Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar ben de bu takımdayım
şimdi 73.6yım
üç hafta içinde 70in altına ineceğim inşallah
6aylık anneyim. bi de emziriyorum yani
sütümü kesmeyen bi diyet yapacağım inşallah
görüşürüz

merhaba arkadaşlar bana da aranızda yer var mı?
1 yıllık evliyim.ve evlendikten sonra kilo alanlardanım boyum 158 ve şu anki kilom 77
koşu bandım var evde ve sauna eşofman aldım..1 haftadır yürüyüş yapıyorum..yavaş yavaş ve kalıcı kilo vermek istiyorumzemuszemus

ya bu diyeti yapanlar çok iyi kilo vermişler..darısı bize kızlar..hadi adcım..bence pazartesini bekleme hemen başla bizimle beraber..birlikte olunca daha iyi oluyor

canımcım bende dedim hemen başlayayım ama bu hafta oturmalara gidecem diye başlamak istemedim.nasip olursa cumartesiden sonra 1 hafta bir yere çıkmamayı düşünüyorum evdeyken daha rahat yaparım dedim. ama yetişecem size.canım innnşşşaaallllaaaah kilo vermişsindir. inan kendim vermiş gibi sevinirim. opuyorumnanaktan

canım hoşgeldin öncelikle benimde 4 aylık b ir bebğim var ve bende emzziriyorum.diyetten çok dikkat ediyorum.abur cuburdan kızartmalardan uzak duruyorum sağlıklı beslenip bol su içmeye çalışıyorum

süperselma hoşgeldin.kaptanımla özelden konuştun sanırım.yoksa benmi kaçırdım yazdığını. :uhm: neyse tekrardan hoşgeldin. umarım istediğin kiloya ulaşırsın. hepberaber.

tamam canım haftasonu bekliyoruz seni..hem dediğin gibi dışardayken yapılması zor..saat başı bişeyler yeniyor..sabah tartılayım..verdiysem yazarım...opuyorumnanaktan

ya bu diyeti yapanlar çok iyi kilo vermişler..darısı bize kızlar..hadi adcım..bence pazartesini bekleme hemen başla bizimle beraber..birlikte olunca daha iyi oluyor

ben de öyle okudum bakalım ne olacak. ama ben kendimi dünyayı yemiş gibi hissediyorum çok da şişim, sabaha etkisi olur inşallah.

ben de aradan cacığı çıkardım bide karpuz peynirim kaldı yerim yok.
Ben de takıldım çok fena bir ileri bir geri 59.3e gidip 60a geri dönüyorum. Bakalım ne olacak biraz inse motivasyon olur.

canım geldin mi? hoşgeldin. Bebişin hayırlı olsun. senden bol paylaşım bekliyoruz. Acıbiberin de bebeği var ben de bebeğim 4.5 aylıktan beri buradayım şimdi 10.5 aylık, ohhh kızlar 6 ay olmuş burada. Aburcuburu keserek kilo verdim, halen emziriyorum ama tabi ek gıdaları arttırdık artık daha rahatım.

Sen de gel canım.

Bu hafta deneme haftanızsuperselma ve shopaholic paylaşım durumunuza göre daimi üye olacaksınız kurallar gereği.

evet evde daha iyi olur çünkü her saat başı yiyorsun.

süperselma hoşgeldin.kaptanımla özelden konuştun sanırım.yoksa benmi kaçırdım yazdığını. :uhm: neyse tekrardan hoşgeldin. umarım istediğin kiloya ulaşırsın. hepberaber.

özelden canım :jeyyar:

patboriiiiiii e bacım nereye gittin sen şimdi. mafoldumben bak bende gidecem.neyse birazdaha durayım.

bu arada emirelden ses çıkmıyor ne yaptı bu bacım ne etti.kesin yedi bir sürü mama.lop lop mideye indirdi. ahanda kocaman oldu. :CüvCüv: :roflol: kız emirel çok yeme kıııızzz.

benim koca geldi illa film izlicez diye tutturuyor ben gideyim yoksa suratı çekilmez.gene gelir kendi kendime konuşurum. opuyorumnanaktan

ooohhhh afiyet olsun melisim.yalnız benim çıkmam lazım kusuruma bakma emi. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…