DÜN kü Menüm
SABAH
2 dilim ekmek
Yeşillik+domates salatalık
2 lokma sucuklu yumurta
peynir
yeşil çay
Öğle
YOK(Kahvaltı 11 deydi)
ARA
Sütlü kahve
1 elma
AKŞAM
Tavuklu pilav vardı(tavuklar Allahtan karışık değildi.Üstten tavuklarını ayıkladım)
Salata
Cacık
memnun oldum reyhan spor çok iyi oluyo ben yerimde hiç oturmamdamerhaba gülçin ben de reyhan..üç aydır falan sabah erkenden kalkıp yürüyorum evet..ii geliyo
günaydınHERKESE GÜNAYDINLARRR
Dün gece eve geldiğimizde saat 12yi geçiyordu. O yüzden gelemedim. Amma gezmişim ya
:
menün çok güzel afiyet olsunDÜN kü Menüm
SABAH
2 dilim ekmek
Yeşillik+domates salatalık
2 lokma sucuklu yumurta
peynir
yeşil çay
Öğle
YOK(Kahvaltı 11 deydi)
ARA
Sütlü kahve
1 elma
AKŞAM
Tavuklu pilav vardı(tavuklar Allahtan karışık değildi.Üstten tavuklarını ayıkladım)
Salata
Cacık
canim benimde yüzüm yuvarlak :) benim saclarim da katli ve uzun gayetde memnunum arkadasalrimda cok seviyor saclarimi bide kendinden dalgalari var yalniz su ara asiri uzadi burda kestiremiyorumda tr yi bekliyorum hafif kisaltmam lazim benim esimde tam tersi uzun saci seviyor ama ugrasmasida zor oluyor
oh ne güzel ya,valla kizlar ülkemizn nimetleirnin kiymetini iyi bilin :) ne güzel sahil ayri yürüyüs parkurlari ayri,parklardaki aletler ayri bide türkiyeyi begenmezler papucumun avrupalilari :) ben burda diyetisyene gidebilmek icin 40 takla atiyorum :)
günaydin canim ne güzel sporunu yapmissi ben sabah ac karnina bisey yapamiyorum aksam erken yedigim icin sabah ac uyaniyorum bide spor yaparsam bailirim heralde..
bende bi dans cdsi var kkda paylasmislardi 2 gün önce bakayim deidm nasil bisey isinma hareketleirnde bile ter attim vaktim yoktu devamini getiremedim ama seyrettim eglenceliye benziyor bi baslayabilsem anacim evde durdugum yokki ama ins bu hafta son dahada bi yere gitmem :)
spor alışkanlık yapıyo başlayınca bırakamıyo insan çok da rahatlatıyohepinize günaydin kizlar,bugün disim gecer diye ümit ettim ama cik gecmemis,agri kesici alayim en iyisi
Reyhan Abla ekmeksiz zor oluyor diyordun ya bak bunun büyüklüğü iyi geldi biraz ince ama 2 günde yiyebilirsin bunu görünce paylaşayım dedim ..
Malzemeler
[*=center]1 yumurta
[*=center]2 yemek kaşığı light yoğurt
[*=center]Yarım çay kaşığı karbonat
[*=center]Yarım paket kabartma tozu
[*=center]3 yemek kaşığı yulaf kepeği
[*=center]Pul biber
[*=center]Çörek otuÖnce yumurtayı çırpıyoruz. Sonra yoğurdu, karbonatı, kabartma tozu, yulaf kepeği ve zevke göre pul biberi de ekleyip, iyice çırpıyoruz. Küçük borcama koyup, üzerini çörek otuyla süsleyip, mikrodalgada maksimum derecede 5 dk. pişiriyoruz. Oldu, bitti, maşallah!
hayırlı olsun reyhan abla...
günnaydınn kızçeler
ben bu dukancıyım Allahın izniyle..hazırım başlıyorum..şimdi sabah yürüyüşüme gidicem.gelince de kahvaltı.sarıyerdeyim ben.sahilde yürüyorum bana psikolojik açıdan özellikle çok iyi geliyo.antidepresanı bıraktım yürüyüşe başlayınca..şimdilik bye..
canim benimde yüzüm yuvarlak :) benim saclarim da katli ve uzun gayetde memnunum arkadasalrimda cok seviyor saclarimi bide kendinden dalgalari var yalniz su ara asiri uzadi burda kestiremiyorumda tr yi bekliyorum hafif kisaltmam lazim benim esimde tam tersi uzun saci seviyor ama ugrasmasida zor oluyor
oh ne güzel ya,valla kizlar ülkemizn nimetleirnin kiymetini iyi bilin :) ne güzel sahil ayri yürüyüs parkurlari ayri,parklardaki aletler ayri bide türkiyeyi begenmezler papucumun avrupalilari :) ben burda diyetisyene gidebilmek icin 40 takla atiyorum :)
günaydin canim ne güzel sporunu yapmissi ben sabah ac karnina bisey yapamiyorum aksam erken yedigim icin sabah ac uyaniyorum bide spor yaparsam bailirim heralde..
bende bi dans cdsi var kkda paylasmislardi 2 gün önce bakayim deidm nasil bisey isinma hareketleirnde bile ter attim vaktim yoktu devamini getiremedim ama seyrettim eglenceliye benziyor bi baslayabilsem anacim evde durdugum yokki ama ins bu hafta son dahada bi yere gitmem :)
saol ablacım..inşallah yaa..bi on kiloyu atabilsem..
günaydın muti hayırdınr evde değil misin?Günaydın Kızlar...
Bugünlerde giremezsem diye haber vereyim dedim...
Cumaya kilo bildirmeye calısırım...
herkesler abla diyo bende deyim bali reyhan abla özendim
günaydın muti hayırdınr evde değil misin?
atarsın atarsın.
sen yeterki dkkat et...
Günaydın Kızlar...
Bugünlerde giremezsem diye haber vereyim dedim...
Cumaya kilo bildirmeye calısırım...
neden diyeceğim ama özel değilse
evde olmayacagım bi süre...
böylesi daha iyi...
merhaba ebru nasılsın? maşallah ne kadar güzel gidiyo kilolarınHayırdır Melek'cim. Sorun ne? Özel değilse :26:
merhaba ebru nasılsın? maşallah ne kadar güzel gidiyo kilolarınHayırdır Melek'cim. Sorun ne? Özel değilse :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?