kızlar bu 4 günde sobayı kaldırdım eşim evdeydi dışarı çıktık sehre indik bayram çocuğun telaşı derken ev berbat oldu bugün temizliğe daldım
kızımın resimlerini bir ara yüklerim
kilom malum tartılmıyorum bile cumartesi bayıldım acile kaldırılmıştım ilaçları bıraktım yan etki yapıyorlarmış
sabah bi uyandım kulağım fanıldıyo,basım dönüyo,nefes alıp vermekte çok zorlanıyorum elimi yüzümü yıkayım derken lavabonun önünde tutunduğumu hatırlıyorum gerisi hastanedeyim
Allahdan eşim evdeydi
sonra hep birlikte vakit geçirdik bolca konuştuk falan çocuklara da iyi geldi bu kısa tatil bana da
sizleri çok özledim ayrılmadan devam ederim inşallah çünkü son 6 haftam verdim verdim artık şu kiloları uğraşmıycam artık
rahat edelim incecik incecik zorlanmadan yanlardan bişeyler taşmadan gireceğim artık kıyafetlere
sabah yine yoğun bir maraton beni bekliyo
az önce hava yaparken eyüydüüüüüüü dimee falakaya yatıralım benceeeee
.. Ve esim yine pizza istedi ama ben yemicem emin olabilirsiniz
ayyyyyyyyyy ben simdi aclıktan bayilazaaaaaaaaaim bunlar piizzzza deor yaww
pizzayi yiyen esim sisen benim nasil is anlamadim turta yaaa
suyla doyurdum kendimi bu akşam saat 6 da yediydim en son ama tuvalete gitmekten bir hal oldum gittimide en az 5 dk çişimi yapıyorum yaniiçerden çatal kaşıksesi geliyor kesin bizimkiler de tıkınıyor he
icebilirsen ogun aralarinda ic suyu, oteki turlu icip wc ye cikmaktan baska bisey olmuyor
öğün aralarında da içiyorum da akşamları işte cok acıkınca suyla tıkıyorum kendimi
öyle deme turti 1 kere tuvalete çıkmak 35 kalori bunu düşünsuyla doyurdum kendimi bu akşam saat 6 da yediydim en son ama tuvalete gitmekten bir hal oldum gittimide en az 5 dk çişimi yapıyorum yaniiçerden çatal kaşıksesi geliyor kesin bizimkiler de tıkınıyor he
masallah erkenciyiz sporlarda yapılıyo hadi bakalım
günnaydınn kızçeler
ben bu dukancıyım Allahın izniyle..hazırım başlıyorum..şimdi sabah yürüyüşüme gidicem.gelince de kahvaltı.sarıyerdeyim ben.sahilde yürüyorum bana psikolojik açıdan özellikle çok iyi geliyo.antidepresanı bıraktım yürüyüşe başlayınca..şimdilik bye..
öyle deme turti 1 kere tuvalete çıkmak 35 kalori bunu düşün
masallah erkenciyiz sporlarda yapılıyo hadi bakalım
bu arada hoş geldin ismim gülçin ya sen?
canim benimde yüzüm yuvarlak :) benim saclarim da katli ve uzun gayetde memnunum arkadasalrimda cok seviyor saclarimi bide kendinden dalgalari var yalniz su ara asiri uzadi burda kestiremiyorumda tr yi bekliyorum hafif kisaltmam lazim benim esimde tam tersi uzun saci seviyor ama ugrasmasida zor oluyorKızlar gecen söylemiştim, sacımı kestirip boyatmak istiyorum diye...
Kendi kuaför ablamla konustum,hepsini 58 e yapacak bana...
Ben kat attırmak istiyordum ama eşim daha kısa istiyor..
Herhalde birazda böyle küt gibi görmek istiyorum saçlarımı...
Nasıl olur bilmiyorum.. yüzüm yuvarlak,yakısmayabilir :44:
oh ne güzel ya,valla kizlar ülkemizn nimetleirnin kiymetini iyi bilin :) ne güzel sahil ayri yürüyüs parkurlari ayri,parklardaki aletler ayri bide türkiyeyi begenmezler papucumun avrupalilari :) ben burda diyetisyene gidebilmek icin 40 takla atiyorum :)günnaydınn kızçeler
ben bu dukancıyım Allahın izniyle..hazırım başlıyorum..şimdi sabah yürüyüşüme gidicem.gelince de kahvaltı.sarıyerdeyim ben.sahilde yürüyorum bana psikolojik açıdan özellikle çok iyi geliyo.antidepresanı bıraktım yürüyüşe başlayınca..şimdilik bye..
günaydın hatunlar
nasılız bu sabah
birazdan aç karnına leslie teyzeyle 5 mil yürüyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?