Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben kilo almasyadım belki 1. olurduk

pc bozuktu benim,az yazdıgım zamanda...

bu haftada bakalım öyle deneyeyim.
yalnız kahvaltıda az peynir yesem.. başka bişi yemiyorum pek..
birde bugün yogurt yedim ben.. :44:

Yok Melek'cim mümkün değildi.
1.50küsürdü 8. takımın ortalaması ..

Biliyorum biliyorum nedenini de herkesi gösteriyorum 5'in altında olunca ses ettim mi kız sana

Yani bence de çok zor peynir yoğurt olmadan ama en azından bu hafta kendini zorlayıp bu şekilde yaparsan neden diye düşünmezsin nedeni o değilse rahatça yersin hem ..

o kadar ayrıntıya takılmıyorum ebrucum.vudumuda alıştırmak istemiyorum açıkcası lıgt şeylere,çünkü sürekli devam edemem bu şekilde hayatıma,normale döndüğümde + olarak dönsün istemiyorum.bu hafta güzel sonuç aldım inş. böyle devam eder

ben yoğurtsuz ve peynirsiz bir hayat düşünemiyorum.yoğurt mucize bir yiyecek her derde deva.dene bakalım melekcim ama kalsiyum ihtiyacın ne olacak

[table="class: Grid, width: 500, align: Center"]
[tr]
[td="align: Center"][/td]
[td="align: Center"]Zumba[/td]
[td="align: Center"]Mekik[/td]
[td="align: Center"]Yan bel[/td]
[td="align: Center"]Bacak
hareketi
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="align: Center"]ÇARŞAMBA[/td]
[td="align: Center"]30dk[/td]
[td="align: Center"]100[/td]
[/tr]
[/table]

MENÜM:

Sabah:
2 dilim kepek ekmek arasına,peynir,domates ve marullu sandviç
Çay

Akşam:
1 dilim kepek ekmek
4 kaşık pırasalı ıspanak
3 kaşık yogurt

tamam o zaman.. bir hafta bakayım..
ben yoğurtsuz ve peynirsiz bir hayat düşünemiyorum.yoğurt mucize bir yiyecek her derde deva.dene bakalım melekcim ama kalsiyum ihtiyacın ne olacak

ayşe, normald eben cok tüketmiyorum zaten.
ama kahvaltıda mutlaka peynir yerim.

yogurt ta bazı yemeklerin yanında :44:

cok zor olmaz benim için..

menünde sporunda çok güzel canım.

Birde 2 lt.su + 1 lt. yeşilçay içtim..
yazmayı unutmuşm

peynirsiz hayatı bende düşünemiyorum ..yoğurtta aynı..sadece tüketim saatine ve miktarına dikkat edersek çok iyi olur diyorum..

sade yemene gerek yok az soğan kekik kırmızı pul biber sarımsak bunlarla karıştırp yağsız kısık ateşte pişir nefis oluyor.. köri yoğurt bunlarlada nefis oluyor..2 adet turşu da yanında tüketebilrisn..

mütim öğle öğünün nerde bu menü az ..az yiyerek kilo veremezsiniz..tecrübeyle sabittir..az yediğimde artı bile çıkıyorum ama abartmadan düzenli yediğimde hop kilo gidiyor..

Anladım Ayşe'cim ..

Ben de kesinlikle düşünemiyorum ..

Çok güzel olmuş Melek biz takımca cuma kaçamaklarından da vazgeçtik sanırım ..

Sade üşengeçliğimde oluyordu Derya'cım ama yemem artık sade ..

mütim öğle öğünün nerde bu menü az ..az yiyerek kilo veremezsiniz..tecrübeyle sabittir..az yediğimde artı bile çıkıyorum ama abartmadan düzenli yediğimde hop kilo gidiyor..
bugün öyle oldu..
annemlere gidecektim kaldı, öyle olunca yemekde geç kaldı.

öğleni bilerek yememezlik yapmadım,yoksa kaçmaz

Çok güzel olmuş Melek biz takımca cuma kaçamaklarından da vazgeçtik sanırım ..

sanırım...

derya bilmiyorum ki..
neyin iyi yada kötü oldugunu bulsma keşke..

süt ürünlerini azaltmı diyorsun?
ama ben normalde cok tüketmiyorum ki zaten :44:

ayy mütüüüüüüüüm bırak sen onun bunun dedigini klasik diyetleri dene sebze yemegi arada protein verilen türden her besin grubundan düzenli beslenebileceğin yani

benim de bugün kü menüm

sabah
1 dilim kepek ekmegi
yumurta
3 dilim sucuk
peynir

öğlen
1 bardak süt
az badem

akşam
1 kase yogurt
1 bardak sütlü nescafe
5 tane siyah üzüm
az badem

spor : 1,5 saat

Kızlar,bu arada yeni moda zayıflama spor: KANGURU ZIPLAYISI...

Gördünüzmü?

kangurusunu falan bilmemde zıplamak cok yararlı diyorlar yani ip atlar gibi zıplayacakmışsın hatta naomi campell'a sormuslar işte fizigini nasıl korkuyorsun bilmemne her sabah 200 300 kere mutlaka zıplarım demiş bütün vücut hareket ediyor sonucta

farkettim hilalim yaw bu hafta dikkat ederimm

Son düzenleme:

ayy mütüüüüüüüüm bırak sen onun bunun dedigini klasik diyetleri dene sebze yemegi arada protein verilen türden her besin grubundan düzenli beslenebileceğin yani
funda dövecek hepimizi

vayy zıplarız bizde o zaman

Mesajlar kime atılıyor bilmiyorum :44:

Şimdi cıkıyorum kızlar,annemlere gidicem.yarın akşama dogru gelirim.. öptüm hepicinizi...

ayyyyyyyyyy bende sade tavuk yemekten cok sıkılmıstım iyki yazdın bunu bak bende denicem yarın bu sosu yoksa haslama tavuk d bir yere kadar yeniyor yanii

menün güzel olmuş da iki ögün az olmus sanki mütüm arada meyve falan ye

Son düzenleme:
bu arada bu sabah size video göndermiştim ya bebekler karın için olanını yaptım ama 8 dakikada acaip terledim ve canım çıktı yaa öldüm resmen kesinlikle deneyin onu hergün yapıcam ben artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…