Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim de bugün kü menüm

sabah
1 dilim kepek ekmegi
yumurta
3 dilim sucuk
peynir

öğlen
1 bardak süt
az badem

akşam
1 kase yogurt
1 bardak sütlü nescafe
5 tane siyah üzüm
az badem

spor : 1,5 saat

çok güzel olmuş canım afiyet olsun.benim bu sporum çok aksadı.şimdi de ayak parmağımda tırnak batması oldu inş. ilerlemez yürümek bile zorlaşıyor.ilk defa doğumdan sonra olmuştu iyileşmesi 2 ayı geçti nerdeyse. şimdi neden oldu yine anlamadım, ilerlemesin diye uğraşıyorum inş. ilerlemeden düzelir

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım geçmiş olsun doktora falan gittin mi? böyle durumlarda tırnagı cekiyorlar diye biliyorum ama :26::26:

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım geçmiş olsun doktora falan gittin mi? böyle durumlarda tırnagı cekiyorlar diye biliyorum ama :26::26:

yok cnm gitmedim.bu sabah acımaya başladı görünürde daha bişey yok ama acısından anladım.ilk olduğunda gitmiştim dr a.tavsiye etmedi çekmeyi tırnak çıkana kadar çok zorlanırsın ve düzgün çıkmayabilir demişti.evde yapabileceğim bir kaç şey söylemişti.şimdi onları yapıyorum.

anladım cnm umarım bir an önce geçer

Gelelim zurnanin zurt dedigi yere

Hilal: Bu hafta menulerin hosuma gitti, onceden kus kadar yerdin simdi gene iyi terfi ettin
bu sekilde devam et masallah kacamak krizlerinde olmadi bu hafta, farkinda misn kacamak yonunden bu hafta ikimizde dizgindik
gelecek hafta nasil olur bilemem

Muti: menulerin guzel yalniz bazen cok az geliyor bana
wc sorunun varsa benim onerim ogunlerine cig sebze eklemenden yana olur, protein agirlikli beslenebilirsin ama saf pro yapma
vucudunu o kadar kasma, hem alinan kalorilerin enerjiye donusmesi icin bir miktarda karbonhidrat almak gerekli
bunlarida sebzelerden edinebilirsin ...

Turta: kiz bu hafta sporunu azalticaktin sen naptin bakiyim, gene gittin demi,
kilonda fark gormek istersen bana gore yuruyus gibi hafif sporlari dene, bu arada benim regl im bitti seninki bitmedi mi hala ?

Ebru: masallah sen gayet istikrarli gidiyorsun vucudun isin sirrini cozdu bildigin gibi yola aynen devam :13:

Ayse: yeni oldugun icin net yorum yapamicam ama bana gore gayet iyi menulerin ..

Hatice: Kilo vermen sekteye ugrasada masallah sen istikrarli gidiyorsun sporunla menulerinle kacamaksiz haftalarinla tam nnazarliksin bana gore

Kendime gelecek olursam ins bu haftaki performansimi haftayada sergilerim, spor konusunda iyice tembellestim birazda
spor eklesem cok guzel olacak

Var mi unuttugum biri ??:44:

Hadi bakalim sizin de bireysel yorumlarinizi bekliyoruz kizceler

Tebrik ediyorum canım harikasın.

Kızlar 2. olmuşuz tebrik ederim hepinizi ..
1. olan takım 8. takım yeni açıldı ve üyeler yeni olduğundan normal olarak kilo ortalamaları çok yüksek o yüzden bizim 2. liğimiz gayet iyi ..

Harikayız takım olarak yaaaaaaaaa

Ellerine sağlık canım.

Teşekkürler Hilal'cim.

Hilal'deki karışıklık sana geçmiş

Afiyet olsun Melek'cim. Çok güzel olmuş.

benim de bugün kü menüm

sabah
1 dilim kepek ekmegi
yumurta
3 dilim sucuk
peynir

öğlen
1 bardak süt
az badem

akşam
1 kase yogurt
1 bardak sütlü nescafe
5 tane siyah üzüm
az badem

Senin menülerde harika turticim. Ama neden kilo veremiyorsun anlamadım gitti?

MENÜM

Sabah

1 kase kısır
Domates

Öğle

1 kase çorba
1 porsiyon et yemeği
2 dilim kepek ekmeği

Ara

1 tane kuru incir
2 tane kuru kayısı

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2,5 lt su + 1 fincan yeşil çay

Gayet guezl afiyet olsun ebru ..

Ne demek canım benim. Becerebildiysem ve senin işine yaradıysa ne mutlu bana. Bu arada rahatlamanada çok sevindim. İnşallah bidaha bu kadar biriktirmezsin içinde.

Gayet guezl afiyet olsun ebru ..

Teşekkürler Gönül'cüm.

Kızlar yaaaa bana bu hafta 600 gr az gelmişti. Sebebini anladım az önce. Sürpriz bir şekilde regl oldum. En az 5 günüm vardı neden böyle oldu anlamadım. Ama yinede kilo vermeme çok sevindim.

Tam kimse yok diye çıkacaktım ki Hilal'i gördüm. Canım sanırım mesaj listemiz bitmiş. Bendeki listede en son Hatice vardı.

benim de bugün kü menüm

sabah
1 dilim kepek ekmegi
yumurta
3 dilim sucuk
peynir

öğlen
1 bardak süt
az badem

akşam
1 kase yogurt
1 bardak sütlü nescafe
5 tane siyah üzüm
az badem

Afiyet olsun turtam..

Mesajlar kime atılıyor bilmiyorum :44:

Şimdi cıkıyorum kızlar,annemlere gidicem.yarın akşama dogru gelirim.. öptüm hepicinizi...

20 - 21 Nisan : elmaliturta
23 - 24 Nisan : File 76
25 - 26 Nisan : Laydline
27 - 28 Nisan : Mutedeyyin
30 Nisan - 1 Mayıs : Tadli
2 - 3 Mayıs : Ucukmavi
4- 5 Mayıs : Uzayım

Ayy geçmiş olsun Ayşe'cim inşallah düzelir bir an önce zor bir şey.

Eline sağlık Gönül'cüm çok güzel olmuş
Cidden benim menülerim artı bu hafta böyle kaçamaksız gidelim ama hiç yapmadık maşallah ..

Hilal'deki karışıklık sana geçmiş

O da eşini özlüyordur ondandır
Açın halinden aç anlar misali bozuntuya vermemiştim ben

MENÜM

Sabah

1 kase kısır
Domates

Öğle

1 kase çorba
1 porsiyon et yemeği
2 dilim kepek ekmeği

Ara

1 tane kuru incir
2 tane kuru kayısı

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2,5 lt su + 1 fincan yeşil çay

Kız yine mi kısır afiyet olsunn ..

Ne demek canım benim. Becerebildiysem ve senin işine yaradıysa ne mutlu bana. Bu arada rahatlamanada çok sevindim. İnşallah bidaha bu kadar biriktirmezsin içinde.

Canım o kadar iyi oldu ki anlatamam sana.
Kafamı toparlayıp yapmam çok zor olacaktı.

Kızlar yaaaa bana bu hafta 600 gr az gelmişti. Sebebini anladım az önce. Sürpriz bir şekilde regl oldum. En az 5 günüm vardı neden böyle oldu anlamadım. Ama yinede kilo vermeme çok sevindim.

Ayy ne güzel bir de regle rağmen vermişsin ben de olacağım inşallah en geç 2 güne ..

off çok kötü
geçmiş olsun
bende bekarken olmuştu
ama dehşet acı vermişti

Evet canım yaaa benda ona sevindim az önce. Geçen ay seninle aynı zamanlarda olmuştuk. Kısır konusuna gelince hala bitmedi. Ne çok yapmışım yaaaa. Dolapta gözüme batıp duruyor. Bende kaçamak yapmak yerine kahvaltı niyetine yiyorum iyi gidiyor.

Son düzenleme:

Geçenlerde eklemiştim Ebru'cum tekrar ekledim şimdi.

Tamam canım not aldım. Ellerine sağlık.

Leslie ile 5 mil yürüdümmm

Ohh ne güzel. Yarında ben bol spor yapacağım. Biliyorsunuz bu yıl 23 Nisan TRT şenlikleri Konya'da. Çocuk ülkesi açmışlar. Yarın oraya kızımı götüreceğim. Ve 23 özel program galasına davetiye ayarladım oraya arkasından pinhani konseri var. Anlayacağınız sabah çıkıp gün boyu gezeceğiz. Güzel spor olacak.

Canlarım ben şimdi çıkıyorum. Malum misafirim var ilgileneyim biraz. Herkese iyi geceler. Kocaman öpüyorum hepinizi

Regl dönemlerimiz de aynı
İyi yapıyorsun Ebru'cum afiyet olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…