dukan browniiiiiiiiiigötürr hilalimm götürr
bende öyleyim yaa cok severim çeşit çeşit parfümlerim vardır böyle açık parfümde almam60:
bugün bende deneyeyim şu fincanda yapılanlardan bakalım nasıl olacak hilalacim.tadını kontrol ederek mi ayaralıyorsun canım
Kızlar yaklaşık 40 dk eşimle birlikte bisiklet sürdük dışarda o kadar yoruldum ki anlatamam. Size bir göz atayım dedim ama yorgunluktan parmaklarım bile tutmuyor. Kaçıyorum şimdi dinleneyim biraz. Akşama görüşürüz.
Menum:
Kahwalti
pEynirli tost
pastirmali yumurta
maydonoz
sut
Oglen
1 tabak kisir
yarim simit
Aksam
(acikirsam) bir bardak sut
Su ve yesil cay herzamanki gibi ..
dukan browniiiiiiiiiigötürr hilalimm götürr
menümü yazayım hemen
sabah
1 haşlanmş yumurta
1 dilim dukan ekmek
akşam yani birazdan
özel soslu tavuğum
1 dilim dukan ekme
1 zero
40 dk plates
Kızlar size ne anlatacağım
İki geceden beri rüyamda yeni bir hayattaki ufuk hocayı görüyorum.
İlk gece ben bir yere uğruyorum spor salonu diye birden ufuk hoca oradan çıkıyor aa sen mi geldin diye
Yalnız benim halimi göreceksiniz üstümdeki eşofmanlar o kadar mı güzel durur incecik bir şey kalmışım tam fıstık olmuşum
( Bu arada o kadar fıstık olupta eşofmanlarla görünmek pek hoşuma gitmedi neyse )
Sonra ben koşu bandına çıkıyorum, başlıyorum koşmaya.
Koşmak ne resmen depar attırıyorum.
O sırada şişmanlar falan da girdi hepsi bana gözlerimi dikmiş bakıyor nasıl koşuyor ya öyle diye.
Resmen yiyecek gibi baktılar bana ama pek havalıydım
Dün sadece Ufuk hocayla ben vardım ama resmen adam bana işkence yaptı.
Hadi koş hadi durmak yok derken bitti ..
Ayrıca ilk rüyayı gördüğüm gece 5 mil yürümüştüm dün 2 mil acaba rüyalar ona göre mi oluyor
hilalcim çok hoşsun ya,çok takıyorsun kafana belliki rüyana bile girmiş.
slm arkadaşlar ..öncelikle kendimi tanıtayım.boyum 160 cm. kilom 76. iki çocuk annesi sınıf öğretmeniyim.diyet serüvenim kendimi bildim bileli devam ediyor.burda olmak yalnız olmadığımı bilmek benim için .bu da bana güç veriyor.bi kaç gün önce diyetisyene gittim.onun verdiği diyeti uygulamaya çalışıyoum ama motivasyon düşüyo sık sık.en azından şu on kilodan kurtulmak istiyoum bu yaza kadar.
bugün ki menüm şöyle
sabah
1 dilim t.b.ekmek
1 parça yağsız peynir
nane maydonoz
2 zeytin
ara
1rendelenmiş tarçınla pişirilmiş elma
öğle
1 parça tavuklu enginar yemeği
1 dilim ekmek
1 ayran
maydonoz
iki kaşık z.yağlı taze fasulye
ara
1 elma, 1 armut,limon kabuğu rendeledim. iki kuru kayısıyı doğradım.bol tarçın gülsuyu ekledim ..sonra da yedim..adet dönemimdeyim de:))
akşam
bir tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
taze soğan
1 dilim ekmek
şimdilik bu kadar..bu kadarla kalmayı düşünüyorum..bişi yemeyim artık bu saatten sonra dimi.sadece yoğurdumu yemedim belki ayran yapar içerim gece..
meyveler normalde ara öğünde bir adet.ama dediğim gibi adet dönemindeyim tatlı yememk için akşam üstü arasında fazla yedim.kesmedi bi tane.akşam arasındaki 1 meyvemi yemicem artık..
okudum ve anladım kaptanım.
güle güle kullan canım çok güzel hepside
menümü yazayım hemen
sabah
1 haşlanmş yumurta
1 dilim dukan ekmek
akşam yani birazdan
özel soslu tavuğum
1 dilim dukan ekme
1 zero
40 dk plates
İlk gece ben bir yere uğruyorum spor salonu diye birden ufuk hoca oradan çıkıyor aa sen mi geldin diye
Yalnız benim halimi göreceksiniz üstümdeki eşofmanlar o kadar mı güzel durur incecik bir şey kalmışım tam fıstık olmuşum
( Bu arada o kadar fıstık olupta eşofmanlarla görünmek pek hoşuma gitmedi neyse )
O sırada şişmanlar falan da girdi hepsi bana gözlerimi dikmiş bakıyor nasıl koşuyor ya öyle diye.
Ayrıca ilk rüyayı gördüğüm gece 5 mil yürümüştüm dün 2 mil acaba rüyalar ona göre mi oluyor
Menümü yazayım ..
Sabah :
- 1 yumurta
- 1 domates
- Bir parça peynir
- Marul - maydanoz
Akşam :
- 7 -8 köfte
- 2 kornişon turşu
- 2 minik dukan brownii
Sıvı :
- 2 litre kadar su
Spor :
- Leslie ile 3 mil
- 20 dakika yürüyüş.
slm arkadaşlar ..öncelikle kendimi tanıtayım.boyum 160 cm. kilom 76. iki çocuk annesi sınıf öğretmeniyim.diyet serüvenim kendimi bildim bileli devam ediyor.burda olmak yalnız olmadığımı bilmek benim için .bu da bana güç veriyor.bi kaç gün önce diyetisyene gittim.onun verdiği diyeti uygulamaya çalışıyoum ama motivasyon düşüyo sık sık.en azından şu on kilodan kurtulmak istiyoum bu yaza kadar.
bugün ki menüm şöyle
sabah
1 dilim t.b.ekmek
1 parça yağsız peynir
nane maydonoz
2 zeytin
ara
öğle
1 dilim ekmek
1 ayran
maydonoz
ara
1 elma, 1 armut,limon kabuğu rendeledim. iki kuru kayısıyı doğradım.bol tarçın gülsuyu ekledim ..sonra da yedim..adet dönemimdeyim de:))
akşam
bir tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
taze soğan
1 dilim ekmek
şimdilik bu kadar..bu kadarla kalmayı düşünüyorum..bişi yemeyim artık bu saatten sonra dimi.sadece yoğurdumu yemedim belki ayran yapar içerim gece..
Browni hmmm afiyet olsun spor da menude cok guzel artik benimde sporuma baslamam lazim
ne zinde oluyorum sporumu yapinca ..
Dun kabinde kiyafetleri denerken farkettimde popom ck guzel sekkilenmisgogus kismimda fena deil ama yan kisim ve karin bolgesi
cirkin ve sekilsiz gorunuyor napabilirim ki bunun icin :44:
bugün ki menüm şöyle
sabah
1 dilim t.b.ekmek
1 parça yağsız peynir
nane maydonoz
2 zeytin
ara
öğle
1 dilim ekmek
1 ayran
maydonoz
ara
akşam
bir tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
taze soğan
1 dilim ekmek
Hoşgeldin o zaman aramıza biraz kendinden bahseder misin bize ?
76 kgsın hedefin nedir ?
Adın ne nerede oturuyorsun ?
neler yapıyorsun ?
Hilal bu arada ben ..
Ayşe'cim internetim gitti kusura bakma ..
Ayy ne güzel olmuştur Ebru ..
En özendiğim şeylerden birisi ama az kaldıı ..
Gönül'cüm gerçekten kısıra simit olmamış ama akşam telafi eder sanırım.
Ayy mutluluktan uçuyorum resmen yapıp yapıp yedikçe ..
menümü yazayım hemen
sabah
1 haşlanmş yumurta
1 dilim dukan ekmek
akşam yani birazdan
özel soslu tavuğum
1 dilim dukan ekme
1 zero
40 dk plates
bugün ki menüm şöyle
sabah
1 dilim t.b.ekmek
1 parça yağsız peynir
nane maydonoz
2 zeytin
ara
öğle
1 dilim ekmek
1 ayran
maydonoz
ara
akşam
bir tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
taze soğan
1 dilim ekmek
tesekkur ederim elmaliturtam
Gzel bir menu afiyet olsun canim ..
Browni hmmm afiyet olsun spor da menude cok guzel artik benimde sporuma baslamam lazim
ne zinde oluyorum sporumu yapinca ..
Dun kabinde kiyafetleri denerken farkettimde popom ck guzel sekkilenmisgogus kismimda fena deil ama yan kisim ve karin bolgesi
cirkin ve sekilsiz gorunuyor napabilirim ki bunun icin :44:
Dolu dolu bir menu afiyet olsun ...
Bu arada yenisin sanirim hosgeldin ben GonuL;;...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?