Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet canim hemde haddinden fazla düsük ama bu hafta ayca kayanin listesini uyguliycam disimi SIKARAK ODA ZATEN SENIN ÖNERILERINI ICERIYOR

Ben bunlari bir inceleyim beynime yerlestiriyim spora baslicama vucudumun guzellesecegine bir odaklaniyim ins bugun bilemedin yarin baslarim
yarinda nasil olacaksa carsambaki musteri icin boya almaya gidicem ufak islerim var disarda onlarida halletmem lazim,
aksam ustu gene musteri var sonra dis randevum var var da var :44:

Muti ben hafta sonlari cozutuyorum bacim simardim heralde biraz kilo verince toparlarim kendimi ins

merhaba hem forumda yeniyim, hem de ilk zayıflama deneyimini yaşıyorum :) umarım hepimizin dilediği gibi olur her şey...

sorma canim ya ,bir diyetisyen olacak kadar bilgim var ama bu kiloyla kimse güvenmezki bana sisko diyetisyenmi olur

gecen bugün ne giysem de izledim kız beslenme uzmanlıgı okuyor 90 kilo mezun olana kadar vermeyi düşünüyormuş bir zahmet versin yani hem o bölümü okuyup hem de vermezse aklından şüphe ederim zaten

saol cnm ayy asansörcügümle gecen gün gene asansörde karşılaştık bu sefer yanımda annem de vardı bahaneyse kaynanasını görmüş oldu puhahahahahhhaha zaten bana bakamdı direk anamla muhatab oldu ayh dedim inceden mesaj mı göndertiyor

hahahah Allah canini almasin emi ee annenle anlasabildimi bari anacigin biliyormu aradaki kivilcim olaylarini falan

Mrb canım. Hoşgeldin aramıza. Ben Ebru.

Kızlar malum misafirim var. Geçmişi okuyayım dedim. Okudum ama alıntı çok zor olacak uzun zaman alacak.

Herkesin menüler afiyet olsun. Birçoğu güzel olmuş. Hilal'cim rüyana bayıldım çok hoşsun yaaaa

Menümü yazıp çıkmam gerekiyor. Öpüyorum hepinizi

Gönül'cüm kayınvalidemi sormuşsun. Kendileri hayatından gayet mennun. Herşey yolunda anlayacağınız.

Bu arada yarın kızımı 23 Nisan gösterilerine götüreceğim. Okuldaki arkadaşları ve onların velileri ile birlikte olacağız. Büyük ihtimal akşama kadar gelemem. Haberiniz olsun merak etmeyin sakın.

Bu arada canımız çok sıkkın Maçı kaybettik

evet,bu iyi.. bi ara bend eyapacaktım ama kaldı...
gardınızıııııııııııııı alın ey pis kaçamakçı faniiiiiiiiiiiler
pis rezil seni
pazar günü tatil demek
evet ..

sorma gönül.. canımız sıkıldıkca cigköfte yaparız biz...

MENÜM

Sabah

1 kase sütlü nesfit
2 tane kuru kayısı

Öğle

1 porsiyon tavuk ciğer
Salata
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara

2 tane kuru kayısı
1 tane kuru incir

Akşam

1 kase sütlü nesfit

Bol su + 2 fincan yeşil çay

hahahah Allah canini almasin emi ee annenle anlasabildimi bari anacigin biliyormu aradaki kivilcim olaylarini falan

annem onun annesiyle arkadas zaten en basından biliyormusta haberim yok ben de yeni öğrendim

geçmiş olsun canum ahahahahahhahahahaah

Unutmadan kesinlikle aksam 6 dan sonra bisey yeme o cok etkiliyor ..
evet canim,bendede cok etkili o yöntem

evet,bu iyi.. bi ara bend eyapacaktım ama kaldı...

pis rezil seni

evet ..

sorma gönül.. canımız sıkıldıkca cigköfte yaparız biz...
aman size liste lazim degil ya,masallahiniz var zaten iradeleriniz tavan yapmis :)
merhaba hem forumda yeniyim, hem de ilk zayıflama deneyimini yaşıyorum :) umarım hepimizin dilediği gibi olur her şey...

hosgeldin canim..

hepnizie iyi aksamlar kizlar ben esimin yaina isinlanayim :)

inş. canım...
senden eşime bahsettim. " o hanımı eve çaya cagır" dedi
afiyet olsun,kaynanan nasıl?

aman size liste lazim degil ya,masallahiniz var zaten iradeleriniz tavan yapmis :)

hosgeldin canim..

irade zamanla kazanılan bişi mujgancım.. sende basarırsın inş.

WAyyy waayyy aslinda tum kozlar senin elinde bi kandiramadin gitti cocugu ttuuuu sana

sorma anacum ben o konularda biraz beceriksizim ama diyorum şöyle biraz daha kilo vereyim onun gibi kaç taneyi götürürüm ben de neyse çaktırma

hosgeldin canim..

iyi akşamlar canım görüşürük

inş. canım...
senden eşime bahsettim. " o hanımı eve çaya cagır" dedi

afiyet olsun,kaynanan nasıl?

irade zamanla kazanılan bişi mujgancım.. sende basarırsın inş.

Ne diye nasil bahsettin kiz

sorma anacum ben o konularda biraz beceriksizim ama diyorum şöyle biraz daha kilo vereyim onun gibi kaç taneyi götürürüm ben de neyse çaktırma

iyi akşamlar canım görüşürük

ben de çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlarrrrrr

hadi baalim olsun artik bisiler hayirlisiyla ..
saanada iyi geceler turtam operin

Kız yine mi bıraktın Dukanı ..
Dukana başlama bari artık tek yöntemde kal vücudun ne yapacağını şaşırıyor ondan buna zıplayıp durdukça

oda senin yanına gelince mi iştahının açılacagı tutuyor beraberken de rejim yapsa ya

Hİç sorma turtam ya benim yanımdayken hiç durmuyor amacı bana yedirmek ben istemiyorum diyebilirim ama o acıktım sen yemezsen yemem deyince yiyorum tabi ..

Bence de olmazz ..
Dün neler yedin bakalım sen ?

gel hilalimmmmmmmm beraber yiyeek

Saat geç oldu Turtam ..

Biz sana liste yaparım Mumu'cum
Bence de listelere bağlı kalma çok sıkıyor insanı onun yerine yasaklarını belirle sabah güzel bir kahvaltı yap bir öğününde sebze bir öğününde et tamamdır işte ..

nedir bu özel soslu tavuk bende tarif istiyom :)))

ayrica hilalcim beni bu hafta listeye alirsan cok sevinirim listede olunca daha sorumlu davranacagimi düsünüyorum

Alacağız inşallah canım ..

çok merak ettim kızlar dukan ekmek ,dukan browni de neyyy? satılıyomu artık.yoksa kendiniz mi yapıyosunuz?

Kendimiz yapıyoruz Reyhan'cım ( Doğru söyledim dimi ) benim kurtarıcılarım kendileri, abur cubura bayılıyorum onlarsız yapamıyorum ama saolsun Dukan hep yediriyor hem kilo verdiriyor.

Evet iste hilalcim kimisi diyette oldugumuzu bildigi halde ozel caba sarfediyor yedirmek icin bende bunu anlayamiom iste

Benim oda arkadaşım başta biliyorsunuz ..

Hoşgeldin aramıza ben kuralları yazayım ..

Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Ayy turtam hacettepenin diyetisyenlerinden biri de öyle çok komik hastalar dalga geçiyor

Son zamanlarda garip garip rüyalar görüyorum zaten bilinç altımda değişik şeyler var ama bilemiyorum.
Geçen bir de mor ve ötesinin üyeleriyle beraber oturuyorduk
Sonra ikisi sevgililer ya eşcinseller böyle el eleler sarılıyorlar falan ben kalkıyorum yanlarından koşmaya gidiyorum

Bir de son zamanlarda rüyamda sürekli birileri var ya takip ediliyorlar ya asılıyorlar ben hep korkup kaçıyorum benim sevdiceğim var diye artık nasıl etki ettiyse bizimkisi bana

İyi eğlenceler Ebru'cum güzel güzel eğlen ..

Afiyet olsun Ebru'cum ama kuru meyvelerin miktarına dikkat et kiloyu etkileyebiliyor.
Ben bir hafta kabızlık problemi yaşayıp her gün yemiştim 3-4 tane o kadar kaçamak yapmamama rağmen kilo almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…