jojel şişgo ve tırtıl da gelmedi hiç bugün
kızlar sizde olmasanız inanın bunalıma gircem
desteğiniz için saolun biraz daha ii hissediyorum
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
kızlar gecmısı okuyamıyorum burdan devam edeyım
bılg da agrıza vardı yenı halloldu hemen gırdım
yaaa ben bu 2 gunde bozdum
dun ıyıydım akşam 21.30 da bır dılım pızza yedım
bu sabah kahvaltıda penırlımaydonozlu gozleme yedım
oglen kuru üzüm+cevizli hashaslının yerıne ıcınde bu saydıklarım boyu 2 parmak laınlıgında 7-8 cm boyunda dusnun işte
ve aksama
3 yk pilav (avuc ıçı kadar)parca haşlanmıs koyun etı
2 yk y. fasulye
yufka ekmegı !/2 sini yedım
saat 21.30 avuc ıçınden bıraz kucuk sutluırmıklı tatlı uzerı cılek soslu
gece 22.00 gıbı de bır cay kasıgı kestanelı dondurma
bugun anlasılan abarttım ıyıce
ve yuruyus yapamadım
yarında yapamam
cuma yururum
cok kızdıyorum kendıme
pıs bogaz tırtıl ne olacak
bilg bozuk pazartesı ye kadar çok sık gıremeyebılırım
doktor ısım var
bır akrabamız geldı onunlada ılgılenıyorum
cuma ahastanede olacagımama sabahtan kılomu bıldırırım
tamam canım izleyin siz. hadi öptüm film izlerken kaçırma bir şeyler.
melisciğim canım mezuniyetimi istiyorum izniniz olursa şekerim çünkü 67 kilo ile başlamıştım biliyorsun şuan 55,8 oldum ve artık yeter vermek istemiyorum çünkü daha fazla zayıflık hoş olmayacakkk hepinie çok çok teşekür ederim kızlar sizleri çok seviyorum mezun oluyom ama sizleri bırakmam merak etmeyin arada girer yine yazarımmmopuyorumnanaktan
merhabaalaaarrrr opuyorumnanaktan
şişgocum balım tebrik ederim seni harikasınn
hepinizz mezun olursunuz inşallaahh
herkesi tek tek öptümmm inşallah herşey yolundadır geçmişi okuyamıyorumm
kendinize çok iyi bakın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın kızlardün öğlede nsonra kızımın doğum günü vardı o yüzde ngidemedi mçok sıkıcıydı zaten kızımında çok keyif aldığını zannetmiyorum ardından arkadaşları ve anneleriyle yemeğe gittik 1küçük dilim lahmacun yedim birde birtabak hıngal yedim yemek zorundaydım amaan yaaaaaaaaaaa ama sabah tartıda 77.3 gördüm ki şişken bukadar çıkıyorum ödemim geçse tam süper olacam
hoşbulduk arkadaşlar
şişgocum seni tebrik ediyorum
ses şişgoysan biz neyiz cicim yaa
74üm ben nerdeyse
55 olmadan mı mezun olcan canım. Bu arada bu hafta ne güzel vermişsin.
Bizi bırakma bence de canım hep gel nereus da sen de. Bu hafta 2 mezun veriyoruz ne güzel.
gel şekercim hep böyle. Umarım iyisindir. Mezun oluyorsun diye kaçırma tamam mıkaydirigubbakcemile5
çok iyi canım şişler iner daha az çıkarsın yazın halimiz hep böyle
şişgo zayıfladı ismini verecek artık kaydirigubbakcemile3
canım hergün neler yediğimizği yazıyoruz. Sen de yazarmısın
haklısın canım şurda vereceğim 800 grm kalmış bari onuda verip mezun olayım ok bebiş 800 grm gidene kadar buralardayımmm(sanırım diyet ruhuma işledi bıraköıyorum bi türlükaydirigubbakcemile3
melisciğim geçmiş olsun ay canım ne acımıştır canı benim kızımda duramazdı yerinde barmağını kesmiştti hatırlıyorumda bide doğuda doktorda yoktu kendim tedavi ettim bu kışta parmağındaki siğilini kestirdi okadar çok kanadı ki ama kızım çok güçlü dikişini uyuşturmadn atmışlardı annelik ve babalık anlatılmayacak kadar güzel şeyler allah kimseyi evladından ve anne ve babasından eksik bırakmasın acılarını yaşatmasın
bu arada sabahbir poğaçanın ucundan aldım 1 tane biskrem yani birpaketten birtane alıp yedim
biraz öncede 15 tane kirazımı yedim ama daha suymu içemedim birazdan suyumuda içerim
şişgocum sen bari gitme şekerim
tartıldınmı şekerim sende nhaber bekliyorum
ben buhafta 76lı rakamıbi görsem tek umudum o artık ilaç almak istemiyorum bu ödem konusunda ama kendimide kötü hissediyorum eniyisi sabretmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?