Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar şimdilik kaçıyım ben işlerimi hallediyim
reglyim ödem de vardır büyük ihtimal ama sabah tartıldım 57.5 kiloyum haftaya listeye girerim inşallah
ebrucum valla tebrikler mesaj yazdım ama gitmedi sen geldiğinde ben 58 kiloydum sen 15 kilo verdin ben yerimde sayıyorum

kolay geleeee ex ortimm:))
herkeseeeeeeeeee gönaydınn canlarım kahvaltı yapıp spora gidicem sonra görüşürük çok çok öpüööreee siziiiii

günaydın şekerrrr

kız turtaaaaa noldu daa benim gibiiii geri kilo aldın sen bakimmmmm
ben seniii daha zayıf hatırlıyorum bebekk ya

saol canım iyiyim sen nasılsın düğün hazırlıkları iyi gidiyordur umarım ben şimdilik kaçıyorum işlerim duruyo

bende iyiyimmmm geçen günkü işyerinden eve kadar olan yürümemdenn dolayııı heryerim ağrıyooo hamladım
düğün hazırlıklarınada başlamadım dahaaa ahhh ahhh

3 kere yollamışsın kız tebrik mesajını sakin ol

kızlaaar ben kaçıyorum amma öncesinde bişi sorucam bu hani ali nazik değilde sadece patlıcanın içiyle yapılan bişi vardı neydi o yaaaaaaaa nası lyapılıyordu patlıcanı kızartıp içimi alınıyordu bişiydi öyle adını unuttumamma bilen varsa yazsın bana yaww

- yemek yemeden 1 saat önce çiğ olarak iki – üç
adet keçi boynuzu yemelisiniz.
- Keçi boynuzu sizi iştahtan kesip ihtiyacınız olan
yemeği yemenizi sağlayacaktır.
- Keçi boynuzu sayesinde uzun saatler tok
durabilirsiniz. Özellikle Gece 24 00 gibi yatan birisi 16 30 gibi iki – üç adet keçi boynuzu tüketip 17
30 gibi akşam yemeği yerse 24 00 a kadar
acıkmazsınız.
- Keçi boynuzunu Uzun uzun ağzınızda
çiğnemelisiniz.
- Kansızlar için ideal bir diyet formülüdür keç boynuzu.
- 200 Gram keçi boynuzu 308 Kalori’dir

kizlar keci boynuzu yiyen varmi,tadi naisl??

Son düzenleme:
Meraba kizlar nabersiniz ?

Doktor islerimi halledip eve gelebildim kahvaltim bu saate kaldi, biraz dinlenip ev islerine baslarim
daha sonra musterim gelecek ..

Ben çok severim canım. Tadıda güzeldir. Çocukluğumdan beride yerim.

zor kararlar veriyorum
çok zor durumdayım... ne yapacagımı bilmiyorum..

Yapabileceğimiz bişey var mı canım. ?

Arkadaşlar merhaba,

Ben geçen yaz başında bu gruptaydım, 7 kg kadar vermiştim yanlış hatırlamıyorsam, paylaşımlarım da gayet iyi ve faaldi, fakat bebeğim çok küçüktü, hastalığıyla beraber uzun süre katılımda bulunamadım ve dolayısıyla devam edemedim.
Şimdi tekrar grubun motivasyonuna ihtiyacım var eşimle diyete başladık 2 gün önce. CUMA Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler bölümüne mesaj atıcaktım ama grupta belki hala tanıdığım kişiler kalmıştır diye önce buraya sormak istedim, alıştığın birkaç kişi varken adapte olmak daha kolay olur diye, şu an kaptan kim bilmiyorum ama eğer yeriniz varsa burda tekrar başlamak isterim.

93 kiloyum ve yaz ortasına kadar kilo vermem lazım, egzersiz de yapıyorum diyetle beraber. 3 gündür 1,5 kilo verdim. Umarım yeriniz vardır ve birbirimize faydalı olabiliriz.

Cevabınızı bekliyorum

Benim de hiç gelmiyor artık içimden kaçamak yapmak dur demeyi öğrendim sanırım.

Tabi bir de gece yedin değil mi ?

Bence de artık bitirelim bu işi kurtulalım ..

Dukancı mı oldun sen hoş geldin Reyhan ablam ..
Sahilde yürümek de ne güzeldir öyle ..

Sadece tavuklarını yedin demek tebrik ederim tabağındayken hayır demek daha zor.

aa saol bitanem ben yeni gördüm bu mesajını..

İnşallah beğenirsin ..

Günaydın Kızlar...

Bugünlerde giremezsem diye haber vereyim dedim...
Cumaya kilo bildirmeye calısırım...

Tamam Melek'cim ..

Afiyet olsun Ayşe'cim not alıyorum.

zor kararlar veriyorum
çok zor durumdayım... ne yapacagımı bilmiyorum..

Melek'cim umarım her şey iyi olur ..
Sıkma sen canını bunları da atlatacaksınız.

Meraba kizlar nabersiniz ?

Doktor islerimi halledip eve gelebildim kahvaltim bu saate kaldi, biraz dinlenip ev islerine baslarim
daha sonra musterim gelecek ..

Geçmiş olsun Gönül psikologa devam ediyor musun ?

Hoşgeldin canım ben varım.
Takımda yer var tabiki gelebilirsin ama sanırım sen birden ayrılmıştın diskalifiye veya ayrıldı olarak gözükmüyordur umarım ben bir bakayım ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…