turta 18
semiha 0
ucukmavi 0
file76: 0

18 NİSAN MESAJ SAYIM LİSTESİ

Mutedeyyin - 50
eski_bir_masal - 46
UZAYIM - 33
tadLi - 18
ladyline - 17
Mumu85 - 5
ucukmavi-0
Elmali turta -7
file76 -0

19 NİSAN MESAJ SAYIM LİSTESİ

Mutedeyyin -25
eski_bir_masal -17
uzayim -22
tadLi -21
ladyline - 19
Mumu85 - 8
ucukmavi -21
Elmali turta-5
file76 -0

Kızlar bu haftanın mesaj sayımları bu durumda.
Turtam bu sıralarda paylaşımların düştü farkındasındır daha dikkatli olursan sevineceğim.
Ayşe bildiğim kadarıyla pek girmediğin gün yok ama mesaj sayılarını mı atmadın ki, atmadığında sıfır olarak geçiyor.
Elif'i paylaşım düşüklüğü ve bildirim yapmadığından dolayı izinli yazdım genel olarak durumlar böyle ..

Eline saglik hilal, izinli yazilanlar donmek istediklerinde
yine iki hafta deneme surecinden geciyorlar mi yoksa direkt listeye girebiliyorlar mi :44:

Aksam yapariz ins .. kaptanin yorumlari benim icin motive edici herkes icinde oyle oldugunu dusunuyorum
yorumlarini bekleriz ..

Eline saglik hilal, izinli yazilanlar donmek istediklerinde
yine iki hafta deneme surecinden geciyorlar mi yoksa direkt listeye girebiliyorlar mi :44:

Direk gidiyorlar canım ama paylaşımdan doalyı olan bir durumsa pat diye almıyorum listeye durum değişmiş mi bir bakmak iyi oluyor.

Aksam yapariz ins .. kaptanin yorumlari benim icin motive edici herkes icinde oyle oldugunu dusunuyorum
yorumlarini bekleriz ..

Tamam Gönül'cüm
Sen iste yaparım ben ..

Sen geçen haftada + çıkmıştın canım neden böyle acaba. Menülerinde çok güzeldi. Sanırım spordan kaynaklanıyor acaba kas yapmayamı başladın.

hem kas yapıyorum sanırım ebrucum çünkü vücudum da baya sıkılaşmaya basldı birde bu hafta regldim ya onun da etkisi var asıl bence bu cuma görücem gerçek kilomu ben

ayyyyyy bacım bunlarrrr biraz izledimm ama bakarken bilee nasıl yapcamıı düşündüm

git uyuuu turtiiiiiiiiii:)))) benim yerimedeee

yapa yapa alışır vücut bence ben yapmaya baslıcam bunları gercekten cok etkili hareketler bunlar zaten yaparken vücudun yanmasından anlıyorsun

evet hilalim şekersiz içiyorum

13. takım 254. etap *** İKİNCİSİ

azrasılam ( 80.5 / 79/ 1.5/1.86 % ) Mezuniyetini istiyor
Elmaliturta: ( 66.9 /66.8 / 0.1/0.15 %)
Eski_bir_masal : ( 58.0 / 57.8 / 0.2 / 0.34 % )
File76 ( 81.0/ / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
LaydLiNe: ( 71.0 / 70.4 / 0.6/ 0.84 % )
Mutedeyyin: ( 67.4 / 68.1/-0.7 /-1.04 % )
TadLi : ( 58.6 / 57.4/ 1.2 / 2.05 % )
UcukMavi ( 65,0 / 64.3/ 0.7/1.08 %)
UZAYIM ( 67.6 / 67,1/ 0.5 / 0.74 % )

13. Takım Ortalaması : 67 %

Kızlar Öncelikle herkesi tebrik ederim ..
Genel olarak hep dereceyiz ve bu güzel bir şey demek ki istikrarlıyız ..

Turtam ; Bence bu hafta sporunu biraz azaltmalısın ve bol ödem atıcılarla haftaya iyi bir sonuç alacağını umuyorum.

Ebru ; Klasik Ebru menüleriyleydin çok düzenli gittin ve sonucunu da çok güzel aldın tebrik ederim ..

Melek ; Bu hafta bence süt ve süt ürünlerini hiç kullanmamayı bir dene Melek bir de tartılma lütfen hafta içi sıfır kaçamakla devam et, sporunu aksatma bakalım sonuç ne olacak en azından nedenini anlarız.

Gönül ; Sıfır kaçamakla geçirdiğin bir hafta oldu ve sonucunu çok güzel bir şekilde aldın ama sporunu da gözlerim aramıyor değil ufak ufak da olsa ekle bence bu hafta menüne.

Ayşe ; Dukanın sana yarayacağına inanıyorum. Menülerin gayet güzeld, bu hafta, önümüzdeki hafta abur cubur isteğin gelirse de dukan tarifleriyle atlatırsın ve böyle sonuçlarla devam edersin umarım.
,
Hatice ; En taktir ettiğim isimlerden birisin. Gerçekten vücudun direniyor ve ben bunu gördüğümde hep vazgeçmeyi tercih ettim ama sen buna rağmen kaçamaksız ve sporlu bir şekilde devam ettin. Sonucunu da aldın bu yüzdena yrıca tebrik ediyorum seni ..

Umarım haftaya çok daha güzel sonuçlar alırız kızlar ..
Durmak, vazgeçmek, yavaşlamaz yok.
Hepimiz istediğimiz kilolarda çıtırlar olacağız.
Kodlayalım beyinlerimize inceyiz! inceyiz ! inceyiz !

Son düzenleme:
hilalcim ben haftada 2 gün girmiyorum cnm eşim eve geldiğinde onun dışında her daim burdayım canım.

tavuğu ben seviyorum 1 kaşık yoğurt,çok az salça, köri ve sarımsakla harmanlıyorum yağsız tavada pişiriyorum.yogurdu sulu kısmından koyuyorum. inanılmaz yumusak lezzetli oluyor bayılıyorum ben

Ayşe'cim biliyordum girmeyeceğini ama sanki bu hafta girmişsin gibi gelmişti demek ki bir önceki gece geç falan girince bana öyle gelmiş tamam canım ..

Böyle de deneyeyim bakalım, ben sade tavuk yapıp duruyordum meğer ondan sevmiyormuşum.
Salça katkısız salça kullanılmalı falan diyordu dukan da ondan proteinlerde salça koymamayı düşünüyorum ama hardal yoğurt ve baharatlarla soslayıp fırına koydum yedikçe yiyesim geldi resmen.
Normalde aç olsam da sıkılıyordum taze tavuktan.

çok güzel görünüyor,afiyet olsun

Ayy evey çok eğlenceli duruyor ..

Anladım canım gayet iyi ..
aparat lazım
ben kilo almasyadım belki 1. olurduk
pc bozuktu benim,az yazdıgım zamanda...

bu haftada bakalım öyle deneyeyim.
yalnız kahvaltıda az peynir yesem.. başka bişi yemiyorum pek..
birde bugün yogurt yedim ben.. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…