ben geldim kızlar.
gönülcüm bende çok beğendim aldıklarını güle güle giy canım.
bugün son atak günüm yeter artıksebzelere geçme vakti geldi.daha tatlandırıcım,süt tozum falan gelmedi,canım nasıl tatlı istiyor anlatama dün arkadaşa uğradım önüme baklava koydu yemedim tabi sadece neskafe içtim ama 3 bir aradaydı:18:
dünkü menüm
sabah
2 yumurtadan omlet
öğlen
1 neskafe
akşam
ıslak hamburger
Kızlar,ben yine annemlere gidiyorum.Misafir gelmiş cagırıyor.. Bu sefer kesin akşam dönerim
Görüşürüz bebekler...
Nescafe atakta olmasa iyi olurmuş Ayşe'cim ama yine de güzel olmuş.
Gelsin artık malzemelerin, regl döneminde pek iyi oluyor.
Bugün menümde dukan browni var ..
mecbur içmek zorunda kaldım hilalcim tabağıma dokunmadım zaten kahveyide reddetsem olmazdı zaten atağı fazladan yapıyorum.bu gün son ama sıkıldım kuru kuru yemekten
hilalcim bende o tablet tatlandırıcılardan var çay için almıştım ama uzun süredir şekersiz içiyorum çayı.o tabletler pişince acımsı bir tat vermiyor mu hilalcim denesem mi acaba gelene kadar
Anladım canım afiyet olsun ..
Ayşe'cim ben onlardan kullanıyorum acı tat vermiyor ama geçen Melek de aynısını demişti ..
Afiyet olsun. Dukan menülerini bilmiyorum ama bana göre az öz bir menü olmuş.ben geldim kızlar.
bugün son atak günüm yeter artıksebzelere geçme vakti geldi.daha tatlandırıcım,süt tozum falan gelmedi,canım nasıl tatlı istiyor anlatama dün arkadaşa uğradım önüme baklava koydu yemedim tabi sadece neskafe içtim ama 3 bir aradaydı:18:
dünkü menüm
sabah
2 yumurtadan omlet
öğlen
1 neskafe
akşam
ıslak hamburger
İyi eğlenceler canım. Annene selamlar:))Kızlar,ben yine annemlere gidiyorum.Misafir gelmiş cagırıyor.. Bu sefer kesin akşam dönerim
Görüşürüz bebekler...
ben geldim kızlar.
dünkü menüm
sabah
2 yumurtadan omlet
öğlen
1 neskafe
akşam
ıslak hamburger
TUrtam vücudunun direncini kırman gereken bir zamanda hamburger olmamış ..
Eline sağlık ..
Not aldım Melek ..
Çok ciciler Gönül çok beğendim ben ..
Gönül'cüm biraz rahatlatır belki diye yapmıştım ..
Not aldım mesajs ayını da ..
Afiyet olsun canım ..
Bu arada o bitanecik küçük profiterol 150 kalori civarında aklında bulunsun.
Çok kötüydüm dün Ebru bugün biraz daha iyiyim şükür.
Sırf reglken iyi gelir diye yaptım HAtice karın ağrısına iyi geldi ama baş ağrısını çok berbat yapıyor ..
Bir daha eşlere yedirilsin bitirilsin onlar kalmasın dolapta tehlike valla
O eskidendi kızım geçtim ben o günleri
Kızlar,ben yine annemlere gidiyorum.Misafir gelmiş cagırıyor.. Bu sefer kesin akşam dönerim
Görüşürüz bebekler...
gönülcüm parfümün kokusu nasıl givenicy başarılıdır ama bunu hiç koklamadım notaları nedir canım.bende parfüm tutkunuyum ama biraz pahalı bir tutku
Kızlar yaklaşık 40 dk eşimle birlikte bisiklet sürdük dışarda o kadar yoruldum ki anlatamam. Size bir göz atayım dedim ama yorgunluktan parmaklarım bile tutmuyor. Kaçıyorum şimdi dinleneyim biraz. Akşama görüşürüz.
Kızlar yaklaşık 40 dk eşimle birlikte bisiklet sürdük dışarda o kadar yoruldum ki anlatamam. Size bir göz atayım dedim ama yorgunluktan parmaklarım bile tutmuyor. Kaçıyorum şimdi dinleneyim biraz. Akşama görüşürüz.
Tesekkur ederimbende cok begenerek aldim ..
Haklisin hilalcim kalorisi pek fazla,bayanin evine ilk gidisimdi bi tanecikte almasam olmaz diye dusunup gumlettim
Yakin zamanda gene bir parfum almistim canim cok merakliyimdir
Givenchy ange ou demon Le secret son aldigim parfum kokusuna bittim ben hazir yaz yaklasirken kullanabilcem hafif fresh bir koku, cok severek aldim
Simdi aklimda davidoff cool water woman var yaz icin almayi dusunuyorum..
senin kullandigin favori bi koku var mi varsa hangisi merak ettm .?
Menum:
Kahwalti
pEynirli tost
pastirmali yumurta
maydonoz
sut
Oglen
1 tabak kisir
yarim simit
Aksam
(acikirsam) bir bardak sut
Su ve yesil cay herzamanki gibi ..
çok güzel bir spor olmuş canım
canım şuan kullandıklarım kışın versace cristal noir kullandım.şuan amor amor ve 212 sexy.amor amor çok hoş kokuyor ama kalıcılıkta başarılı değil.favorim şuan 212 sexy hem hoş ve kalıcı.kışa doğru hipnotic yada addict alacağım birde lolita lempicka.eşim tatlı ve baharatlı kokuları seviyor bende öyle.
212 VIP de var bende altin sarisi sisesi olan dehset bir koku kalicik bir numara
BUNLAR AlDIklarim
Bu da parfumum ve cantasi ozellikle cantasi icin aldim ben bayildimmmmmSiz nasil buldunuz kizlar elbiselerim guzel mi
Eki Görüntüle 397422
Nescafe atakta olmasa iyi olurmuş Ayşe'cim ama yine de güzel olmuş.
Gelsin artık malzemelerin, regl döneminde pek iyi oluyor.
Bugün menümde dukan browni var ..
gönülcüm parfümün kokusu nasıl givenicy başarılıdır ama bunu hiç koklamadım notaları nedir canım.bende parfüm tutkunuyum ama biraz pahalı bir tutku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?