Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim keyfimi bile yerine getirdi hilalcim artık her gün yerim herhalde

Cidden ya en sevdiğimiz şeyler, baya baya da yerini tutuyor bence hem çok rahatsız etmeden.
Yarın iskender tarzı bir şey yapayım diyordum ama sonraki güne kalsın artık o da.
Bari 2 gün protein günü yapayım çarşamba perşembe ..

Menum:

Kahwalti:
1 dilim tahilli ekmek
2 sahanda yumurta
2 siyah zeytin, bir dilim kasar
2 cilek

Ikindi:
Tavuklu salata
Yarim bardak sut

Aksam acikirsam 1 bardak sut

Su yesil cay herzamnki gibi ...

kızlar bugün hiç keyfim yok beni mazur görün.yarında öğleden sonra davetliyim.

menüm

sabah

kepeksiz dukan pankek

akşam

dukan mantı
zero

afiyet olsun kizlar menüler gayet güzel..

ucuk amvi krebin tarfinide yazrmisin yarin öglen yapayim bende cok güzel görünüyor zaten listemde et ve ekmek bide yogurt var :) ben dukan yaparken krepleirm hep yapisiyodu

Yok canım yaaaa. Eşimin iş yerine gelmişti. Bende oraya gittim sonra eve geldik birlikte. Yok artık çiğköfte. Uzun bir süre yemem sanırım

Ellerine sağlık canım. Bu arada kaynana felan dinlemiyorum, çene çok olunca insanda mesaj sayısı uçmuş dün

Menum:

Kahwalti:
1 dilim tahilli ekmek
2 sahanda yumurta
2 siyah zeytin, bir dilim kasar
2 cilek

Ikindi:
Tavuklu salata
Yarim bardak sut

Aksam acikirsam 1 bardak sut

Su yesil cay herzamnki gibi ...

kızlar bugün hiç keyfim yok beni mazur görün.yarında öğleden sonra davetliyim.

menüm

sabah

kepeksiz dukan pankek

akşam

dukan mantı
zero

Kızlar menüler harika olmuş. Ben sadece zeroda olsa kola içilmesine karşıyım. Onun haricinde afiyet olsun herkese.

Ayyy sorma Ayşe'cim yaaaa. Ben bayılırım şebit yağlamasına. Afiyet olsun çok güzel görünüyor. Ama dukanda olsa ben bitaneyle duramam vallahi. Üzerinede bol sarmısaklı yoğurt. Ohhh mis gibii

Son düzenleme:

öyle hilalcim ben katı dukan uygulamıyorum yağı çıkarmadım hayatımdam ama kısıtladım.ekmeği çıkardım proteine ağırlık verdim kaçamlarımı minimuma indirdim.şimdilik zorlanmadan çok güzel gidiyor bu sabah yine tartıldım dayanamadım 500 gr olmuş verdiğim ama cumaya kadar tartılmayacağım söz

.

vallA dukan amcam serbest demiş zeroya içiyorum bende bırakmıştım meyveli soda içiyordum ama yasak dukanda ben de zero içiyorm
3 tane çıktı yağlamadan canım olsa daha da yerdim ama yetti

Aman aman uzak dur Ebru'cum ..

bugün odamda böcük vardı ondan mıdır ki acep olsun ya böcegin kalorisi yok hilalim bişi olmaz ahahahah

saol cnm

Iyy turtam ya midem bulandı

Ben normalde de yağ pek kullanmadığımdan şimdi de birşey değişmedi ama çok güzel veriyorsun maşallah bakalım 1 kg gidecek mi cumaya ..

Ben normalde de yağ pek kullanmadığımdan şimdi de birşey değişmedi ama çok güzel veriyorsun maşallah bakalım 1 kg gidecek mi cumaya ..

dün 200 gr gitmişti ama moralimi bozmadım bugün sabah 500 gr olmuş çok sevindim.bakalım cumaya kaar kaç gidecek.yarın kaçamaklı olacağım davetliyim ama tabiki abartmadan dengeleyeceğim geçen günkü gibi.inş. cumaya 1 kg ya tamamlarım

ucuk maviiiiii krebin tairifni yaz bi zahmet bide nasil yapiyosunuz böyle düzgün,ben yaparken hep yapisiyodu kreplerim

O zaman üzülerek gruba dahil olamayacağımı belirtmek isterim. Hepinize güzel günler diliyorum. İyi akşamlar

Ne yazık ki mesaj sayısı konusunda taviz vermiyoruz çünkü mesaj sayıları düşünce motivasyonda düşüyor.
Takıma yeni katılan arkadaşlar da oluyor ama zaten mesajlar olmadan birbirimizi tanıyamayız ki herkesin menülerine yorum yapıp paylaşımda bulunmazsak diyet günlüklerinden farkı kalmıyor.
Ayrıca belirtiyoruz zaten mesajı yazmak için 5 mesaj yazıp çıkmak değil amaç deneme süreside bunun için var.
Yalnız bu kuralı bütün takımlar uygulamıyor eğer benim için uygun değil dersen diğer takımlara bakabilirsin.
Kilo bildirme konusu problem olmaz perşembe akşamından bildirilebilir cuma günü de bekliyorum zaten mümkün oldukça.
[/QUOTE]

ayy benim kolay kolay midem bulanmaz hillalüm ya bu arada sana birşey sorucam bu leslie 2 mili indirdin mi sen yoksa bir adres varmı izledigin benim öglen baktıgım adres açamıyorum da sende varsa yazarmısın yaw

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Yarım simit

Öğle

2-3 yemek kaşığı susuz nohut yemeği
2-3 yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata
Küçük bir dilim kepek ekmeği

Akşam
1 tane kuru kayısı ve kuru incir
1 kase sütlü nesfit

2,5 litre su + 2 fincan yeşilçay

tartılma bence ben tartılmıyorum cumadan berüü süpriz olsun cuma günü diye zaten az kaldı

İnşallah AYşe'cim ya ..
Ben sona yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum.

ayy benim kolay kolay midem bulanmaz hillalüm ya bu arada sana birşey sorucam bu leslie 2 mili indirdin mi sen yoksa bir adres varmı izledigin benim öglen baktıgım adres açamıyorum da sende varsa yazarmısın yaw

Yok turtam ya indirmiştim ben oradan yapıyorum hep ..

seninde menün güzel olmuş canummmmm

O zaman üzülerek gruba dahil olamayacağımı belirtmek isterim. Hepinize güzel günler diliyorum. İyi akşamlar

Umarım kilolarını bir an önce verirsin ..

Afiyet olsun Ebru'cum gayet güzel olmuş ben de kalkıp bir yeşil çay yapayım görmüşken.

bugnkü menüm

sabah
bir dilim ekmek
beyaz peynir,salatalik,domates

ögle
özel soslu tavuk :)
2 kücük dilim ekmek ( tost ekmegi kepekli)
bir kase yogurt
bir adet kivi

ikindi
bir tost

aksam
bir kase tarhana corbasi
ispanak yemegi
yogurt

Son düzenleme:
ucuk maviiiiii krebin tairifni yaz bi zahmet bide nasil yapiyosunuz böyle düzgün,ben yaparken hep yapisiyodu kreplerim

canım

2 yemek kaşığı yulaf kepeği
10 kaşık süt
1 yumurta beyazı
1 çimdik tuz

çırpıyorsun,dinlendiriyorsun 10-15 dk.püf noktası dinlendirmek karışımı yoksa yapışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…