Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yıllarca mahrum kalacagından olabilir mi acaba

çok az yemişsin canım ya dayanamayacaksın bu sefer akşam saldıracaksın bari kahvaltını düzgün yapsaydın en önemli öğün malum

Yapma turti ya, durumum o kadar vahim mi yani :18:
Umutsuz olma ya Sıkı bir diyetle kilonun çoğunu en kısa sürede verirsin. Vermeye başlayınca kimse seni tutamaz. ben çok yavaş veriyorum ama az da olsa verebildiğim için mutluyum.Sabırla devam edersem ve edersek inşallah hedefimize ulaşacağız

İnşallah canım.
Ben çok kolay kilo veriyorum aslında, benim için zor olan bu kararı vermek ve başlamaktı.
Ben inanıyorum bu defa olucak!

İnşallah canım.
Ben çok kolay kilo veriyorum aslında, benim için zor olan bu kararı vermek ve başlamaktı.
Ben inanıyorum bu defa olucak!

Sen kararını vermişsin zaten ne güzel. Birde burada ki arkadaşlar sağolsun çok destekçiler ,inşallah bütün kilolarımız vereceğiz.

İnşallah canım ya, çok istiyorum şöyle kotumu body'mi giyip kızımla koşturmayı, üzerime olanları değil de beğendiğim şeyleri giymeyi, en az fışkırtan mayo yada bikiniyi değil de beğendiğim bikiniyi giymek, toplum içinde utanmadan bişeyler yiyebilmeyi, daha tonlarca yazabilirim

Olacak olacak hepsi olacak.

EBRUUUUUUUU aşağıda ismin görünüyor sessiz sessiz napiyon bakalım

Bende o yüzden söyledim çünki ben 70 kilo ile 38 beden giyiyorum. Şuanki kıyafetlerimin bir kısmı 38, bir kısmı 40 beden ve nerdeyse 13 kilo fark var aramızda. Üstümde medium.

Gönül'cüm menün hiç olmamış. Böyle yaparsan kaçamak yapmaya meyilli olursun. Sonra ben şunu yedim bunu yedim bana ceza verin diye gelme. Ben hiç beğenmedim menünü. Lütfen düzgün bir menüyle gel. Burda sadece zayıflamaya çalışmıyoruz. Sağlıklı bir şekilde zayıflamamız lazım.

Sen yeterki iste Eda'cım. İşte o zaman yapamayacağın şey yok. Ben gruba ilk geldiğimde demiştim ki Hilal çok iyi hatırlar. Takımın en kilolusu benim. Şuan bırak en kilolu olmayı nerdeyse alt gruba yakınlaştım. İnşallah sende başaracaksın. Şuan öyle hafifim ki anlatamam. İstediğim herşeyi giyebiliyorum. Tabii oturunca göbeğim çıkıyor ama yakında oda gidecek biliyorum. Ve 63 kilodaki halimi çok merak ediyorum :)

Ne mutlu sana, innnnşallah 63e gelirsin, inşallah hepimiz inceliriz de fotolarımızı paylaşırız burda, before-after şeklinde

selam kızlar biraz daha iyiyim çok şükür.kızımdan fırsat buldukca dinlenmeye çalışıyorum.

menüm

öğlen
2 minik dukan yağlama

akşam
dukan kabak dolması
yoğurt

selam kızlar biraz daha iyiyim çok şükür.kızımdan fırsat buldukca dinlenmeye çalışıyorum.

menüm

öğlen
2 minik dukan yağlama

akşam
dukan kabak dolması
yoğurt

Afiyet olsun canım. Güzel bir dukan menüsü olmuş.

Çok güzel başlamışsın Reyhan abla tebrik ederim ..

ee ne güzel oldu o zaman hilalim..
kızkardeşin de yok mu benim gibi seninde?

Yok ne yazık ki ablam olmasını çok isterdim ama ..

çok az değil mi yediklerin hilal?

Genelde çok yemiyorum ben ama dün akşam aslında tam doymadım ne yapacağımı da bilemeyince öyle kaldı.

Afiyet olsun ama hurma miktarına dikkat et bence şeker oranı yüksek diye biliyorum.

Hiç denemedim ama süt tozu tatlı gibi oluyor ekmekler de öyle olur sanırım bir de günde 3 yemek kaşığı kullanabiliyoruz zaten ..

Şuan grupta sana en yakın kilo Hilal'in kilosu. Onunla yarışabilirsin. Ben Gönül'le yarışıyorum. Gönül dedim de Gönül öğleden sonra hiç uğramamış.

Ebru'cum benim de aklıma gelmişti biriyle yarışalım diye ama benim son kilolarım bir de yarış stresi yaşarsam zorlanırım ..

Hoşgeldin Aslı ..
BU hafta dikkat eder kapatırsın açığı böyle zamanlara ben bir şey diyemiyorum ayda yılda bir oluyor.

Ayy ben de hayali simitçi sesleri duyuyorum

Gülçin artıların gittiğinde katıl derim ben haftaya kadar ver de gir ..

Ama böyle olmaz ki Ayşe hastasın zaten nasıl güçleneceksin ?

Tebrik ederim hatice bak tabi bakmanın koklamanın kalorisi yok

Kimsecikler uğramıyor yine. Hilal hiç yok ortalıkta, Melek'ten de haber yok. Naptı acaba. Gönül bir kayboldu tam kayboldu umarım bir sorun yoktur.

Ben bugün bütün gün dersteydim geldim yemeğimi yiyip girdim hemen ..

Tebrik ederim.

Ahh Gülçin biz söylemekten yorulduk sen bunu yapmaktan yorulmadın.
Kaçırıyorsun sonra böyle bir şey yemiyorsun kilo veriyorsun sonra bu beslenmeden dolayı birden ne bulursan yiyip alıyorsun ee ne anladın o vermekten ?
Hem kilo verip aldıkça daha kalın duracaksın.

Sen kararını vermişsin zaten ne güzel. Birde burada ki arkadaşlar sağolsun çok destekçiler ,inşallah bütün kilolarımız vereceğiz.

Ahh ahh burası olmasa nasıl verirdim ben bu kadar kio ..

Ben de çıplakken bile bir gram fazlalık görmek istemiyorum kendimde.

Merhaba Kızlar...

Hoşgeldin Melek ..

menüm

öğlen
2 minik dukan yağlama

akşam
dukan kabak dolması
yoğurt

Sevindim canım menünü görünce çok güzel olmuş.

Menümü de yazayım ..

Sabah :

- 2 yumurtadan omlet

Ara :

- 1 limonlu maden suyu

Akşam :

- Dukan tavuk iskender
- 1 bardak ayran

Sıvı :

- 2 litre su

Spor :

- Yarım saat yürüyüş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…