hoşgeldin canım bende öyle oluyordum bir zamanlar ama herkesler başarıyo bizde başarırız şeker.burada hepberaber başaracağız ve hepberaber mezun olacağız inş
canısı görmedim geldiğini.eşim de aynen seninki gibi film izleyelim dedi..milyner iye b fi vr osca ödüü hint yapımı çok güzeldi...patboriiiiiii e bacım nereye gittin sen şimdi. mafoldumben bak bende gidecem.neyse birazdaha durayım.
kızlar sabah kızımın kaşı yarıldı. Hoperlorün kablosunu çekti o da kafaya düştü sabahın 6.30unda kalktı hemen yaramazlığa başladı henüz açılıp peşimnden koşmaya başlayamamıştım. Çok yaramaz, bir çocuk 1 sn. durmazmı. Neyse annemi aradım apar topar hastaneye götürdük. Babam cerrah ona gittik neyse dikişe gerek duymadı yapıştırdı. Ama çok koktum acıdı sandım sadece kucağıma aldım elime bulaştı kanı o kadar kötü oldum ki anlatamam. Annelik böyle bir şeymiş birkez daha anladım. Neyse ucuz atlattık çok şükür.
bu arada 800 gr gitmiş giden sudur tabi ama o da gitmiyordu ne zamandır. 60.1dim 53.8im. Ama sabah hastanede olduğum için mecburen poğaça yedim. Telafi edeceğim.
sabah limonlu su
1 bardak domates suyu
1saat sonra 1 patates
öğle karpuz peynir
domates suyu
akşam yemeginde de sinirlerim bozuldu iyice
çeyrek ekmek kuru fasülye salata yedim
yaa çok sinir yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canımcım ösledim seni yaa..mezun mu olacaksın..neden bırakıyorsun biziiiiiipatbori neoldu canımcım neye sinirlisinn
walla bende iiyice sıyırdım
senden çok daha açım emin ol ama yarın o tartı benim dediğimi gösterecek başka çaresi yok((
sabah 15-20 adet kiraz
öğlen küçük bi kase dondurma
akşam (saat 6) 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 domates
bugün başka bişey yemeyeceğim
suyumu içiyorum
bakalım yarın nolcak !!!!
desteğinize çok ihtiyacım var meliscim..kilolarım yüzünden bazen kendimi sosyal hayattan soyutluyorum
ay canımm içim gitti yaa..büyük geçmiş olsun..valla bu çocuklar yerinde durmuyor..anneannem: hep yediğiniz çikolata cips kolalardan çocuklarınız böle yerinde durmyo derdi.
melisim 800 gr vermişsin..ben 300 gr aldım..hem de harfi harfine uymama rağmen..oturdum ağladım artık...
doba gibi benim de sabrım tükendi artık[]
sabah limonlu su
1 bardak domates suyu
1saat sonra 1 patates
öğle karpuz peynir
domates suyu
akşam yemeginde de sinirlerim bozuldu iyice
çeyrek ekmek kuru fasülye salata yedim
yaa çok sinir yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar ii akşamlar,ne yoğun bir düğündü anlatamam ,hala devam ediyo yoğunluk,iki ablam ve iki çocuğu evi tarumar etmiş durumdalar,takip etmekten çocukları şaşı olduk aileceka.sçok yaramazlar çoooookk,düğün deyip löpürdetmedim tatlıları dikkat ediyorum kilo verdiğimi hissediyorum ama dediğim gibi yoğunluktan tartılmaya fırsat bulamadıma.sgörüşmek üzre,baş başa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?