Gider bence de sonuçta vücutta yağ kalmayınca ne yapacak basenlerden gidecek.
Zaten en çok problem olan yerden en son gidiyormuş kilolar ..
evet sadece biraz basenim var hilalcim yoksa belim ince göbeğim yok bu konuda şanslıyım.inş. kg verdikce basenlerimde istediğim ölçüye gelecek.teşekkür ederim canım tekrar.
bir de giyim tarzin da hic belli etmiyor fazlan varsa da
dar fln pek giymiyorsun sanirim sen de
hilalim tayinler 11 in deymiş galiba bugün asker eşleriydik hepimiz piknikte.11 in de diye yazı gelmiş ama bakalım belki süpriz olur erken açıklarlar hiç belli olmaz.yorulmuşum ya.
bide şuna gerçekten inandım protein ağırlıklı beslenmek çok yağ yaktırıyor. dukana başladığımdan beri acayip bir incelme var vucudmda eritiyor insanı resmen
evet dar giymiyorum canım ama bol giymek daha geniş gösteriyor bence.tunik tarzı giyorum tuniklerimi de 1 beden büyük alırım üzerime yapışmasın diye. az önce ölçtüm belim 70 cm basenim de 99 cm zaten basenim 92 cm olsa yeter.belim de 62cm az kaldı hedefime
Off ciddi misin canım ya nasıl umutlanmıştım sorma, neyse o zamanda gelecek elbet ne yapalım bekleriz ..
Kesinlikle çok etkiliyor bende de aşırı bir değişiklik var şu giden 1 kg 3-4 kg gibi etkiledi.
Ayşe'cim kesinlikle 99 cm durmuyor basenlerin, fazlasıyla ince duruyor.
Tunikler için haklısın ama bu giydiğim basenini örtmüş sadece bacakların gözüküyor onlarda ince ee bel de ince olunca baseni de ince gibi göstermiş.
kizlar ben simdilik cikiyorum
butun gun bos bos oturdum
artik evraklarimi tamamlamam gerekiyor :)
hilalcim çok haklısın herkes bugün çok kg verdin yeter daha fazlası kötü olur diyo.halbuki sık görüşüyoruz giden 1,5 kg falan ama sanki 3 kg vermiş gibi görünüyor.bacaklar ince çok şükür yoksa bacakdan kg vermek çok zor
haha ya biz onunla dışarda hiç görüşmedik ki canım bizim blokta oturuyor ordan tanısıyoruz yani asansör muhabbetimiz var sadecebirde face muhabbeti işte
unuturmuyum hilalim
benim de bugun kü menüm
sabah
1 dilim ekmek
yumurta
peynir
öğlen
1 bardak sütlü nescafe
az kuru meyve
akşam
bulgur pilavı
az mercimek yemegi
yogurt
spor: 1,5 saat
menum
sabah
peynirli cevizli slaata
ara
6 ceviz
aksam
cigkofte durum
10 cilek
ben geldim bugün kız kıza pikniğe gittik çok eğlendik.diyette ödül günüm oldu bugün.yedim valla artık 3 gün saf proteine devam.son halimin boydan fotosunu ekleceğim şimdi bir kaç saat sonra kaldırırım hepsini
iste bende onu soruyorum turtam cocuktan yana bi sinyal falan yok mu ne biliyim bir kivilcim falan
fistik gibi kzsin cocukta tik yoksa artik ben bisey diyemiyorum ona
Afiyet olsun turtisim son zamanlarda canim fena bakliyat yemeklri cekiyor, mercimek yemegi yanina tursu kuru sogan ayran falan,
tursuyu bulamamda gerci kalanlarla idare ederiz artik ..
Gerçekten zor bacaklar, benim bacaklarımın üst kısmı da kalın çok zorluyor ama basenim istediğim ölçüye inerse, ee bir nebze bacaklarım da gidecek en azından rahatsız olmam.
Ama çırpı gibi olmayacak şekilde ince bacak çok hoşuma gidiyor benim kesinlikle şanslısın.
Bir de şöyle bir avantajın olduğunu düşünüyorum, hayatının çoğu zamanında zayıf olan insanlar kilo alsalar da verdikten sonra daha kolay koruyorlar ..
Aynen benim de nasıl canım istiyor sorma, güçlendirmeye geçince ilk işim olacak bakliyat ( ne olduğu fark etmez durumdayım ) Soğan turşu off ..
sağol gönülcüm.
ben de mercimek çorbasını ve kuru fasulyeyi çok özledim
seninki de gayet ince duruyor hilalcim.zaten be şu zinciri kırsam 52 yada 55 olsam bir daha kg alacağımı sanmıyorum hilalcim.mesele o kg ya düşmekte ama bu sefer olacak inş.
Allah rahmet eylesin bir mercimekli patatesli bulgur pilavi yapardi babaannecigim yaninda parmaklarinida yersin
ahhh ahhh mekani cennet olsun agzinda bulsun kurban oldugum benimnasil ozledm canimi ya
benim de bugun kü menüm
sabah
1 dilim ekmek
yumurta
peynir
öğlen
1 bardak sütlü nescafe
az kuru meyve
akşam
bulgur pilavı
az mercimek yemegi
yogurt
spor: 1,5 saat
menum
sabah
peynirli cevizli slaata
ara
6 ceviz
aksam
cigkofte durum
10 cilek
hilalcim çok haklısın herkes bugün çok kg verdin yeter daha fazlası kötü olur diyo.halbuki sık görüşüyoruz giden 1,5 kg falan ama sanki 3 kg vermiş gibi görünüyor.bacaklar ince çok şükür yoksa bacakdan kg vermek çok zor
kizlar ben simdilik cikiyorum
butun gun bos bos oturdum
artik evraklarimi tamamlamam gerekiyor :)
Ayşe'cim bende baktım fotoğraflarına maşallahın var canım.
Ama saç yorumlarına katılmıyorum.
Ben kısa ve açık tondaki saçlarını daha çok beğendim. Siyah saç çok boğmuş seni ve gözlerini.
ebrucum boyum 170 cnm.benimde her yerden gidiyor dukan başlarken 101 cm di basenim şimdi 99.bide spor yapsam düşünemiyorum çok hızlanır ama hiç cnm istemiyor ya platese başlasm yeniden harika olacak ama hep bir bahanem var başlamaya
ebrucum sağol canım.ben de bu rengi çok beğeniyorum siyah değil kahve kendi saç rengime de yakın doğal geliyor.ama izinde aralara gölge attıracağım eşimin istediğ üzerine ve uzatıyorum saçlarımı.kısa saçtan sıkıldım 1,5 sene kullandım yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?