Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haklısın canım ama yemedim allaha şükür bişey. Ekstradan domates ve yarım dilim ekmek yetti.

Bu akşam bizim ev ahalisinin menüsünde de makarna var. Spagetti bizimkisi.

benim de bugünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
peynir
salatalık
yumurta

öğlen
1 bardak sütlü nescafe
badem

akşam
ızgara tavuk
yogurt

spor: 2 saat

Afiyet olsun turticim. Güzel olmuş menün.

Allah mı söyletiyor nedir nişanlın diyor herkes Ama küstüm ben ona odunnn ..

O yüzden kendimi riske atmıyorum işte o zaman acemilik kendim tatmadan ona yedirmiştim
Bak bak kızmış direk lafı da yapıştırdı odun diye Biz onu enişte olarak kabul ettik artık o yüzden direk nişanladık

Menümü de yazayım ..

Sabah :

- 2 yumurtadan omlet

Ara :

- 1 limonlu maden suyu

Akşam :

- Dukan tavuk iskender
- 1 bardak ayran

Sıvı :

- 2 litre su

Spor :

- Yarım saat yürüyüş

hilalcim yaa çok az yiyosun sen..böyle mi yemek gerekiyo dukanda.?ee peynir falan yemiyosun ..kepek yok..limonlu m.suyu şekerli oluyo benim bildiğim bi de..

Dukan bunlar diye diye her gün tatlı yedim cidden eksi çıksam da pasta yapsam

O kadar mı kötü durum turtam yahu ?

ayyyy ondan demedim hilalim yaw artı çıkmazsın sanmıyorum da ama dukan mukanda olsa cok tatlı yedin ya bu hafta bilmiyorum valla bende merak ettim yarınki sonucunu

saol canımm

hilalcim yaa çok az yiyosun sen..böyle mi yemek gerekiyo dukanda.?ee peynir falan yemiyosun ..kepek yok..limonlu m.suyu şekerli oluyo benim bildiğim bi de..

Tabiki böyle yemek gerekmiyor sınır yok Dukanda Reyhan abla ama doyduğum yerde bırakıyorum yoksa midem sorunlu hemen etkileniyor kendisi.
Sabah genelde peynir yerdim ama bugün aceleyle kahvaltı yapıp çıktım kepek hakkımı da iskenderde kullandım.
MAden suyuna limonlu maden duyu dediğime bakma normal maden suyuna limon atıyorum.

hımm annadım gülüm.

Ben cıkmasın dedikçe cıkıyor...
Kafam karısık..Çok canım sıkılıyor bu duruma...

Canım sizin huzurunuz kaçıyor o açıdan üzülüyorum ama inşallah bir yolunu bulursunuz ..

KIzlar ben çıkıyorum yarın sabahki derse girer gelirim bir aksilik çıkmazsa 12 gibi gelirim ..
Umarım yarın güzel sonuçlar görürüz ..

ben de yazayım menümü de bi bakın bakaam..

sabah
1 yumurta ,1 tatlı kaşığı kepekle krep
içine light kaşar
bi parça dukan ekmek

öğle
ızgara balık

akşam
%12 yağ oranı olan dana döner hardal ve pul biberli
2 bardak zero
bi parça dukan ekmek
light kaşar bi avuç kadar

benim de bugünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
peynir
salatalık
yumurta

öğlen
1 bardak sütlü nescafe
badem

akşam
ızgara tavuk
yogurt

spor: 2 saat

çok güzel olmuş afiyet olsu canım

güzel olmuş canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…