Gunayydiiiiin cok ozledim sizi
Nasilsiniz iki gundur netim gitti fatura falan okey borularin gectigi yerde sorun varmis nasil bir sorunsa anlayamadim gitti
Oglene dogru gelirmis insallah ..
kILO bildirimim icin arkadastan giriyorum birazdanda dr ye gidecez, netim gelince rahat rahat buralarda olurum ins ...
Gelelim kilo bildirimine
Gecen hafta:57.4
Bu hafta 57.1
Giden: 300 gr
sONUC fena degil
Hadi opt HerKESI GORusuruz ..
Günaydın Gönülcüm tebrikler.Gunayydiiiiin cok ozledim sizi
Nasilsiniz iki gundur netim gitti fatura falan okey borularin gectigi yerde sorun varmis nasil bir sorunsa anlayamadim gitti
kILO bildirimim icin arkadastan giriyorum birazdanda dr ye gidecez, netim gelince rahat rahat buralarda olurum ins ...
Gelelim kilo bildirimine
Bu hafta 57.1
sONUC fena degil
Gülçin geçen haftadan beri tam ne kadar verdin bilmiyorum ama haftaya kalanı da verip listede olursun inşallah.günaydın kızlar kilom 56.8 inşallah haftaya listeye girerim fazlalıkları veririm de
hayırlı cumalar hayırlı yarışmalar size kızlar...haftaya ben de olucam inşallah.
ben 2 gün ataktan sonra bu sabah tartıldım inanamadım yahu tam 3 kilo 300gr vermişim.2 gün daha atak yapıcam..peynirli dukan pogaçamı fırına attım.birazdan da yürüyüşe çıkıcam..çok ii geldi bu rakam bana.moralimi düzeltti..
Günaydın Ebrucum.Sonuçta vermişsin tebrikler canım.
Maşallah maşallah.Bir anda diyete başlayınca ne güzel vermişsin.Bunun bir kısmı ödemdir ama olsun.TEBRİKLER.Bir daha ki haftadan itibaren grup yüzdemizi çok yükselteceksin inşallah
GEÇEN HAFTA= 67,1
BU HAFTA = 66,6
FARK= 0,5
YÜZDE= %0,75
(geçen hafta da 0,5 vermiştim.Ne 0,6 oluyor nede 0,4 hep yarım kilo.evin üç yerinde tartıldım, demek ki sabit veriyorum)
Gelelim kilo bildirimine
Bu hafta 57.1
sONUC fena degil
geçen hafta 57.8 dimGünaydın Gönülcüm tebrikler.
Gülçin geçen haftadan beri tam ne kadar verdin bilmiyorum ama haftaya kalanı da verip listede olursun inşallah.
günaydın kızlar kilom 56.8 inşallah haftaya listeye girerim fazlalıkları veririm de
kızlar bugün öğleden sonra anca gelirim
okulda şenlik var kızımın
pazar var
herkese kolay gelsin umarım iyi sonuçlar alırız
Kızlar 5:36 gibi evden çıktım,10 dk önce geldim.Okulun basket sahasında atış yaptık amma ben yerimde durmadım,kaçan tüm toplara ben gittim.Arabadan müziği yüksek sesle açtık hopladım zıpladım.birde basket sahasının etrafında biraz koştum. bacaklarım ağrıdı.Açık havada spor farklı oluyor sanırım.
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
1 kase çorba
1 tane çöp tavuk şiş
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
2 tane kuru kayısı + 1 tane kuru incir
Akşam
1 kase sütlü nesfit
2 tane küçük domates
Yarım dilim tam buğday ekmeği (Yukarda bahsettiğim açlığı bunlarla gidermeye çalıştım ama hala aç hissediyorum kendimi)
2,5 litre su + yeşil çay
ayy kiloyu vermek var birde bunu korumakk chikamuu yaww o zamanda yiyemicez kii herşeyi
benim de bugünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
salatalık
yumurta
öğlen
1 bardak sütlü nescafe
badem
akşam
ızgara tavuk
yogurt
spor: 2 saat
hayırlı cumalar hayırlı yarışmalar size kızlar...haftaya ben de olucam inşallah.
ben 2 gün ataktan sonra bu sabah tartıldım inanamadım yahu tam 3 kilo 300gr vermişim.2 gün daha atak yapıcam..peynirli dukan pogaçamı fırına attım.birazdan da yürüyüşe çıkıcam..çok ii geldi bu rakam bana.moralimi düzeltti..
Çok güzel olmuş menü, ne çok az ne de fazla..
Günaydın kızlar,
saat 5:30da uyandık kızımla, gece de 1de uyudum, uyku akıyo gözlerimden.
Dün PlayStation'da egzersiz yaptık, resmen çürük gibi ağrıyo her yerim, ne kadar hammışım..
Bu arada kilom 93'tü 3 gün önce şimdi 92.7
Kızına ve sana iyi eğlenceler Gülçin.Görüşürüz.kızlar bugün öğleden sonra anca gelirim
pazar var
Şurda 3 gün olmuş.Daha çok erken.Benim dikkat etmeye ve spor yapmaya başlayalı 2. ayım bitiyor 71,300 düm şimdi 66,6 oldum.Ben hipotiroidim sen kolay verirsin merak etme.Bu arada kilom 93'tü 3 gün önce şimdi 92.7
Gayet normal bence. Üç gün çok kısa bir süre. Haftaya çok daha iyi bir sonuç alacağına eminim.
Kızına ve sana iyi eğlenceler Gülçin.Görüşürüz.
Şurda 3 gün olmuş.Daha çok erken.Benim dikkat etmeye ve spor yapmaya başlayalı 2. ayım bitiyor 71,300 düm şimdi 66,6 oldum.Ben hipotiroidim sen kolay verirsin merak etme.
Bu haftaki kilo bildirimim
Hiç memnun olmadım ama buna şükür.
Geçen hafta : 70.4 kg
Bu hafta :70.2 kg
Giden : 0,2 kg
İnşallah herkes daha güzel kilolar verir.
GEÇEN HAFTA= 67,1
BU HAFTA = 66,6
FARK= 0,5
YÜZDE= %0,75
(geçen hafta da 0,5 vermiştim.Ne 0,6 oluyor nede 0,4 hep yarım kilo.evin üç yerinde tartıldım, demek ki sabit veriyorum)
Gelelim kilo bildirimine
Bu hafta 57.1
sONUC fena degil
kızlar bugün öğleden sonra anca gelirim
pazar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?