Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bir ara kadınlar kulubü yapım aşamasında dedi mesajım gelmemiş.
Sabah 10 da kalktım,spor yaptım. imkanım olsa da her sabah yapabilsem ne güzel olurdu.Duşumu aldım,kahvaltımı yaptım.
SPORUM
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: center"]YÜRÜYÜŞ+
KOŞU
[/TD]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[TD="align: center"]YAN BEL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]SALI[/TD]
[TD="align: center"]46 DK :))[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Geriye kalan hareketleri de akşam yaparım.Gezmeyi hakettim sanırım. Hepinizi öpüyorum görüşürüz.

..

ya aslinda bi süre gitmek istemiyorum ama bunlar önceden verilmis sözler bakalim neler olacak ins hasarsiz atlatirim

Süper başlamışsın Hatice ben de kalkayım sporumu yapayım ..

ya aslinda bi süre gitmek istemiyorum ama bunlar önceden verilmis sözler bakalim neler olacak ins hasarsiz atlatirim

Dikkat et bizi hiç aklından çıkarma mumu'cum

Benim hayalimdir pastane açmak zaten ayy ne güzel olur

Canım ne zaman geçermiş ağrısı demedi mi bir şey doktor ?

Yaparım kuzum sana da zaten düşünüp duruyorum bugün ne yapsam diye

.[/I][/B]

Doktor koreli sanirsam dogru duzgun bisey konusmuyor :44:
Bakalim bundada sakat yaptiysa gelecek sefere doktor degisicem ..

Ne iyi olmus haticecim bugun kendimi iyi hissedersem leslie yi acip gumbur gumbur spor yapmak isityorum ..

hilalcim ölçü vermedim daha 2 hafta sonra gidicemmm oda şimdilik astar dikimi için daha sonra üst için tekrar alt için tekrar ve son gelinliğin haliyle denicemm bide 2 hafta biraz kendimi toplamam açısından iyi bi zaman sonra zaten öyle çok hızlı kiloda veremiyorum biliyosun düğüne kadar 61lerde falan olurum heralde( 55 lere de inebilsemmmm ama düğünden sonraa devam edicem allahın izniyle bi süre çalışmayacağımdan sporumuda rahat yapabilirim diye düşünüyorum zaten oraya koştur buraya koştur yağcıklarda yanarrr birazzzz

daha birsürü şey var yapılacak ev tutulcak eşyalar

Selam kızlar. Malum iş yerindeyim. Yazdıklarınızı okuyorum ama yazmam zor oluyor.

Dişçiye giden arkadaşlar geçmiş olsun. Allah bidaha yaşatmasın.

Hatice'cim sporun süper olmuş. Maşallah.

Müjgan'cım sen yinede az ye sabahta olsa. Listeye gireceğin için dikkatli olman lazım bence.

Hilal'cim rüyaların süper canım yaaaa. Canlı canlı olmuş, tam polisiye

İşten çıktıktan sonra kayınvalidemle buluşacağım kızlar. Akşam ne zaman dönerim bilmiyorum ama geç kalırsam merak etmeyin. Saat 16:00 ya kadar buralardayım.

Doktor koreli sanirsam dogru duzgun bisey konusmuyor :44:
Bakalim bundada sakat yaptiysa gelecek sefere doktor degisicem

HAdi ya çok ilginç geliyor bana doktorla anlaşmak zor falan ama koreli de değişik ya ..

Ayy ben hiç bilmiyorum da nasıl oluyor Semine'cim ..
Çok güzel olacaksın geilnliğin için de en heyecanlı zamanlar ..

Kötü bi amaçla söylemedim...
anlat tabi... hergün rüya görüyorsun hoşuma gitti,ondan dedim...
bundan sonra bişi demem...

Saf ya deyince ister istemez yanlış anlaşılıyor.

Sorma canım ya garip garip şeyler izliyorum ondan sanırım gece bir kızı kaçırıp 12 sene tutuyorlardı bir yerde onun etkisidir heralde.

Ne yapacaksınız bakalım kayınvalidenle çiğköfte yemeye gitmiyorsunuz değil mi

Noldu yaaaa ben geldim herkes kaçtı

Spor yaptım da geldim Ebru'cumm ..

tesekür ederim canim,bi dahasi var malesef 5 ayin 15 inde bidaha gidicem

elimden geleni yapmaya calisicam

kizlar benim listede ikindi vakti bir tost var,yesemmi onu sizce kücük tost ekmeklerinden yapip

aa aynı dert bende de var yani bendedeben var eheheh
bayaa önce çapaya gittim gösterdim alırsak yerinde iz kalır bu sefer o canını sıkar dediler vazgeçtim.ama gittikçe renkleri koyulaşıyo sinir oluyoum.ama bunları aldırcaksak kışın güneş bastırmadan aldırmalıymışız canım ...

güzel gözlüm saol ablacım tavsiyen için..yaa uzun süredir yapabilirmiyim diye tereddütteydim.bizim okulda bi erkek öğretmen yaptı bunu tığ gibi oldu adam.ondan öğrenip bayanlar yaptı tık yok onlarda.biz bayanlar biraz irade konusunda daha mı zayıfız ne..

kepek aldım ekmek yapıcam şimdi.yağsız yoort peynir süt aldım.yarın başlıcam kısmetse.annem bi kasa çilek almış oturup bu akşam doyana kadar yicem sonra meyve yok malum

Bu arada dişçiye gidecek arkadaşlara Allah kolaylık versin

Günaydın Hatice... neden tatilmiş?

adı müjgan

acelesi mi var turta ya...
cumaya girersin 3 gün var zaten..

:44: yani vaziyet nedir?

Ayy cidden ben de beklemeyi hiç sevmem o konularsa stresten dolayı ..

Canım senin formasyonun yok muydu bundan sonra verilmeyecekmiş sanırım ?

aynenn bend e bekleyemiyrum böle şeylerdeeee uleeynn neyse az kaldı carsamba persembe bugünü saymayalım artukun

ay hilaliiiiiiim amma etkisinde kalıyorsun kız gün içinde konusulan şeylerin

23 Nisan Mesaj Sayımları

Laydline : 29
elmaliturta : 24
Uzayım : 19
Mumu85 : 15
Mutedeyyin :9
eski_bir_masal :
tadLi : 24
Ucukmavi : ?
angelic2 :?

Ayşe'cim Reyhan abla siz de yollayın da ekleyeyim, göndermediğinizde cuma günü sıfır geçiyor.

afiyet olsun canım

benim kanal tedavisi olan dişlerimde de kaplama var ama oda diş çok çürüdügü için dişi keserken dişin çogu gitti o dişte kalıcı olmazdı zaten ondan dolayı kaplama yapıverdüler hepsine sende de öylemi oldu bilemiyorum canum o zaman yapardı kaplama ya çünkü dişi kullanamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…