Bnm kızımın şu an 12 dişi var, köpek dişleri de şişti beyaz beyaz, patlamak üzereler..
Gerçekten ancak uyuyunca rahat olunuyor, o uyuyunca evi mi topliyim, temizlik mi yapıyım, egzersiz mi yapıyım yoksa 2 dk ayaklarımı uzatıp keyif mi yapıyım anlamadım.
2 ve daha fazla çocuklulara 1 dk saygı duruşu istiyorum şu an.
Bizim kız 7 aylıkkenden itibaren çok düzgün adım atmaya,elinden tutunca sıralamaya yürümeye başlamıştı, ama 1-2 kez düştü ve korktu elimizi bırakmadı 11 aylığa kadar bi daha, ama 2 aydır kendi yürüyo, ve kafa göz şişiyo arada tabi. Ne kadar gözünü üstünden ayırmasan da, esnerken gözünü kapasan o arayı buluyo düşücekO elinde kuru ekmekle bende elimde Lasonil'le dolaşıyorum Çok üzülüyorum o düşünce ya ama yapıcak bişey yok düşe kalka büyüycek işte.
Bebişinin kilosuna boyuna da maşallah
Sorma turtim ya. O tezgahtaki poğaçaları 3. kattan kuşbakışı görünce yemin ediyorum psikolojik olarak kokusunu duydum ya
Daha 3 gün oldu diyete başlayalı sanki yıllardır mahrum gibi konuşuyorum yalnız
menümü de paylaşıyım oğlan uyurken biraz daha çalışıyım
sabah
1 bardak süt
öğlen
limonlu maden suyu
akşam
tavuk
yoğurt
işte bu kadar spor daha yapmadım akşam yine yürüyüşe çıkarım evde de yapmaya çalışacağım
yıllarca mahrum kalacagından olabilir mi acaba
Umutsuz olma yaYapma turti ya, durumum o kadar vahim mi yani :18:
Umutsuz olma yaSıkı bir diyetle kilonun çoğunu en kısa sürede verirsin. Vermeye başlayınca kimse seni tutamaz. ben çok yavaş veriyorum ama az da olsa verebildiğim için mutluyum.Sabırla devam edersem ve edersek inşallah hedefimize ulaşacağız
İnşallah canım.
Ben çok kolay kilo veriyorum aslında, benim için zor olan bu kararı vermek ve başlamaktı.
Ben inanıyorum bu defa olucak!
Olacak olacak hepsi olacak.İnşallah canım ya, çok istiyorum şöyle kotumu body'mi giyip kızımla koşturmayı, üzerime olanları değil de beğendiğim şeyleri giymeyi, en az fışkırtan mayo yada bikiniyi değil de beğendiğim bikiniyi giymek, toplum içinde utanmadan bişeyler yiyebilmeyi, daha tonlarca yazabilirim
evet canım benim kemikler iri 40 bedenim şu an düşün yani belkide senle aynı giyiyoruzdur
aynen yani kimse yok ben de balkonda sınava çalışıyordum gözlerim kamaştı güneşten
masallah canım bebişine benim bebeler de var bir sorun o zaman hep geç yürüyorlar aman sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil geç yürüsünler
benimkide emekliyo 7 aydan beri heryeri talan ediyo ilk fırsatta balkona kaçıyo
ablasıyla iyiler 2 çocuğum var ama masallah pek akıllılar benim kuzularım onlar uyanıkken her işimi yapıyorum
sabah
1 bardak süt
öğlen
limonlu maden suyu
akşam
tavuk
yoğurt
işte bu kadar spor daha yapmadım akşam yine yürüyüşe çıkarım evde de yapmaya çalışacağım
İnşallah canım ya, çok istiyorum şöyle kotumu body'mi giyip kızımla koşturmayı, üzerime olanları değil de beğendiğim şeyleri giymeyi, en az fışkırtan mayo yada bikiniyi değil de beğendiğim bikiniyi giymek, toplum içinde utanmadan bişeyler yiyebilmeyi, daha tonlarca yazabilirim
Olacak olacak hepsi olacak.
EBRUUUUUUUU aşağıda ismin görünüyor sessiz sessiz napiyon bakalım
Merhaba Kızlar...
Sen yeterki iste Eda'cım. İşte o zaman yapamayacağın şey yok. Ben gruba ilk geldiğimde demiştim ki Hilal çok iyi hatırlar. Takımın en kilolusu benim. Şuan bırak en kilolu olmayı nerdeyse alt gruba yakınlaştım. İnşallah sende başaracaksın. Şuan öyle hafifim ki anlatamam. İstediğim herşeyi giyebiliyorum. Tabii oturunca göbeğim çıkıyor ama yakında oda gidecek biliyorum. Ve 63 kilodaki halimi çok merak ediyorum :)
selam kızlar biraz daha iyiyim çok şükür.kızımdan fırsat buldukca dinlenmeye çalışıyorum.
menüm
öğlen
2 minik dukan yağlama
akşam
dukan kabak dolması
yoğurt
dukanda 1.gün menüm:
sabah
1yumurta+1 yumurta beyazı,biraz yağsız peynir,az sütle omlet
biraz yağsız kaşar
dukan ekmeği(1.5 kaşık kepek hakkımı burda kullandım)
şekersiz çay
öğle
fırında tavuk
yağsız yoğurt
akşam
tavuklu çorba
yağsız yoğurt
ee ne güzel oldu o zaman hilalim..
kızkardeşin de yok mu benim gibi seninde?
çok az değil mi yediklerin hilal?
iyi aksamalr kizlar,menümü yazip kaciyorum ,ögleden sorna disardaydim simdide basim agriyor
sabha
bir dilim ekmek
beyaz peynir,salatalik,domates
4 hurma
ögle
ucuk mavinin yaglamasi :)
bir kase yogurt
yarim kase ev yapimi puding
aksam
ispanak
yogurt
saol gülüm.çorba bayaa bi sulu olmuştu kepek hakkımı kullandığım için koymadım içine.bi dahakine daha koyu yapıcam,daha doyurucu olur o zaman.
bir de kepeksiz ekmek tarifi buldum.sabah bundan yersem kepek hakkımı diğer öğünlerde kullanabilirim diyorum.tarifi şöyle ;
kepeksiz ekmekçikler
Malzemeler
■6 yemek kaşığı süt tozu
■1 yumurta
Hazırlanışı
Süttozu ve yumurta iyice kırpılarak pişirme kabına dökülür, 180 derecede 15-18 dakika pişirilir. Malzemeler 2 adet için verilmiştir. Miktarı arttırarak daha fazla yapabilirsiniz.
süttozu almadım daha.nasıl olur ki bunun tadı ..emin değilim..
bu arada ebru 'nun nicki ne ?ben daha isimleri tam olarak ezberleyemedim arkadaşlar..
Şuan grupta sana en yakın kilo Hilal'in kilosu. Onunla yarışabilirsin. Ben Gönül'le yarışıyorum. Gönül dedim de Gönül öğleden sonra hiç uğramamış.
canlarımmm günaydın ayyy hepinizi çok çok özledim dinlendim gezdim annemi babamı arkadaşlarımı gördüm geldim,5 günde biraz kaçtı o da her gittiğim yerde pasta börek ama neredeyse akşamlarıhiç yemek yemedim,gitmeden cuma günü tartıldım 82.8 dim bugün 83.4 geldim neyse tekrar başlıyorum.hepiniziçok özledim sizleri bırakmaya hiç niyetim yok ,herkess aaaa çok zayıflamışın dedi hiç incitici bir yorum almadım .süperim kendimiçok iyi hissediyorum ,ebrum seni de çoközledimkızın resimlerine bayıldım sende çok şıksın bu arada ,hepinizi öptüm görüşürüzcanlar
Herkese günaydınn..
Kızımı doyurdum, şimdi de kendimi doyurucam..
Akşam misafir geldi ekmeğimiz kalmadı, bende şekersi çay ve birkaç bisküviyle idare edicem kahvaltıyı mecburen.
Az önce bağıra bağıra poğaçacı geçti sokaktan.. Gıcık.. Yiyn var yemeyen var dimi? Niye bağırıyosun..
günaydın kızlar dün 1.30 da yattım çalıştım biraz
sabah anca 9.30 da kalktım bugün erken den spor yapamadım
çocuklar uyandı gidiyim de karılnlarını doyuruyum
kocacım gelir yemek yapıyım öğlene
günlük işte bekli,yor
uğrarım yine
kaptanım iznin olursa haftaya listeye girmek isterim sabah ki kilom tam 57 çıktı haftayaca toplarım iyice inşallah
herkese kolay gelsin ben kaçıyorum
uğrarım yine
günaydın kızlar.canım bişey istemiyor kahvaltı etmedim daha ne yesem diye düşünüyorum hiç bişey istemiyor canım.yumurta yememem lazım bogazım inene kadar.öğlene kadar bekleyeyim belki canım ister dukan tariflerinden bişey yaparım
Yinede birşeyler yemeye çalış. Yoksa iyice kötü olursun.yanında da kimse yok bide ufaklıkla uğraşıyorsun.Aç kalma.
Kızlar okuldayım ve arkadaşın doğum günü diye pasta kestiler. şuan masada bir sürü pasta tabağı var ama dönüpte bakmadım demeyeyimbaktım ama canım istemiyor ne güzel.Yarın cuma aferin bana.
Kimsecikler uğramıyor yine. Hilal hiç yok ortalıkta, Melek'ten de haber yok. Naptı acaba. Gönül bir kayboldu tam kayboldu umarım bir sorun yoktur.
selam kizlar,sabahtan beri kosturuyorum pestilim cikti dinlenicem simdi biraz,yarin sabahda cikip ögleden sonra gelicem eve hafta sonu sehir disina gidicez,kisacasi önümüzdeki 3 4 gün cok yogun olucam,beni izinli sayin bi kac gün yarin sabah girip kilomu bildiremessem bu sabahki kilom
72.5 du
takima 74.2 yle girdim
gecen hafta 73
bu hafta 72.5
ins cok güzel kilolar vemris olursunuz yarina
sabah
1 bardak süt
öğlen
limonlu maden suyu
akşam
tavuk
yoğurt
Sen kararını vermişsin zaten ne güzel. Birde burada ki arkadaşlar sağolsun çok destekçiler ,inşallah bütün kilolarımız vereceğiz.
İnşallah canım ya, çok istiyorum şöyle kotumu body'mi giyip kızımla koşturmayı, üzerime olanları değil de beğendiğim şeyleri giymeyi, en az fışkırtan mayo yada bikiniyi değil de beğendiğim bikiniyi giymek, toplum içinde utanmadan bişeyler yiyebilmeyi, daha tonlarca yazabilirim
Merhaba Kızlar...
selam kızlar biraz daha iyiyim çok şükür.kızımdan fırsat buldukca dinlenmeye çalışıyorum.
menüm
öğlen
2 minik dukan yağlama
akşam
dukan kabak dolması
yoğurt
Menümü de yazayım ..
Sabah :
- 2 yumurtadan omlet
Ara :
- 1 limonlu maden suyu
Akşam :
- Dukan iskender
- 1 bardak ayran
Sıvı :
- 2 litre su
Spor :
- Yarım saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?