Hoşbulduk masalcım,
Rabia kaptandı o zaman, 2 hafta bildirim yapamamıştım, ve giremedim de sonra neden bildirmek için, umarım girmemi engelleyecek bir durum yoktur da başlayabilirim tekrar burda, kızım artık 13 aylık oldu çok fazla engellemiyor beniBu defa hedef kiloya gelene kadar devamlı olabileceğim yani.
Okudum, anladım, sevindim, geldimmm
Sağol canım..
BAktım canım sorun yokmuş, rabia mezun oldu üstelik hamile inşallah Temmuz ayında kızı olacak ..
Hoşgeldinn ..
Ne yaptın kaç kg oldun ?
Eşinle beraber başlamanız çok güzel olmuş.
Sağol canım hoşbuldukkk..
Buraya 103'le başlayıp 95'le ayrılmıştım sanırım, sonra ara verdiğim dönem 2 kg aldım, 1 haftalık bir diyet uygulayıp 97'den 94'e düşmüştüm en son, öyle de kaldım..
3 gün önce 94,5 kiloyla başladım, bu sabah 93'üm. Buraya da bu kiloyla başlıyorum, hayırlısı artık, inşallah bu defa hedefe varıcam!
Eşim de kilo almıştı bnm hamileliğimde,şimdi ikimiz de başladık..
Hatta bugün Ps3'ümüz için 2. bir move kol ve Move Fitness oyununu almış, akşamı heyecanla bekliyorum :)
Turbo Jam ve bazı başka egzersizlere de yine devam eskisi gibi..
Turti burda hala gördüğüm kadarıyla, Derya naptı? devam mı yoksa ulaştı mı hedefe? Onunla aynı kilodaydık hemen hemen, ondan merak ettim.
Evet 2 adet kolla yapıyosun ezgersizleri onda bizde 1 tane vardı, oyunla beraber 180 tl tutuyodu, masraf olmasın die almıyoduk, bu gün aradı, madem diyete başladık bu da ödülümüz olsun bakalım, egzersizi eglenceli hale getirir de gaza geliriz bari dedim aldım dedi. Sevindim valla :)
- yemek yemeden 1 saat önce çiğ olarak iki üç
adet keçi boynuzu yemelisiniz.
- Keçi boynuzu sizi iştahtan kesip ihtiyacınız olan
yemeği yemenizi sağlayacaktır.
- Keçi boynuzu sayesinde uzun saatler tok
durabilirsiniz. Özellikle Gece 24 00 gibi yatan birisi 16 30 gibi iki üç adet keçi boynuzu tüketip 17
30 gibi akşam yemeği yerse 24 00 a kadar
acıkmazsınız.
- Keçi boynuzunu Uzun uzun ağzınızda
çiğnemelisiniz.
- Kansızlar için ideal bir diyet formülüdür keç boynuzu.
- 200 Gram keçi boynuzu 308 Kaloridir
kizlar keci boynuzu yiyen varmi,tadi naisl??
Arkadaşlar merhaba,
Ben geçen yaz başında bu gruptaydım, 7 kg kadar vermiştim yanlış hatırlamıyorsam, paylaşımlarım da gayet iyi ve faaldi, fakat bebeğim çok küçüktü, hastalığıyla beraber uzun süre katılımda bulunamadım ve dolayısıyla devam edemedim.
Şimdi tekrar grubun motivasyonuna ihtiyacım var eşimle diyete başladık 2 gün önce. CUMA Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler bölümüne mesaj atıcaktım ama grupta belki hala tanıdığım kişiler kalmıştır diye önce buraya sormak istedim, alıştığın birkaç kişi varken adapte olmak daha kolay olur diye, şu an kaptan kim bilmiyorum ama eğer yeriniz varsa burda tekrar başlamak isterim.
93 kiloyum ve yaz ortasına kadar kilo vermem lazım, egzersiz de yapıyorum diyetle beraber. 3 gündür 1,5 kilo verdim. Umarım yeriniz vardır ve birbirimize faydalı olabiliriz.
Cevabınızı bekliyorum
Günaydın Kızlar...
Bugünlerde giremezsem diye haber vereyim dedim...
Cumaya kilo bildirmeye calısırım...
Melekçim dışarıdan yorum yapamıyorum ama Allah durumu hayırlara çıkarsın,İnşallah kısa bir süre için de herşey yoluna girer.Üzme kendini.
zor kararlar veriyorum
çok zor durumdayım... ne yapacagımı bilmiyorum..
Sorma canım.Ama bak tavuklara yapışmış pirinç tanelerini menüde belirtmedim.Bir yemek kaşığına yakın edebilir.Sadece tavuklarını yedin demek tebrik ederim tabağındayken hayır demek daha zor..
Ne güzel ya eşinle diyet yapmak çok özeniyorum ben bu durumlara ..
chikamuuuuuuuuuuu ben varimmmmmmayy senle ipek vardır birde bir kayboldunuz tam kayboldunuz tekrar kilo vermeye baslamana sevindim cnmm umarım bu sefer sorunsuz verirsin hepsini
Evet 2 adet kolla yapıyosun ezgersizleri onda bizde 1 tane vardı, oyunla beraber 180 tl tutuyodu, masraf olmasın die almıyoduk, bu gün aradı, madem diyete başladık bu da ödülümüz olsun bakalım, egzersizi eglenceli hale getirir de gaza geliriz bari dedim aldım dedi. Sevindim valla :)
Ne güzel ya eşinle diyet yapmak çok özeniyorum ben bu durumlara ..
chikamuuuuuuuuuuu ben varimmmmmmayy senle ipek vardır birde bir kayboldunuz tam kayboldunuz tekrar kilo vermeye baslamana sevindim cnmm umarım bu sefer sorunsuz verirsin hepsini
Günaydın Kızlar...
Bugünlerde giremezsem diye haber vereyim dedim...
Cumaya kilo bildirmeye calısırım...
Melekçim dışarıdan yorum yapamıyorum ama Allah durumu hayırlara çıkarsın,İnşallah kısa bir süre için de herşey yoluna girer.Üzme kendini.
zor kararlar veriyorum
çok zor durumdayım... ne yapacagımı bilmiyorum..
Sorma canım.Ama bak tavuklara yapışmış pirinç tanelerini menüde belirtmedim.Bir yemek kaşığına yakın edebilir.Sadece tavuklarını yedin demek tebrik ederim tabağındayken hayır demek daha zor..
aaaaa hoşgeldin canımmm tekrar kilo vermeye başlamana sevindimmm:)Sağol canım hoşbuldukkk..
Buraya 103'le başlayıp 95'le ayrılmıştım sanırım, sonra ara verdiğim dönem 2 kg aldım, 1 haftalık bir diyet uygulayıp 97'den 94'e düşmüştüm en son, öyle de kaldım..
3 gün önce 94,5 kiloyla başladım, bu sabah 93'üm. Buraya da bu kiloyla başlıyorum, hayırlısı artık, inşallah bu defa hedefe varıcam!
Eşim de kilo almıştı bnm hamileliğimde,şimdi ikimiz de başladık..
Hatta bugün Ps3'ümüz için 2. bir move kol ve Move Fitness oyununu almış, akşamı heyecanla bekliyorum :)
Turbo Jam ve bazı başka egzersizlere de yine devam eskisi gibi..
Turti burda hala gördüğüm kadarıyla, Derya naptı? devam mı yoksa ulaştı mı hedefe? Onunla aynı kilodaydık hemen hemen, ondan merak ettim.
evet canım yaaaa 61 e düşmüştüm 8 kilo aldım sahalara döndüm şimdi gene veriyorum neyseki
kızlaaar ben kaçıyorum amma öncesinde bişi sorucam bu hani ali nazik değilde sadece patlıcanın içiyle yapılan bişi vardı neydi o yaaaaaaaa nası lyapılıyordu patlıcanı kızartıp içimi alınıyordu bişiydi öyle adını unuttumamma bilen varsa yazsın bana yaww
Sorma canım.Ama bak tavuklara yapışmış pirinç tanelerini menüde belirtmedim.Bir yemek kaşığına yakın edebilir.Yalan olmasın.
Masal sen hep evlilik istemeyip evlilere, bebek istemeyip de bebeklere özeniyon hee
Ay ben evlenemem çocuk yapamam diyon ama içten içe istiyon dimii :)
aaaaa hoşgeldin canımmm tekrar kilo vermeye başlamana sevindimmm:)
Okudum, anladım, sevindim, geldimmm
Sağol canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?