Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar

sabah klasik kahvaltı

ara erik kiraz

öğle

tavuk haşlama tavuk suyu çorbası

aksam

karnı bahar haşlaması yicemmm

spor olarak parkta 1 buçuk saat koştum ve yürüdümm

şimdide pilates e gidiyorumm

byee

meliscim çok geçmiş olsun evet annelik ne demek yavaş yavaş öğreniyoruz Allah eksiklerini göstermesin.benim afacanda inanılmaz yaramaz oldu bu günlerde
bu arada emirel şu an antalyada..1 günlüğünde olsa ohh geziyor hanım bakalım yarın kilosu ne olacak
bana gelince sabah k flakes yedim
arada kiraz
öğle yeşil mercimek salatasıyla azıcık tavuk yedim
şimdi suyumu içmeye çalışıyorum. şişgom ya tebrik ederim ben seni.inş bende bir gün o 55 i görebilirim

kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Allah korusun tüm yavruları.

adcım bu hafta iyi gittin bence yarın yüzün gülecek.
dosbam, şişgom, jojelim,acıbiberim, tırtılım afiyet olsun.

Jojel ne azimli gidiyorsun seni de mezun edeceğiz galiba kısa srede.

ben de neler yedim sabah limonlu suyumu içtim. Sonra hastanede puaça çay. Biraz önce karpuz. Şimdi domates suyumu içeceğim. ve sonra cacık.
sabahki patatesimi atladım puaçaya saydım.

merhaba arkadaşlaropuyorumnanaktan
meliscim teşekkür ederim canım..deneme süresine girmiş olmak bile güselzemuszemus
günlük olarak yaptığımız sporları ve yediklerimizi yapıyoruz sanırım.ben de varım:lepi:
hemen yazayım neler yaptıgımı ve geçmişi okuyayım sizleri tanımaya çalışayım.
sabah sirkeli ılık suyumu içtim bir büyük kupa
sonraasında sauna eşofmanımı giyip yarım saat bantta yürüdüm.eşofmanımı çıkarmadan evde 1.5 saat temizlik yaptım
kahvaltı olarak 1 dilim kepek ekmek 1 salatalık yarım domates bir dilim beyaz peynir ve yarım yumurta yedim
1 şişe soda içtim
1 litre su içtim ve az önce canım çok simit istedi yarım simit yedim .öğle yemeği olarak..hemen kalorisine bakmalıyım.

meliscim takım kaptanımız sensin sanırım diil mi canım?bu arada bebişine çok geçmiş olsun.ALLAH korusun bütün çocukları..ben henüz anne diilim ama gene de çok üzülüyorum böyle durumlarda

rica ederim canım inşallah güzel kilo verebilirsin.
çok iyi gitmişsin simit de yiyebilirsin tabi yarım simit öğle yemeği olur ama senin açcıktırabilir arada meyve falan yersin.çok güzelspor da yapmışsın, harika alkisalkisalkis

sağol canım inşalalh sen ve diğer kızlarda görrü 55 li rakamları bende sabah görünce çok sevindirik oldum yıllar sonra ilk kez bu rakamları görüyorum çünkü ama mezunuiyetmi istedim sonra vaz geçtim yani 55,8 şimdi kilom 54,9 olana kdar durmak yok devam etcem daha doğrusu haziran sonuna kadar yine sizlerleyimmm bu arada sanırım bu işi başardım artık midem küçüldü önceki gibi herşeyi indirmiyom içine yada artık nerde duracağımı biliyommm:lepi:

meliscim takım kaptanımız sensin sanırım diil mi canım?bu arada bebişine çok geçmiş olsun.ALLAH korusun bütün çocukları..ben henüz anne diilim ama gene de çok üzülüyorum böyle durumlarda

evet canım benim. Teşekkür ederim, çok zor zamanları 11 aylık olacak neredeyse 1 sn durmuyor.
Sen de yaşarsın canım inşallah anneliği.

meliscim benim yolum çok uzun..şu anda 77 kiloyum..ve en kötü ihtimal 55 olmalıyımsenağlamaistersem başarırım değil mi?
şişgocum ne kadar güzel kilo vermişsin?ne kadar sürede verdin canım?

meliscim benim yolum çok uzun..şu anda 77 kiloyum..ve en kötü ihtimal 55 olmalıyımsenağlamaistersem başarırım değil mi?

verirsin tabi canım iste yeter azmini hiç kaybetme. Uzun yolda bazen ümitsizliğe kapılıyor insan ama hemen kendini toparlayıp kaldığın yerden devam edersen başarıyorsun. Takım ruhu da burda devreye giriyor. Birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz sürekli.
Şişgo en azimlimiz, kısa sürede verdi.

melis haklı ben biraz azimli çıktım kendime de inanamadım ama kafaya koymuştum ve başardım sayılır yani hedefime sadece 800 grm kaldı ben diyete tam ve düzenli olarak 14 şubatta başladım şekerim 67 kilo olarak 4 ay oldu tam olarak 4 ayda 12 kilo verdim bazen duraksadım kızlar iyi bilir bazende çok güzel kilo verdim ama diyet boyunca arada kaçamaklarda yaptım ama sadece bırakmadığım su oldu ne olursa olsun günde mutlaka 3,5 lt içtimmm

şişgocum azminden dolayı tebrik ediyorum canım seni..3.5 litre su çok iyi canım ya..benim en büyük eksiğim bu sanırım su iç mi yo rum..bu eksiği kapatmalıyım

shopaholic hoşgeldin canım inşallah hepberaber veririz kilolarımızı.neyse kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım.melankoliyi gören varmı sanırım izinliydi. yanılmıyorsam tabi.

şişgocum azminden dolayı tebrik ediyorum canım seni..3.5 litre su çok iyi canım ya..benim en büyük eksiğim bu sanırım su iç mi yo rum..bu eksiği kapatmalıyım

suyu aksatma canım su çok önemli ne kadar su içersen o kadar iyi çünkü su demek senin bolca wc gitmen ve vucudundaki bütün tuzu ve ödeme sebebiyet veren unsuraların yok olması demek bence biran önce suya başlaaaCADIARZU

vay inş hepimiz o günleri görürüz. senin adına çok sevindim ama mezun olup bizi bırakacağun için üzüldüm zati nereusta gidecek.ara sıra uğrayın mezun oluncada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…