- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
ya bu diyeti yapanlar çok iyi kilo vermişler..darısı bize kızlar..hadi adcım..bence pazartesini bekleme hemen başla bizimle beraber..birlikte olunca daha iyi oluyor
merhaba kızlar ben de bu takımdayım
şimdi 73.6yım
üç hafta içinde 70in altına ineceğim inşallah
6aylık anneyim. bi de emziriyorum yani
sütümü kesmeyen bi diyet yapacağım inşallah
görüşürüz
canımcım bende dedim hemen başlayayım ama bu hafta oturmalara gidecem diye başlamak istemedim.nasip olursa cumartesiden sonra 1 hafta bir yere çıkmamayı düşünüyorum evdeyken daha rahat yaparım dedim.ama yetişecem size.canım innnşşşaaallllaaaah kilo vermişsindir. inan kendim vermiş gibi sevinirim. opuyorumnanaktan
ya bu diyeti yapanlar çok iyi kilo vermişler..darısı bize kızlar..hadi adcım..bence pazartesini bekleme hemen başla bizimle beraber..birlikte olunca daha iyi oluyor
canım çok şükür okul bitti ama seminer dönemineyiz..1 temmuza kadar sürecek..bu benim için iyi çünkü tatile çıkmadan biraz daha kilo vermek istiyorum..
ben de patatesimi yedim..ama aynen dediğin gibi yetiştiremeyeceğiz galiba bu gün..saatleri unutup geçiriyorum..yarına daha tecrübeli devam ederizbakalım
ben iki ileri bir geri bıktım artık..cuma 70.8 dim..bugün 71.9 kiloydum..şu an regl döneimdeyim ama..
tatile giderken baskülümü de valize atacağımm..kontrolü elden bırakmamak lazım
merhaba kızlar ben de bu takımdayım
şimdi 73.6yım
üç hafta içinde 70in altına ineceğim inşallah
6aylık anneyim. bi de emziriyorum yani
sütümü kesmeyen bi diyet yapacağım inşallah
görüşürüz
merhaba arkadaşlar bana da aranızda yer var mı?
1 yıllık evliyim.ve evlendikten sonra kilo alanlardanımboyum 158 ve şu anki kilom 77
koşu bandım var evde ve sauna eşofman aldım..1 haftadır yürüyüş yapıyorum..yavaş yavaş ve kalıcı kilo vermek istiyorumzemuszemus
canımcım bende dedim hemen başlayayım ama bu hafta oturmalara gidecem diye başlamak istemedim.nasip olursa cumartesiden sonra 1 hafta bir yere çıkmamayı düşünüyorum evdeyken daha rahat yaparım dedim.ama yetişecem size.canım innnşşşaaallllaaaah kilo vermişsindir. inan kendim vermiş gibi sevinirim. opuyorumnanaktan
süperselma hoşgeldin.kaptanımla özelden konuştun sanırım.yoksa benmi kaçırdım yazdığını. :uhm: neyse tekrardan hoşgeldin. umarım istediğin kiloya ulaşırsın. hepberaber.
meliscim nereus takımdan ayrıldı sanırım değil mi
özelden canım :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?