- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
ayyy midem cok fena
mide fesadi mi geciriyom napiyom anlamadim kikorkunun ecele faydasi yok el kadar ekmek arasina 3_5 dilim sucuk yedim
8-10 tane soganli cips sonra iki tane icli kofte 3 tane pat kizartmasi azcicik cikolata
vay arkadas nasi yemissim ben bunlari ya yazarken ben bile sasirdim midemi copluge cevirdim
:125: :125: :125:
:122::122::122::122::122:
:124::124::124::124:
Duygusal aclik cemberine dustum gene hilal
kizlar midem cok fena yaaa napsam ki nerden yedim yemez olaydim ac oldugumdan falan yemedim
stresten yedim
Biraz yuruyus yapiyim belki iyi gelir
Gönül'cüm emin ol benim de bu sıralar duygularım pek hoş durumda değil ve elimde olsa her şeyi yiyebilirim ama biliyorum yediğimde burada okurken başkaları da yapıyor kaçamak ondan ona sıçrarken bütün takımı etkiliyor ve bunu düşünerek ve artık bu işi bitirmek istediğimden kendini tutuyorum.
Ama bu sefer duygusal açlıktan çok dün yaptıklarınızın sonucuydu umarım artı çıkmazsın.
ayyy midem cok fena
mide fesadi mi geciriyom napiyom anlamadim kikorkunun ecele faydasi yok el kadar ekmek arasina 3_5 dilim sucuk yedim
8-10 tane soganli cips sonra iki tane icli kofte 3 tane pat kizartmasi azcicik cikolata
vay arkadas nasi yemissim ben bunlari ya yazarken ben bile sasirdim midemi copluge cevirdim
:125: :125: :125:
:122::122::122::122::122:
:124::124::124::124:
Biraz yuruyus yapiyim belki iyi gelir
Kızlar gecen söylemiştim, sacımı kestirip boyatmak istiyorum diye...
Kendi kuaför ablamla konustum,hepsini 58 e yapacak bana...
Ben kat attırmak istiyordum ama eşim daha kısa istiyor..
Herhalde birazda böyle küt gibi görmek istiyorum saçlarımı...
Nasıl olur bilmiyorum.. yüzüm yuvarlak,yakısmayabilir :44:
ayy bence cok kısa yaptırma canım ya hem yuvarlak yüzlüsün daha kilolu göstericek seni hemide kullanması cok zor kısa sacı önümüzde yaz gıdım gıdım uzayacak o sıcakta toplasan alttan cıkıcak acık bıraksan terliceksin bence hiç küt falan yaptırma
Ya birde acık biri degilim.
Örtüden falan cıkar diye düşündüm,kısa oldugu için...
en iyisi kat attırayım
hem o var hemde sonucta evde basın acıyosundur evde de rahat edemezsin kii kat güzel olur amma
aynenöyle.. bende bu aralar ii degilim ama senin gibi bitirmek istiyorum artık...
Kızlar gecen söylemiştim, sacımı kestirip boyatmak istiyorum diye...
Kendi kuaför ablamla konustum,hepsini 58 e yapacak bana...
Ben kat attırmak istiyordum ama eşim daha kısa istiyor..
Herhalde birazda böyle küt gibi görmek istiyorum saçlarımı...
Nasıl olur bilmiyorum.. yüzüm yuvarlak,yakısmayabilir :44:
bende nedense artık kaçamak yapmak hissi gelmiyor içimden
Melek inan kendime güvenim geldi bu sefer kesin bitecek dediğimden beri.
Bir daha ileri geri gitmek yok bak çiğköfte bile yemiyorum tamam sağlıklı ama sonuçta kilomuzu ister istemez etkiliyor.
Bence de kat attır kütü beğenmezsen bir de uzayana kadar zaman geçecek hem o kadar zaman uzun saça alışmışsın depresyona girer insan birden kısalınca.
BU arada 2 mil daha yürüdüm süperimmm
ah o çiğ köfteler yok mu hilal eşim 2 kez yaptı yedikçe yedik tabi yanlar da yağlar arttı bi odaklanamadım gitti sizden de ayrı kaldıkça salıyorum kendimi bırakmıycam artık burayı
Melek inan kendime güvenim geldi bu sefer kesin bitecek dediğimden beri.
Bir daha ileri geri gitmek yok bak çiğköfte bile yemiyorum tamam sağlıklı ama sonuçta kilomuzu ister istemez etkiliyor.
Bence de kat attır kütü beğenmezsen bir de uzayana kadar zaman geçecek hem o kadar zaman uzun saça alışmışsın depresyona girer insan birden kısalınca.
BU arada 2 mil daha yürüdüm süperimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?