Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar kimsecikler yok mu?ben de az sonra çıkıcam..akşam yemeğim de patates yemeği ve yoğurt yiycem..orum yarım saat..yarın görüşürüzkaydirigubbakcemile5ve tekrar yürüyüş yapmayı düşünüy

patboriiiiiii e bacım nereye gittin sen şimdi. mafoldumben bak bende gidecem.neyse birazdaha durayım.
canısı görmedim geldiğini.eşim de aynen seninki gibi film izleyelim dedi..milyner iye b fi vr osca ödüü hint yapımı çok güzeldi...

ay canımm içim gitti yaa..büyük geçmiş olsun..valla bu çocuklar yerinde durmuyor..anneannem: hep yediğiniz çikolata cips kolalardan çocuklarınız böle yerinde durmyo derdi.
melisim 800 gr vermişsin..ben 300 gr aldım..hem de harfi harfine uymama rağmen..oturdum ağladım artık...
doba gibi benim de sabrım tükendi artık

[]

sabah limonlu su
1 bardak domates suyu
1saat sonra 1 patates
öğle karpuz peynir

domates suyu
akşam yemeginde de sinirlerim bozuldu iyice
çeyrek ekmek kuru fasülye salata yedim
yaa çok sinir yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

walla bende iiyice sıyırdım
senden çok daha açım emin ol ama yarın o tartı benim dediğimi gösterecek başka çaresi yok ((
sabah 15-20 adet kiraz
öğlen küçük bi kase dondurma
akşam (saat 6) 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 domates
bugün başka bişey yemeyeceğim
suyumu içiyorum
bakalım yarın nolcak !!!!

maşallah canım çok azimlisin..ben vermeyince direk yemeye başlıyorum..tebrikler güzelim

kızlar ii akşamlar,ne yoğun bir düğündü anlatamam ,hala devam ediyo yoğunluk,iki ablam ve iki çocuğu evi tarumar etmiş durumdalar,takip etmekten çocukları şaşı olduk aileceka.sçok yaramazlar çoooookk,düğün deyip löpürdetmedim tatlıları dikkat ediyorum kilo verdiğimi hissediyorum ama dediğim gibi yoğunluktan tartılmaya fırsat bulamadıma.sgörüşmek üzre,baş başa.s

desteğinize çok ihtiyacım var meliscim..kilolarım yüzünden bazen kendimi sosyal hayattan soyutluyorum

desteğimiz seninle canım hep beraber aşacağız bunları. Önce kafaya koy zayıflamayı hayatını ona göre planla. Sporun yemen vs. Akşam 7den sonra bir şey yeme, şişgonun dediği gibi bol su iç. Kaçamak yapmamaya çalış. zafer kaçınılmaz olacak.

teşekkür ederim canım.
ben çok wcye gittim dün ödem gitti belli. Kilo değil yani, senin vücudunda ödem yoktu demekki, sabret birkaç güne farkeder. Ben de bugün çok süper uyamadım, bakalım yarın ne olacak.

sinir olma canım yaaa sabret.

hayırlı olsun canım inşallah bir ömür mutlu olurlar.
ben de kilo vermiştim ablam evlenince, koşturmaktan gidiyor.

kızlar yarın sınav görevlerim var finallerde görevliyim sabahtan burada olamam ama öğlene kadar gelirim, lütfen 12 olmadan kilo bildirimleri bitmiş olsun.
hadi bu gece iyi uyuyup kiloları kaybedin. Öpüldünüz.

ad1 ( 55.4
nereus (64.5 /
melis08 (60.1 /
dosba (70.5/
melzeyit (78.0 / 77.3/0,7/0,90)
patbori (70.8 /
şişgo (56,6 /55,2/1,4/2,47)
acıbiber2053 (66.1

emirel (61.9 /
jojel (67.2/65,7/1,5/2,23)
tırtıl kelebek (60.8 /60,4/0,4/0,66)
13. TAKIM TOPLAM KıLO (710.9

arkadaşlar mümkünse eksik yerleri devam ettirin melis gelene kadar hazırlayalım

Son düzenleme:
kızlar sabah kahvaltım 1 fıncan acık seekrsız cay
1 dılım salcalı ekmek 1/2 dılım peynır
!/2 kucuk domates 1/2 küçük salatalık

merhaba kızlar bildiririmi yapayım 64.9 ben 200 gram vermişim emirel 62.4.. 500 gram almış antalyalarda..
bu sabah bir dilim ekmek ve peynir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…