Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun ablacım gğzel olmuş kaptın sen bu işi

Elindekilerin kıymetini bilmiyor...
Azıcık güzel bi şekilde konusmak istiyorum...
sıkkınım, üzgüüm ve kırgınım...[/B][/FONT][/QUOTE]

işine karışmak gibi olmasın cancazım ama kıymet bilmeyen adam düzelir diye bekleme.olduğundan iyi olmuyo daha kötü oluyo.ben 20 yıl sonra pes edip boşandım.yok adam ısrar ediyo ben adam olmucam diyo ben yıllarca uğraştım.bıraktım en sonunda.nişanlı mısın evli misin tatlım sen?

afiyet olsun ablacım gğzel olmuş kaptın sen bu işi

evliyim ben reyhan abla.. 1 oğlum var... eşimle aramda cok asırı bi sorun yok ama arada bi oluyor işte...
can sıkıyor böyle durumlar

Son düzenleme:

evliyim ben reyhan abla.. 1 oğlum var... eşimle aramda cok asırı bi sorun yok ama arada bi oluyor işte...

ah be gülüm evliysen bi de çocuk varsa 2 kere değil 2002 kere düşün o zaman.boşanınca çocuklara olan oluyo deniyodu uzaktan masal geliyodu bana da.amma başıma gelince gördüm.çocuklar iki elden terbiye edilmeye iki tarafa göre farklı davranmaya mecbur kalıyo.her şey paramparça oluyo.babaları boşanınca bikaç ay sonra evlendi.kızım gidiyo her hafta sonu.sanki çocuk oraya gittiği için bana karşı suçlu hisseder gibi bi hali var.kaçamak cevaplar veriyo sorduklarıma falan..off öle zor ki canım anlatmak mümkün değil..sorunlar öyle büyük değilse kabullen at kafandan.mükemmel erkek yok çünkü hepsi bencil yaratılmışlar.

turtam sen de çok az yiyoon..nasıl dayanıyonuz siz böle kuzum yaw

ayy ablacım zaten akşam saat 8den sonrası işkence gibi geçiyor suyla bitki çayıyla tıkıyorum kendimi birde gec yatan insanım ben pcde oyalancak bişiler yapıyorum yani

görüşürük hilalimm

çok güzel olmuş afiyet olsu canım

güzel olmuş canım afiyet olsun

saol cnm

Afiyet olsun Reyhan ablacım. Güzel olmuş menün.

İnşallah herşey kısa sürede düzelir canım.

KIZLAR bende çıkıyorum herkese iyi geceler.inşallah Yarın bol bol kilo vermiş oluruz. .

yıllarca mahrum kalacagından olabilir mi acaba

çok az yemişsin canım ya dayanamayacaksın bu sefer akşam saldıracaksın bari kahvaltını düzgün yapsaydın en önemli öğün malum
yok turticim midem ağrıyo bugün yersem rahatsız olacağım çıkaracağım sonra aldığı kadar yedim

Merhaba Kızlar...
merhaba muti hayırlısı
uzlaşma ve anlaşma yolluna bak derim
bide en hoşlanmadığım şey evden ayrılmak ayrılıyorsan geri dönmemek herseyde kaçmak olmaz birde siz öyle çok problemli bir çift değilsiniz
işine karışmak gibi olmasın ama hakkınnızda hayırlısı inşallah hersey düzelir

valla ne deyim ebrucum 38 beden dar oluyo bana ben çok iriyim herhalde yada senin kemikler fazla ince
birde ismim gönül değil ebru
midem ağrıyodu ondan yiyemedim rahatsızım biraz üşütmüşüm ne yesem almıyo bunu bile zorla yedim
ben basket oynamaya gidiyorum görüşürüz
ne güzel

selam kızlar biraz daha iyiyim çok şükür.kızımdan fırsat buldukca dinlenmeye çalışıyorum.

menüm

öğlen
2 minik dukan yağlama

akşam
dukan kabak dolması
yoğurt
afiyet olsun

artılarım giderse 2 hafta daha beklemem lazım hilal 1.5 kiloyu 1 haftada veremem sanırım ama denerim
hilal midem kötüydü ondan yiyemedim
Menümü de yazayım ..

Sabah :

- 2 yumurtadan omlet

Ara :

- 1 limonlu maden suyu

Akşam :

- Dukan tavuk iskender
- 1 bardak ayran

Sıvı :

- 2 litre su

Spor :

- Yarım saat yürüyüş

afiyet olsun
ne kadar güzelmiş bende yapıyım bali en kısa zamanda

25 NİSAN MESAJ SAYILARI

eski_bir_masal : 30

elmaliturta : 20

UZAYIM : 15

chika : 12

UcukMavi : 11

angelic2 : 11

LAydLiNe : 10

MuMu85 : 7

mutedeyyin : 5

tadli : 0
ebrucum dün mesaj atmıştım sana beni eklememişsin
spor süper olmuş açık hava en güzeli
bende dışarda ormanlık alanda 45 dak yürüdüm mis gibi çiçek kokularıyla

afiyet olsun ebru

Sorma canım yaaa bu öyle bir açlık değil. Kafamın içinde bir açlık var. Midem şiş şuan. Tuhaf bir duygu anlatamıyorum.
işte bende olan şey de o oluyo yani

benim de bugünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
peynir
salatalık
yumurta

öğlen
1 bardak sütlü nescafe
badem

akşam
ızgara tavuk
yogurt

spor: 2 saat
afiyet olsun turti

afiyet olsun hatice

ya bizimkilerin menüsü
patates otutturma
yoğurt çorbası
sütlaç ama hiç canım istemedi

afiyet olsun abla güzel olmuş
çok katılıyorum sana ablacım kimse dört dörtlük değil sonuçta bazı şeyleri de kabullenmek lazım

bende çıkıyorum kızlar herkesee iyi gecelerr

iyi geceler kızlar

İnşallah herşey kısa sürede düzelir canım.

KIZLAR bende çıkıyorum herkese iyi geceler.inşallah Yarın bol bol kilo vermiş oluruz. .
iyi geceler kızlar

Son düzenleme:
herkese iyi geceler kızlar dünkü mesaj sayımı hatırlamıyorum ama 24-25 di sanırım
bugün mesaj kime gönderiliyo bilemedim buraya yazsam mesaj sayım 10

Bu haftaki kilo bildirimim

Hiç memnun olmadım ama buna şükür.

Geçen hafta : 70.4 kg

Bu hafta :70.2 kg

Giden : 0,2 kg

İnşallah herkes daha güzel kilolar verir.

herkese iyi geceler kızlar dünkü mesaj sayımı hatırlamıyorum ama 24-25 di sanırım
bugün mesaj kime gönderiliyo bilemedim buraya yazsam mesaj sayım 10

Gülçin'cim kusura bakma hem ismini karıştırmışım, hem mesaj sayını. Çok özür.

Dünki mesaj sayın : 31 canım.

Diğerinide not aldım. Hilal gelince söyleriz not alır. Tekrardan kusura bakma

hayırlı cumalar hayırlı yarışmalar size kızlar...haftaya ben de olucam inşallah.
ben 2 gün ataktan sonra bu sabah tartıldım inanamadım yahu tam 3 kilo 300gr vermişim.2 gün daha atak yapıcam..peynirli dukan pogaçamı fırına attım.birazdan da yürüyüşe çıkıcam..çok ii geldi bu rakam bana.moralimi düzeltti..

Günaydın Ebrucum.Sonuçta vermişsin tebrikler canım.

Maşallah maşallah. Bir anda diyete başlayınca ne güzel vermişsin.Bunun bir kısmı ödemdir ama olsun.TEBRİKLER.Bir daha ki haftadan itibaren grup yüzdemizi çok yükselteceksin inşallah

Son düzenleme:

GEÇEN HAFTA=
67,1
BU HAFTA = 66,6
FARK= 0,5
YÜZDE= %0,75
(geçen hafta da 0,5 vermiştim.Ne 0,6 oluyor nede 0,4 hep yarım kilo.evin üç yerinde tartıldım, demek ki sabit veriyorum)

metabolizmaya bağlı ebru üzülme yinede vermişsin ya tebrikler
önemli değil canım

hayırlı cumalar ablacım masallah ne güzel vermissin tebrikler

GEÇEN HAFTA=
67,1
BU HAFTA = 66,6
FARK= 0,5
YÜZDE= %0,75
(geçen hafta da 0,5 vermiştim.Ne 0,6 oluyor nede 0,4 hep yarım kilo.evin üç yerinde tartıldım, demek ki sabit veriyorum)

tebrik ederim hatice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…