aa aynı dert bende de var yani bendedeben var eheheh
bayaa önce çapaya gittim gösterdim alırsak yerinde iz kalır bu sefer o canını sıkar dediler vazgeçtim.ama gittikçe renkleri koyulaşıyo sinir oluyoum.ama bunları aldırcaksak kışın güneş bastırmadan aldırmalıymışız canım ...
Ne alemsin kız.Ama tariflerini bende beğeniyorum. Bir haftalığına bende kaçırsam seni olur mu
güzel gözlüm saol ablacım tavsiyen için..yaa uzun süredir yapabilirmiyim diye tereddütteydim.bizim okulda bi erkek öğretmen yaptı bunu tığ gibi oldu adam.ondan öğrenip bayanlar yaptı tık yok onlarda.biz bayanlar biraz irade konusunda daha mı zayıfız ne..
kepek aldım ekmek yapıcam şimdi.yağsız yoort peynir süt aldım.yarın başlıcam kısmetse.annem bi kasa çilek almış oturup bu akşam doyana kadar yicem sonra meyve yok malum
suan ac degilim canim,acikirsam yerim artik yada 4 kuru hurma yaninada yesil cay alirimtost yemem ,zaten tostun yaindada bir portakal ve bir ayran var
aynenn bend e bekleyemiyrum böle şeylerdeeee uleeynn neyse az kaldı carsamba persembe bugünü saymayalım artukun
ay hilaliiiiiiim amma etkisinde kalıyorsun kız gün içinde konusulan şeylerin
güzel gözlüm saol ablacım tavsiyen için..yaa uzun süredir yapabilirmiyim diye tereddütteydim.bizim okulda bi erkek öğretmen yaptı bunu tığ gibi oldu adam.ondan öğrenip bayanlar yaptı tık yok onlarda.biz bayanlar biraz irade konusunda daha mı zayıfız ne..
kepek aldım ekmek yapıcam şimdi.yağsız yoort peynir süt aldım.yarın başlıcam kısmetse.annem bi kasa çilek almış oturup bu akşam doyana kadar yicem sonra meyve yok malum
ablasının güzeli saol..
1 gece yetiyo deyince sen hani meşhur bi video var ya nette o geldi aklıma güldüm..beyin bedava diyo yaa o hesap senin ki de
hilal ne okuyosun gülüm hangi şehirdesin?
Dondurma Niyetine
[TD="align: right"][/TD]
1 litre az yağlı süt
4 yemek kaşığı pirinç unu
20 tane kuru veya taze kayısı
1 litre sütün içine pirinç unu koyun muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Kuru kayısıların içine bir barddak su koyarak bir tencerede haşlayın. Daha sonra kayısıların suyunu süzüp muhallebinin içine katın mikser ile karıştırıp kaba koyun buzlukta bekletip servis yapabilirsiniz..
ohh afiyet olsun. ya erkekler daha hızlı kilo veriyor birde herhalde metabolizmalarından kaynaklı birşey birde onların bizim gibi arkadaslarla toplanıp kurupasta yiyip kahve icip dedikodu yapma toplanma vs gibi günleri cok olmuyor tabi ondan da olabilir onlar anca maç izlesin ps oynasın toplanıp
Dondurma Niyetine
1 litre az yağlı süt
1 litre sütün içine pirinç unu koyun muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Kuru kayısıların içine bir barddak su koyarak bir tencerede haşlayın. Daha sonra kayısıların suyunu süzüp muhallebinin içine katın mikser ile karıştırıp kaba koyun buzlukta bekletip servis yapabilirsiniz..
Ayy ben de dün çileğe hani küçük emrah bakışı var ya öyle baktım baktım yemedim yaz bitmeden yetişirim nasıl olsa diye düşündüm.
Ben de hemen güzel yönünden bahsedeyim
Bak istediğin zaman tatlı yapabiliyorsun şimdi goji berryli muhallebi yiyorum ..
Olur tabi mumu'cum ne kadar vereceksin merak ediyorum ben denemiştim de çok gelmişti yemekler
Ben geçen sene endoskopiye girerken hemen yarın sabah yaparsanız girerim yoksa girmem demiştim normalde 1 hafta sonraya veriyorlardı zaten korkuyordum
Aynen öyle çok etkisinde kalıyorum turtam ..
Ayy ben de dün çileğe hani küçük emrah bakışı var ya öyle baktım baktım yemedim yaz bitmeden yetişirim nasıl olsa diye düşündüm.
Bak istediğin zaman tatlı yapabiliyorsun şimdi goji berryli muhallebi yiyorum ..
oyy kıyamam yaa..bizim niye püskevitimiz yooookkk
sen ne asortik şeyler yiyip içiyon öle kızz goji berry li muhallabi vay vay
canim söyle söliyim pazartesi tartildigimda verdigim kilolari geri almsitim ama bu sabah yenidnen 73 ü gördüm sükür,topigi okuyodum ben arada yapan herkes veriyodu bakalim bende sonuc ne olacak
Olur tabi mumu'cum ne kadar vereceksin merak ediyorum ben denemiştim de çok gelmişti yemekler
Ben geçen sene endoskopiye girerken hemen yarın sabah yaparsanız girerim yoksa girmem demiştim normalde 1 hafta sonraya veriyorlardı zaten korkuyordum
Aynen öyle çok etkisinde kalıyorum turtam ..
Çok gülüyordum o videolara, yok ablacım ya bölümüm ilgi alanıma giriyor o yüzden sorun olmuyor.
Ankaradayım ben fen bilgisi öğretmenliğindeyim ..
Ayy cuma gelsin de ben de dondurma yapacağım ..
Yok canım ya cidden çabuk veriyorlar kas kütlesinden dolayı.
Sevdiceğim gelince hemen hemen aynı miktarda yiyoruz belki o daha fazladır.
Ben kilo alıyorum o kilo veriyor
hafif bir tariffffffff hemide güzel olur gibime geliyor saol cnm
ayy endoskopide zaten beter birşey bir de bekleyeceksin onu oldu hakkaten insanı gerim gerim geriyorlar yani
Dondurma Niyetine
1 litre az yağlı süt
ayy endoskopide zaten beter birşey bir de bekleyeceksin onu oldu hakkaten insanı gerim gerim geriyorlar yani
canim söyle söliyim pazartesi tartildigimda verdigim kilolari geri almsitim ama bu sabah yenidnen 73 ü gördüm sükür,topigi okuyodum ben arada yapan herkes veriyodu bakalim bende sonuc ne olacak
bende gercek dondurma ypamak sitiyom ama burda saf salep bulamiyom :)
hakkaten yaniiiiiiiiiiiii o nedir ki öylegoji berry
evet canim oda olur
Eline saglik mumucum cok ikrama gecti canim cok tatli istiyor ama
pirinc unu yok evde, kuru incir falanda eklenebilir ..
Bir de benden önce çıkan yok kolay falan diye kandırdı beni neydi öyle ya ..
Dukan meyvesi Ablacım aylar önce almış bir kere kullanmıştım bakınıyordum muhallebinin içine ne koysam diye onu buldum
Hadi bakalım güzel bir sonuç görelim bu hafta mumu'cum artık artılar yok ..
Ne yapayım turtam yahu başka meyve yasak ..
Menum:
Kahwalti:
1 dilim tahilli ekmek
2 sahanda yumurta
2 siyah zeytin, bir dilim kasar
2 cilek
Ikindi:
Tavuklu salata
Yarim bardak sut
Aksam acikirsam 1 bardak sut
Su yesil cay herzamnki gibi ...
Bir de benden önce çıkan yok kolay falan diye kandırdı beni neydi öyle ya ..
Dukan meyvesi Ablacım aylar önce almış bir kere kullanmıştım bakınıyordum muhallebinin içine ne koysam diye onu buldum
Hadi bakalım güzel bir sonuç görelim bu hafta mumu'cum artık artılar yok ..
Ne yapayım turtam yahu başka meyve yasak ..
Menum:
Kahwalti:
1 dilim tahilli ekmek
2 sahanda yumurta
2 siyah zeytin, bir dilim kasar
2 cilek
Ikindi:
Tavuklu salata
Yarim bardak sut
Aksam acikirsam 1 bardak sut
Su yesil cay herzamnki gibi ...
Menümü yazayım ..
Sabah :
- 1 yumurta
- 1 domates
- Lor peynir
- Marul maydanoz
Ara :
- Goji beryli muhallebi
Ara :
- Lİmonlu maden suyu
Akşam :
- Dukan mücver
- Yoğurt
Sıvı :
- 2 litre su
- Akşam yeşil çay içerim
Spor :
- Yarım saat pilates
- Leslie ile 2 mil
varya hilalim sen bu dukan bahanesiyle brownileriiiiiiiiiiii muhallebileri götürüyorsun ya tartıda bir fazla çık cuma günü hepimiz seni ipe sericez valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?