masalalh ya bu kiz tam nazarlik oldu
haala birini bulamadin mi turtaaaaa bi yerlerden anlarsin yaasansorcudende ses yok :44:
Evet iste hilalcim kimisi diyette oldugumuzu bildigi halde ozel caba sarfediyor yedirmek icin bende bunu anlayamiom iste
Afiyet olsun melek ..
AYYYY annen cig kofteci mi neee ne bu kiz hergun hergun cig kofte
mOTIVASyonun cok eksik mujgan ..
Bunlari at bir kenara kendine bunyene en yakin hissettigin diyeti yap, ekmeksiz yapamiyorsan benim onerim
iki dilim cavdar ekmegi yiyerek basla kahvaltiya, yumurta kesinlikle olsun
hem tok tutar hem protein, yesillik koy
oglen gene protein al tavuk et falan yaninda salata
aksam hafif ye yogurt yada bir bardak sut arasiz yapamazsan sekeri dusuk meyveler ye bir donem sonra vucudun uyum saglar zaten
suyu ve yesil cayini ihmal etme ama istikrarli ol ..
tadli tadluuuuuuum bak bu hareketleri ben hergün salonda yapıyorum yan yag ve göbenk içüün çok etkililer sopa cevirme olayını ayakta bir sag yana eğilerek bir de sol yana egilerek yaparsan daha etkili
YAN KARIN YAGLARI ERITME - YouTube
Karnın yan bölgesi için ne tür egzersizler yapılabilir? - UZMANTV
bu videoda da tümü var hem göbek hem de yan yağlar ve acaip çalıştırıyor ben yapıyorum bunları akşam ama cok yapamıyorum cok yanıyor yeni basladım içüün
8 Min Abs - YouTube
sorma canim ya ,bir diyetisyen olacak kadar bilgim var ama bu kiloyla kimse güvenmezki bana sisko diyetisyenmi olur
haala birini bulamadin mi turtaaaaa bi yerlerden anlarsin yaasansorcudende ses yok :44:
Evet iste hilalcim kimisi diyette oldugumuzu bildigi halde ozel caba sarfediyor yedirmek icin bende bunu anlayamiom iste
Afiyet olsun melek ..
Bunlari at bir kenara kendine bunyene en yakin hissettigin diyeti yap, ekmeksiz yapamiyorsan benim onerim
aksam hafif ye yogurt yada bir bardak sut arasiz yapamazsan sekeri dusuk meyveler ye bir donem sonra vucudun uyum saglar zaten
evet canim hemde haddinden fazla düsük ama bu hafta ayca kayanin listesini uyguliycam disimi SIKARAK ODA ZATEN SENIN ÖNERILERINI ICERIYOR
gecen bugün ne giysem de izledim kız beslenme uzmanlıgı okuyor 90 kilo mezun olana kadar vermeyi düşünüyormuş bir zahmet versin yani hem o bölümü okuyup hem de vermezse aklından şüphe ederim zaten
saol cnmayy asansörcügümle gecen gün gene asansörde karşılaştık bu sefer yanımda annem de vardı bahaneyse kaynanasını görmüş oldu puhahahahahhhaha zaten bana bakamdı direk anamla muhatab oldu ayh dedim inceden mesaj mı göndertiyor
hilalcim ve diğer arkadaşlarım saolun sıcak karşılamanız için..
adım reyhan.44 yaşındayım..belki de bi çoğunuzun annesi ya da ablası sayılırım.bir oğlum bir kızım var..oğlum 20 yaşında ünv.kazandı ama bursayı sevmedi bıraktı bölümü de iyiydi elektronik müh.yarım dönem durup geri geldi.bu yıl gene girdi sınava.fena değil sonuç.inş.ikincide istediği yeri kazanır..kızım 7 yaşında 1. sınıfa gidiyor.aynı okulda ben de öğretmenim.eşimden boşandım iki yıl kadar oldu.çocuklarımla beraber yaşıyoruz.stresli zamanlarımda herşeyi, kendimi ve maalesef diyeti de koyveriyorum.buna engel olmak için arkadaşlara ihtiyacım var.bu meseleyi yani diyet konusunu okuldaki ya da çevremdeki arkadaşlarla paylaşmayı sevmiyorum.ama burada konuşmaktan hoşlanıyorum.
benim hedefim en az 60 kg.55 olsam çok daha iyi ama 60 kiloda fazla durmuyo ben de.60 a bi inebilsem diyorum önce.sonra belki 55 te olur..
evet,bu iyi.. bi ara bend eyapacaktım ama kaldı...
pis rezil senigardınızıııııııııııııı alın ey pis kaçamakçı faniiiiiiiiiiiler
evet ..pazar günü tatil demek
Afiyet olsun melek ..
hahahah Allah canini almasin emi ee annenle anlasabildimi bari anacigin biliyormu aradaki kivilcim olaylarini falan
Mrb canım. Hoşgeldin aramıza. Ben Ebru.
Kızlar malum misafirim var. Geçmişi okuyayım dedim. Okudum ama alıntı çok zor olacak uzun zaman alacak.
Herkesin menüler afiyet olsun. Birçoğu güzel olmuş. Hilal'cim rüyana bayıldım çok hoşsun yaaaa
Menümü yazıp çıkmam gerekiyor. Öpüyorum hepinizi
Gönül'cüm kayınvalidemi sormuşsun. Kendileri hayatından gayet mennun. Herşey yolunda anlayacağınız.
Bu arada yarın kızımı 23 Nisan gösterilerine götüreceğim. Okuldaki arkadaşları ve onların velileri ile birlikte olacağız. Büyük ihtimal akşama kadar gelemem. Haberiniz olsun merak etmeyin sakın.
Bu arada canımız çok sıkkın Maçı kaybettik
annem onun annesiyle arkadas zaten en basından biliyormusta haberim yokben de yeni öğrendim
geçmiş olsun canum ahahahahahhahahahaah
gecen bugün ne giysem de izledim kız beslenme uzmanlıgı okuyor 90 kilo mezun olana kadar vermeyi düşünüyormuş bir zahmet versin yani hem o bölümü okuyup hem de vermezse aklından şüphe ederim zaten
saol cnmayy asansörcügümle gecen gün gene asansörde karşılaştık bu sefer yanımda annem de vardı bahaneyse kaynanasını görmüş oldu puhahahahahhhaha zaten bana bakamdı direk anamla muhatab oldu ayh dedim inceden mesaj mı göndertiyor
evet canim,bendede cok etkili o yöntem
Unutmadan kesinlikle aksam 6 dan sonra bisey yeme o cok etkiliyor ..
aman size liste lazim degil ya,masallahiniz var zaten iradeleriniz tavan yapmis :)
evet,bu iyi.. bi ara bend eyapacaktım ama kaldı...
pis rezil seni
evet ..
sorma gönül.. canımız sıkıldıkca cigköfte yaparız biz...
merhaba hem forumda yeniyim, hem de ilk zayıflama deneyimini yaşıyorum :) umarım hepimizin dilediği gibi olur her şey...
inş. canım...
Ben bunlari bir inceleyim beynime yerlestiriyim spora baslicama vucudumun guzellesecegine bir odaklaniyim ins bugun bilemedin yarin baslarim
yarinda nasil olacaksa carsambaki musteri icin boya almaya gidicem ufak islerim var disarda onlarida halletmem lazim,
aksam ustu gene musteri var sonra dis randevum var var da var :44:
Muti ben hafta sonlari cozutuyorum bacim simardim heralde biraz kilo verince toparlarim kendimi ins
afiyet olsun,kaynanan nasıl?MENÜM
Sabah
1 kase sütlü nesfit
2 tane kuru kayısı
Öğle
1 porsiyon tavuk ciğer
Salata
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
2 tane kuru kayısı
1 tane kuru incir
Akşam
1 kase sütlü nesfit
Bol su + 2 fincan yeşil çay
aman size liste lazim degil ya,masallahiniz var zaten iradeleriniz tavan yapmis :)
hosgeldin canim..
hepnizie iyi aksamlar kizlar ben esimin yaina isinlanayim :)
WAyyy waayyy aslinda tum kozlar senin elinde bi kandiramadin gitti cocugu ttuuuu sana
hosgeldin canim..
hepnizie iyi aksamlar kizlar ben esimin yaina isinlanayim :)
inş. canım...
senden eşime bahsettim. " o hanımı eve çaya cagır" dedi
afiyet olsun,kaynanan nasıl?
irade zamanla kazanılan bişi mujgancım.. sende basarırsın inş.
sorma anacum ben o konularda biraz beceriksizim ama diyorum şöyle biraz daha kilo vereyim onun gibi kaç taneyi götürürüm ben de neyse çaktırma
iyi akşamlar canım görüşürük
ben de çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlarrrrrr
[TABLE="class: Grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zumba[/TD]
[TD]Zıplama[/TD]
[TD]Mekik[/TD]
[TD]Yan Bel[/TD]
[TD]Bacak
Hareketi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PAZAR[/TD]
[TD]30dk[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
MENÜM:
Sabah:
2 dilim kepek ekmek
Az menemen
2 közlenmiş kırmızı biber
Biraz peynir ve çay
Öğle:
Yarım kase patates salatası
Yarım lorlu gül böreği ve çay
Akşam:
Tavuklu salata
2 lt.su + 1 lt. ballı yeşilçay
oda senin yanına gelince mi iştahının açılacagı tutuyor beraberken de rejim yapsa ya
evet bencede başla menüleri yazmaya... iyi oluyor buraya yazınca...
o zaman sorun yok.. eferin..
annemede misafir gelcekti yine akşama...
cigköfte yapacaktı,cok ısrar etti kaçtım ama
2 gün üst üste olmaz çiğköfte
gel hilalimmmmmmmm beraber yiyeek
ne yapyim ozaman hilal bi akil verin bana diyetisyeni beklemye kalksam cok zamam gecicek izine 1.5 ay kaldi en zaindan bi 5 kilo verebilseydim,diyetisyene gidene kadar ne yapayim ben,karatayi yapiyodum ne güzel ama iste sabahlari ekmeksiz olmuyo devam ettiremedim ne yapicam ben ya :2:
nedir bu özel soslu tavuk bende tarif istiyom :)))
ayrica hilalcim beni bu hafta listeye alirsan cok sevinirim listede olunca daha sorumlu davranacagimi düsünüyorum
çok merak ettim kızlar dukan ekmek ,dukan browni de neyyy? satılıyomu artık.yoksa kendiniz mi yapıyosunuz?
merhaba hem forumda yeniyim, hem de ilk zayıflama deneyimini yaşıyorum :) umarım hepimizin dilediği gibi olur her şey...
Mrb canım. Hoşgeldin aramıza. Ben Ebru.
Kızlar malum misafirim var. Geçmişi okuyayım dedim. Okudum ama alıntı çok zor olacak uzun zaman alacak.
Herkesin menüler afiyet olsun. Birçoğu güzel olmuş. Hilal'cim rüyana bayıldım çok hoşsun yaaaa
Menümü yazıp çıkmam gerekiyor. Öpüyorum hepinizi
Gönül'cüm kayınvalidemi sormuşsun. Kendileri hayatından gayet mennun. Herşey yolunda anlayacağınız.
Bu arada yarın kızımı 23 Nisan gösterilerine götüreceğim. Okuldaki arkadaşları ve onların velileri ile birlikte olacağız. Büyük ihtimal akşama kadar gelemem. Haberiniz olsun merak etmeyin sakın.
Bu arada canımız çok sıkkın Maçı kaybettik
MENÜM
Sabah
1 kase sütlü nesfit
2 tane kuru kayısı
Öğle
1 porsiyon tavuk ciğer
Salata
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
2 tane kuru kayısı
1 tane kuru incir
Akşam
1 kase sütlü nesfit
Bol su + 2 fincan yeşil çay
Kız yine mi bıraktın Dukanı ..
Dukana başlama bari artık tek yöntemde kal vücudun ne yapacağını şaşırıyor ondan buna zıplayıp durdukça
Hİç sorma turtam ya benim yanımdayken hiç durmuyor amacı bana yedirmek ben istemiyorum diyebilirim ama o acıktım sen yemezsen yemem deyince yiyorum tabi ..
Kendimiz yapıyoruz Reyhan'cım ( Doğru söyledim dimi ) benim kurtarıcılarım kendileri, abur cubura bayılıyorum onlarsız yapamıyorum ama saolsun Dukan hep yediriyor hem kilo verdiriyor.
evet Hilal'cim doğru..dukanda ekmek yok diye yapamıyodum ben.ee varsa böle ekmek falan ben de yaparım öleyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?