Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence de yeme Gönül bak böyle yapınca 2 ileri 1 geri oluyor ..

ben de gidim kahvaltı hazırlayayımmmmmmm sonrada spora kaçayım görüşürük bebekler

Kolay gelsin turtam.

Semine'cim seyire yeni geçtin değil mi ondan da olabilir ?

Çok hoşuma gitti bu şekilde görünmemiz
Allah bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin.
Cİnsiyeti belli mi ?
Ben muhtemelen o zamanlar olmam ama artık yerime gelirsin.

aminnnn insssssss bir zamanlar bendede mevcuttu amme velakin simdi nerelere saklandi bilemiyorum,geri gelmesini bekliyorum

ben dukan tariflerini yapsam varya onunda ... cikaririm

hosgeldiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn :)))))))))))

Ayy canım yok ya çıkmıyor ben yiyorum yiyorum sorun olmuyor.
Dün gece saat kaçtı bilmiyorum dukanella yaptım yedim bugün korkup tartıldım tabi geç yiyince ama sonuç güzel

Uyku bölünmesi gerçekten can sıkıcı oluyor kalk yat derken geçiyor gün ..

Kızlar kardeşimle carsıya cıkıcam birazdan...
Kendime ayakkabı,çanta, pardesü falan alıcam.. etek metek

Ohh Gönül,bende ciciler alıcam kendime

Bu geceki rüyamı da anlatayım
Dün burada çiğköfte yapıyorlardı ama kocaman bir kapta göreceksiniz nasıldı öyle.
Baya yoğurdular falan.
Neyse ben yemeyeceğim dedim.
Biraz durdum hemen ortamı terkettim ..
Rüyamda beyaz aşçı kıyafetleriyle aynen o kapta çiğköfte yoğuruyordum bir de olmuş mu diye tavana attım o benim kafama geri düştü
Yalnız sorun şu ki yiyemeden uyandım.
Aman be rüyamda bile rahat yok bana ..

Menum:

Kahwalti
pEynirli tost
pastirmali yumurta
maydonoz
sut

Oglen
1 tabak kisir
yarim simit

Aksam
(acikirsam) bir bardak sut

Su ve yesil cay herzamanki gibi ..
Afiyet olsun Gönül.

menümü yazayım hemen

sabah
1 haşlanmş yumurta
1 dilim dukan ekmek

akşam yani birazdan
özel soslu tavuğum
1 dilim dukan ekme
1 zero

40 dk plates
Yine soslu tavuklar götürülmüş. Afiyet olsun Ayşe

Sen ne yaptın Hilal ya. sporda yaramıyor sana.Gece yatmadan önce sevgilinin resmini yanına koy da bari onu gör. :)))

Afiyet olsun canım güzel olmuş. sporda artış mı var ne

Merhaba Reyhan ben Hatice.Aramıza hoşgeldin.Bende sınıf öğretmeniyim. :)))

Afiyet olsun canım. sporuna hayranım zaten.

oooo Melekçim spor tablon süper olmuş,ayrıca afiyet olsun.

canım 1 yemek kaşığı yoğurt sulu tarafından
biraz köri,tuz
1 çay kaşığı kadar salça
sarımsak
harmanlayıp yağsız tavaya atıyorsun.afiyetle yiyorsun canım
Bende en kısa zamanda bu tavuktan yapacağım. Çok canım çekti.

Benimde en büyük problemim yanlarım.Bu paylaşımlar için teşekkürler,bu hareketleri spor listeme hemen alacağım.

Afiyet olsun canım.

Kolay gelsin Gönülcüm.

Kızlar kardeşimle carsıya cıkıcam birazdan...
Kendime ayakkabı,çanta, pardesü falan alıcam.. etek metek

Ohh Gönül,bende ciciler alıcam kendime

İyi eğlenceler.Gelince sende aldıklarını paylaşırsın.
Rüyalara bak Son zamanlarda bir yerlerin açıkta mı kalıyor ne Ama favorim MOR VE ÖTESİ

Tek başıma takılır oldum. Kimsecikler yok. neyse dünden beri çok kaynatmışsınız ancak okuyabildim.Bugün 23 Nisan
ULUSAL EGEMENLİĞİMİZİN İLAN EDİLDİĞİ BUGÜN HERKESE KUTLU OLSUN.
Bizde öğrencilerimizle güzel bir program yaptık, eğlenceliydi.

Son düzenleme:
çok sıkıcı bir gün ya pöfffffffffffffff

bugün tefalin yoğurt yapma makinesinden sipariş ettim,sabırsızlıkla bekliyorum.artık çeşit çeşit yaparım meyveli,kakoulu

uzayım canım dene kısa zamanda valla çok lezzetli oluyor,hele de dukan lavaşın arasında

oh masallah,bende bi ara su karatay kekini yapicam ama bakalim ne zaman :)

kiz ne acayip rüyalar görüyon sen :)

uzayım canım dene kısa zamanda valla çok lezzetli oluyor,hele de dukan lavaşın arasında

cani sorcaktim unuttum tavugu bu sosla birliktemi pisiriyoruz yoksa tavuk pistikten sonrami sosu döküyoruz

not: canim yazdigin mesaji yeniden okudum,harmanla tavaya kay yazmissin ,demek ilk okudugumda anlamamamisim :)

Son düzenleme:
Selam kızlar. Ben geldim ama çok yorgunum. Geçmişi okuyacağım ama cesaretim yokkkkk. Okuyabildiğim kadar okuyup dönüyorum hemen.

dene dene biz de yardımcı oluruk zaten hepimiz prof olduk hep beraber bir klinik açsak bu işten iyi para kaldırırız valla

Ben bu gidişle diyet koçluğu yapmaya başlayacağım zaten. Her sorana anlatmaktan bir hal oldum. Bazende çok kendimi beğenmiş gibi anlattığımı hissediyorum

merhaba hem forumda yeniyim, hem de ilk zayıflama deneyimini yaşıyorum :) umarım hepimizin dilediği gibi olur her şey...

Merhaba canım. Hoşgeldin aramıza .

annem onun annesiyle arkadas zaten en basından biliyormusta haberim yok ben de yeni öğrendim

geçmiş olsun canum ahahahahahhahahahaah

Hiç konuşma sen bakim. Rengin belli oldu. Biz futbol oynadık siz kazandınız. Önemli olan futboldu. Şükrü saraçoğlunda tekrar görüşmek üzere :60

inş. canım...
senden eşime bahsettim. " o hanımı eve çaya cagır" dedi

afiyet olsun,kaynanan nasıl?

irade zamanla kazanılan bişi mujgancım.. sende basarırsın inş.

Herkes kaynanamı soruyor yaaa imalı imalı. Hayırdır ? Ben kolay kolay tavır yapamam zaten. Ama söylediğim mesele hala içimde. Unutmadım yani. Şuana kadarda bi sorun çıkmadı. Mutluyuz yani ailecek

iyi alışverişler melekcim..

hilalcim ne güzel rüyaların

Çok eğelniyorum bu sıralarda rüyalarımla bir ara çok kötü rüyalar görüyordum da nasıl uyanıyordum :18:

Sen ne yaptın Hilal ya. sporda yaramıyor sana.Gece yatmadan önce sevgilinin resmini yanına koy da bari onu gör. :)))

Afiyet olsun canım güzel olmuş. sporda artış mı var ne

Canım her daim baş ucumda durur ama son zamanlarda onunla alakasız şeyler görüyorum hep ..
Bir arada sürekli rüyama Hugh Laurie giriyordu ama adamdan da hiç haz etmem ne işi var anlamıyorum

Kaç gündür sürekli spor yapıyorum

Cuma 5 mil
Cumartesi 2 mil
pazar 3 mil

Rüyalara bak Son zamanlarda bir yerlerin açıkta mı kalıyor ne Ama favorim MOR VE ÖTESİ

Ayy hiç güzel değildi ya bir konserlerinde sahnenin ortasında öpüşmüşlerdi onlar ben çok sinir olmuştum oradan mı kaldı ki aklımda :26:

Hepimizin bayramı kutlu olsun ama en çok da benimm
Takımın en küçüğüyüm ya malummmm

çok sıkıcı bir gün ya pöfffffffffffffff

bugün tefalin yoğurt yapma makinesinden sipariş ettim,sabırsızlıkla bekliyorum.artık çeşit çeşit yaparım meyveli,kakoulu

Ayşe'cim sen de evde sıkıldıkça internetten sipariş mi veriyorsun

oh masallah,bende bi ara su karatay kekini yapicam ama bakalim ne zaman :)

kiz ne acayip rüyalar görüyon sen :)

Sorma yahu

Selam kızlar. Ben geldim ama çok yorgunum. Geçmişi okuyacağım ama cesaretim yokkkkk. Okuyabildiğim kadar okuyup dönüyorum hemen.

Hoşgeldin Ebru'cum ..

hilalcim sorma ben herşeyi internetten alıyorum kıyafet,ayakkabı,çanta.her hafta kargom vardır mutlaka

hilalcim sorma ben herşeyi internetten alıyorum kıyafet,ayakkabı,çanta.her hafta kargom vardır mutlaka

Ben geceleri can sıkıntısından yapardım zaman zaman bu sıralarda tutmaya çalışıyorum kendimi bir gece nasıl abarttıysam 2 günde burada değildim görevli doğum günü mü diye sormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…