Hayırlı olsun Betül'cüm inşallah istediğin gibi olur her şey ama artık zayıflamak şart bence de ..
Aman zaman da geçmek bilmez ki şimdi perşembe günü güzel haberler bekliyorum kesinleşti diye Ayşe'cim ..
Teşekkür ederim Turtamm
Bence de uygun gibi diyabetliler için ama annen yakın mı hani bir terslik çıksa hemen el atabilecek durumda mısın ?
Anlıyoruz biz Reyhan abla ..
Kısık ateşte yaptığında problem olmaz Gönül'cüm ..
Ebru'cum bugün ormanda koştum 1 saat kadar süper oldu, tırstım biraz ama bir şey olmadı şükür ..
kızlar bugün hiç vaktim yok kusura bakmayın çok giremeyeceğim
akşam menümü paylaşmaya girerim
herkese iyi tatiller
moralim de çok bozuk ama topluycam inşallah
bu arada resim ekleyen arkadaşlar
hilal çok tatlısın maşallah
uçuk mavi süper görünüyorsun ır
ebrucum sana ne deyim bilemedim zayıfladığın çok belli ama devam etmen lazım az kalmış fazlalığın
bu arada bebek düşündüğünü bilmiyordum canım hayırlı olsun
spora gittim geldim spora giderken asansörümle asansörde karşılaştım 5 dk falan konustuk öylee tabi ben gene en berbat halimleydim spora gidiyordum yani grand tuvaletde gidemem ya oda ayrı bir konu öyle işteayyyy bayılazaiiiim ne zaman berbat hissetsem kendimi adam karşımda bitiveriyor hiç mi şöyle makyajlı süslenmiş püslenmiş halimle göremem kendisini ay yokk neyse beni böle sevsin ulen
Ayyy ne güzel koşmuşsunda yalnız mı koştun? Dikkat et canım kendine. Öyle ıssız yerlerde sakın dolaşma tek başına.
En başından beri düşünüyordum zaten Gülçin'cim. Hatta bir kere diyeti o yüzden bıraktım. Ama şimdi zayıfken hamile kalmak daha güzel olacak inşallah.
Çok hoşsun turti yaaaaa
Yalnız koştum Ebru'cum genelde seven yok burada doğaymış koşmakmış falan ..
Naptın canım sen yaaaa. Sevdiceğin duymasın aman haaaaa. Dikkat et bidaha yalnız başına gitme ormana felan. Allah göstermesin. Devir çok kötü.
Sevdiceğim ımm sevdiceğim ..
Yapmam söz bir daha
Tamam canım dikkat et kendine.
Ne konuştunuz turtamm ?
Olsun Ebru Şallı halini de görebilirdi öyle düşün bir de
Ayyy ne güzel koşmuşsunda yalnız mı koştun? Dikkat et canım kendine. Öyle ıssız yerlerde sakın dolaşma tek başına.
En başından beri düşünüyordum zaten Gülçin'cim. Hatta bir kere diyeti o yüzden bıraktım. Ama şimdi zayıfken hamile kalmak daha güzel olacak inşallah.
Çok hoşsun turti yaaaaa
Hayırlı olsun Betül'cüm inşallah istediğin gibi olur her şey ama artık zayıflamak şart bence de ..
Aman zaman da geçmek bilmez ki şimdi perşembe günü güzel haberler bekliyorum kesinleşti diye Ayşe'cim ..
Teşekkür ederim Turtamm
Bence de uygun gibi diyabetliler için ama annen yakın mı hani bir terslik çıksa hemen el atabilecek durumda mısın ?
Anlıyoruz biz Reyhan abla ..
Kısık ateşte yaptığında problem olmaz Gönül'cüm ..
Ebru'cum bugün ormanda koştum 1 saat kadar süper oldu, tırstım biraz ama bir şey olmadı şükür ..
hayırlı olsun betülcünm Allah gönlüne göre versin
devamlı yaparsan tabiki faydasını görürüsün
evet ya eşim 4 gündür evde sıkıldım düzenim şaştı valla
spora gittim geldim spora giderken asansörümle asansörde karşılaştım 5 dk falan konustuk öylee tabi ben gene en berbat halimleydim spora gidiyordum yani grand tuvaletde gidemem ya oda ayrı bir konu öyle işteayyyy bayılazaiiiim ne zaman berbat hissetsem kendimi adam karşımda bitiveriyor hiç mi şöyle makyajlı süslenmiş püslenmiş halimle göremem kendisini ay yokk neyse beni böle sevsin ulen
o halimide gördü hilalim ya face twittera falan koyuvermiştim resmiama tabi cnalısını görse ne düşünürdü bilmiyorum işte hava su muhabbeti napıyorsun iş yokmu ikimizde kovulmuşuz megersem o babasıyla kavga etmiş işsiz kalmıs ben patronumla en sonunda dedi işçi bayramımız kutlu olsun o zaman güldük yani tabi komik oldu biraz haha
Aslinda ates kisikti ama tuhaf bi ciglik vardi ic kisminda krebin cok ince olmasa ragmen resmen ortadan ikiye ayrilabldi zar gibi,
biraz esmer un ekledigimde oyle olmuyor cok guzel pisiyor ama ben sadece yulaf tozuyla yapabilmek istiyorum ..
Beraber şirket açın siz en iyisi
Neden öyle oluyor ki Gönül'cüm bilemedim.
Ben 15 dakika falan pişiriyorum içi de gayet iyi pişiyor.
Aslinda ates kisikti ama tuhaf bi ciglik vardi ic kisminda krebin cok ince olmasa ragmen resmen ortadan ikiye ayrilabldi zar gibi,
biraz esmer un ekledigimde oyle olmuyor cok guzel pisiyor ama ben sadece yulaf tozuyla yapabilmek istiyorum ..
Bilmiyorum biraz farkli hareketlerdi kk da bir topikte gorup hadi yapayim dedim,
yan taraflarmda agrilar var suan ..
ee noldu ne konustunuz var mi bir isik falan
Beraber şirket açın siz en iyisi
Neden öyle oluyor ki Gönül'cüm bilemedim.
Ben 15 dakika falan pişiriyorum içi de gayet iyi pişiyor.
sorma tadlum ne ışık ne ışık gözünü alamadı benden tabi bunun taa tepeden vuran güneşlede alakası oldugunu düşünüyorum ama çaktırma
evet ya bencede onda para var bende iş dur sölim ona bunu ben
30/04 msj sayimi
Ucukmavi:42
TadLi: 21
Turta: 15
Uzayim: 7
Eski_bir_masal: 70
Ladyline: 27
Mutedeyyin: 0
Chika: 0
Reyhan abla: 0
Menumu yazayim:
Kahwalti
1 haslanmis yumurta
1 bardak sut
cok az b.peynir 2 s. zeytin
1 dilim tam tahilli ekmek
Bol yesillik
Ara
3 cilek
Yarim muz
1 kivi
Aksam
Ozel soslu tavuk
1 kase yulafli corba
bol yesllik
Krep
Aksami henuz yapmadim fikrim degisebilir
Sivi herzamanki gibi ..
Menumu yazayim:
Kahwalti
1 haslanmis yumurta
1 bardak sut
cok az b.peynir 2 s. zeytin
1 dilim tam tahilli ekmek
Bol yesillik
Ara
3 cilek
Yarim muz
1 kivi
Aksam
Ozel soslu tavuk
1 kase yulafli corba
bol yesllik
Krep
Aksami henuz yapmadim fikrim degisebilir
Sivi herzamanki gibi ..
sorma tadlum ne ışık ne ışık gözünü alamadı benden tabi bunun taa tepeden vuran güneşlede alakası oldugunu düşünüyorum ama çaktırma
evet ya bencede onda para var bende iş dur sölim ona bunu ben
30/04 msj sayimi
Ucukmavi:42
TadLi: 21
Turta: 15
Uzayim: 7
Eski_bir_masal: 70
Ladyline: 27
Mutedeyyin: 0
Chika: 0
Reyhan abla: 0
Kendi kendime konuşuyor gibi oldum ama menümü yazayım ..
Sabah :
- 1 Domates
- Biraz fazla lor
- Marul
Ara :
- Limonlu maden suyu
Akşam :
- 3 kabak dolması
- 1 kase yoğurt
- 3 kaşık dukan dondurma
Sıvı :
- 2 litre su
Spor :
- 1 saat koşu
Yok canım niye öyle olsun. Bizde burdayız
Afiyet olsun canım. Dondurma nasıl olmuştu beğendin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?