ya kızlar kpss ye hazırlanıyorum
ah ya keşke 2 yıllıkda olsa bir üniversite okusaydım ben bide düz lise mevzunuyum 90 puan alsam bile yerlesemiyormuşum 90 dan yukarı almam lazımmış
oysa 2 yıllık üniversite yada meslek lisesi okumuş olsan 70 le yerlesiliyormuş
ben 2 yıl öncede girdim bu sınava tabi kitabın kapağını açmadan 73 almıştım
şimdi sıkı çalışıyım diyorum basladım da ama çok zor görünüyo 95 le net yerleşiyorsun
açıköğretime yazılsam diyorum sınava girmem şart mı meslek liseleri gibi düz liselerde direk yazılıyor mu bilgisi olan var mı arkadaşlar
Kızlar bu öğlen neler yedim sormayın
hayatımda hersey iyi moral bozulacak bir durumum yok çok şükür
ama herseye herkese sinirleniyorum çocuklara bile kızıyorum durduk yere ve öğlen de yemeği çok kaçırdım
yediklerim 4 yk yoğurtlu makarna
1 kaseye yakın yeşil mercimek çorbası
çalışıyorum ebru ama gerçekten çok zor canım çok sıkıldım evde sosyal hayat yok birde kendi paramı kazanmak istiyorum güvenli bir iş olması lazımHayır canım mutlaka üniversite sınavına girmen gerekiyor açıköğretim içinde. Düz lise mezunlarının kpss de şansı çok az. Dediğin gibi en az 95 alman lazım. Yerleşebilmen için. Meslek lisesi içinde artık durum zor. Eskisi gibi değil. Meslek lisesi derken en çok alım sağlık meslek liselerinden oluyor zaten. Diğer meslek liselerinin alımıda düşük. İki yıllık mezunlarında da en çok büroyönetimi atanıyor. Şuan o kadar çok kişi var ki Gülçin mezun olan. Allah yardımcın olsun. Çok ama çok çalışman lazım.
Çok kaçmamış ama kendini tut biraz. Bu cuma listede olacak mısın acaba?
çalışıyorum ebru ama gerçekten çok zor canım çok sıkıldım evde sosyal hayat yok birde kendi paramı kazanmak istiyorum güvenli bir iş olması lazım
okumanın zararı olmaz mecbur gireceğim sınava o zaman üniversite için,
ebru ben çok çabaladım liseyi bitirince hemen evlendirdiler 17 yasındaydım eşimden memnunum ama 18 yasında çocuğum oldu hayatta çok şeyi yasamadan birden atladım ve acısı ömür boyu ne benim omuzumdan nede buna sebep olanların omzundan inmeyecek galiba
eşim devletin zorlamasıyla bu yıl açıköğretime yazıldı bu zamana kadar hep istedim ama izin vermemişti ben size bakamıyormuyum eksiğiniz mi var falan çok tartıştık çok bunaltmıştı beni
şimdi kendi yazıldıya sende yazıl oku diyo itişip çekişiyorum ama ne fayda hepsi için gecerli mi bilmiyorum da bu erkeklerin aklı niye geç dank ediyo anlamıyorum
ah şimdi giden yıllarımı elime geri verseler neler yapardım ama olmuşla ölmüşe çare yok işte
kendimi tutmak değil de ebru yediğim yemek beni o kadar şişirdiki şimdi patlamak üzereyim
az birsey yemek yesem içim doluyo
bilmiyorum 56 kiloyum tam 55.5 ile ayrılmıştım
bugünde kaçırdım bir yarın var elimde yarım kilodan fazla 1 günde verilmez ben listeye haftaya anca girerim galiba
çalışıyorum ebru ama gerçekten çok zor canım çok sıkıldım evde sosyal hayat yok birde kendi paramı kazanmak istiyorum güvenli bir iş olması lazım
ebru ben çok çabaladım liseyi bitirince hemen evlendirdiler 17 yasındaydım eşimden memnunum ama 18 yasında çocuğum oldu hayatta çok şeyi yasamadan birden atladım ve acısı ömür boyu ne benim omuzumdan nede buna sebep olanların omzundan inmeyecek galiba
eşim devletin zorlamasıyla bu yıl açıköğretime yazıldı bu zamana kadar hep istedim ama izin vermemişti ben size bakamıyormuyum eksiğiniz mi var falan çok tartıştık çok bunaltmıştı beni
şimdi kendi yazıldıya sende yazıl oku diyo itişip çekişiyorum ama ne fayda hepsi için gecerli mi bilmiyorum da bu erkeklerin aklı niye geç dank ediyo anlamıyorum
ah şimdi giden yıllarımı elime geri verseler neler yapardım ama olmuşla ölmüşe çare yok işte
Selam kizlar nabersiniz, gecmise bir gozatayim bu arada dunki msj saylarini ladyline dan baska kmse atmamis
atmanizi bekliyorum birazdan ekleyecegim ..
canım bende atmıştım gelmedi mi???
Menülerim
DÜN
SABAH
2 dilim ekmek
yağsız tavada kavrulmuş domates
Peynir
Yeşil çay
ÖĞLEN
Komşular saçta börek yapıyorlardı çağırdılar.
Saçta pişen yufkaların bir tanesinin köşesinden kopardım içine domates salatalık,lor peyniri koydum yedim.Ayıp olmasın diye yedim ama çok az yedim ve yağ yoktu.
AKŞAM
2 tane kaynamış yumurta
domates,salatalık,roka
ARA:1 avuca yakın erik
BUGÜN
SABAH
Menemen
Yarım simit
domates,salatalık
Peynir zeytin
ÖĞLE
1 sütlü kahve
AKŞAM(15:00 DI)
Kuşbaşı ızgara
salata
Közlenmiş domates,biber
ARA
Kayısı,kefir
hilal yanlız basına orman da bir daha yürüme sakın
ayrıca dukan bilgileri çok hoşmuş denemeye değer tesekkürler
gönül dünkü mesaj sayımı attım ama geç kalmışım hilal dünkü mesaj sayım 8 di canım
menüler de gayet güzeldi arkadaşlar bir kısmını daha okumadım
bugün okulun parkına gittim çok mutlu oldum oğlum ilk adımlarını attı topun peşinde koştu yürüyo diye çok sevindim eve geldik yürütmeye çelıştım o kadar yine emekliyo ne yapsam bilemedim
menüm
sabah-
-1 bardak süt
-beyaz peynir
-kaşar peyniri
-salam
-yumurta
-akşam-
-1 kase yulaf ezmesi ve süt
-yarım saat dısarda yürüyüş
ya gerçekten hilal resimler de süper ince görünüyorsun geçen kışın resmin inaın çok daha kilolu duruyordu şimdi anca 53-55 arası gibi duruyorsun dikkat et yemeni azaltma
ama dukan sana çok yaradı
Canım sevdiceğin ne zamandır Van da? Ben Van da 3 yıl çalıştım.Allah kolaylık versin.
OO menüye bak.Ah şu zero olmasa.Bide ıslak kek demişsin nasıl canım çekti.
Bir kek daha.AH AH AH.Afiyet şeker olsun Ayşe..
Bizim kıskanç kızımıza bakDozunu ayarlayabildiğin sürece sorun yok.
Afiyet olsun Hilalcim.Dondurmayı götürmüşsün.
Selam kızlar.. Dün ve bugün doğru dürüst giremedim, kusura bakmayın.
Arada baktım okudum bugün ama cevap yazacak ne halim ne de moralim vardı.
Biraz canım sıkkın umarım anlarsınız, yarın da okula gidicem dönüşte yazarım inşallah.
Bugünkü menümü de yazıyım unutmadan..
Sabah
Kızımın tabakta bıraktığı 2 tatlı kaşığı süt-bisküvi
Öğle
Yarım kupa sütlü neskafe
Akşam,
3 tane köfte
1 bardak zero
su: 1,5 lt kadar
2 tane sade maden suyu
Bide toplam 3-4 saat temizlik yaptım.
Biliyorum saçma bi menü oldu ama, bunları yemem bile bi mucize, akşamdan moralim kötü baya..
Neyse, belki uyuyabilirim, size iyi geceler kızlar.
ben de sabah 7 de kalktım bir saat yürüdüm geldim..bu sabah yorgunum biraz ben de.kahvaltı ettim şimdi.
annemde başladı birza daha yumuşatılmış dukan diyetine.inşallah iyi olur.
şimdi pazara gidicez. ordanda okula ..öpüyorum hepinizi canlarım..
Sağolun kızlar geçicek elbet ama herşey geçse de söylenen sözler asılı kalıyo insanın hafızasında. Gün içinde kendini bi şekilde teselli edip herşey geçti diyosun akşam olup da bir araya gelince yine aklına geliyo insanın, yakın hissedemiyosun kendini ona o anda. Bu ilk değil tabi bazen benim bazen onun hatalarıydı, önceleri nasıl bilincin gerisine atıldıysa bu da atılıcak ama hep aklına gelicek insanın ara ara. Neyse... Arada aşk olmasa çekilmez de işte :) Seviyom eşşeği :))
Kızlar yaaa dün akşam eski fotoğraflarıma bakarken bi tuhaf oldum utandım kendimden. Geçen yaz tatilindeki fotoğraflarım o kadar kötü ki arkadan resmen sumo güreşçilerine benziyorum. O zamanlar o kadar çirkin görünmüyordu benim gözüme sanırım zayıfladıktan sonra böyle düşünmeye başladım. Ama iyiki zayıflamaya karar vermişim çünki görüntüm hiç hoş değilmiş.
Kızlar bu öğlen neler yedim sormayın
hayatımda hersey iyi moral bozulacak bir durumum yok çok şükür
ama herseye herkese sinirleniyorum çocuklara bile kızıyorum durduk yere ve öğlen de yemeği çok kaçırdım
yediklerim 4 yk yoğurtlu makarna
1 kaseye yakın yeşil mercimek çorbası
ya kızlar kpss ye hazırlanıyorum
ah ya keşke 2 yıllıkda olsa bir üniversite okusaydım ben bide düz lise mevzunuyum 90 puan alsam bile yerlesemiyormuşum 90 dan yukarı almam lazımmış
oysa 2 yıllık üniversite yada meslek lisesi okumuş olsan 70 le yerlesiliyormuş
ben 2 yıl öncede girdim bu sınava tabi kitabın kapağını açmadan 73 almıştım
şimdi sıkı çalışıyım diyorum basladım da ama çok zor görünüyo 95 le net yerleşiyorsun
açıköğretime yazılsam diyorum sınava girmem şart mı meslek liseleri gibi düz liselerde direk yazılıyor mu bilgisi olan var mı arkadaşlar
kendimi tutmak değil de ebru yediğim yemek beni o kadar şişirdiki şimdi patlamak üzereyim
az birsey yemek yesem içim doluyo
bilmiyorum 56 kiloyum tam 55.5 ile ayrılmıştım
bugünde kaçırdım bir yarın var elimde yarım kilodan fazla 1 günde verilmez ben listeye haftaya anca girerim galiba
Canım çok erken evlenmişsin.Ailelerin buna vesile olması kötü ancak artık geçmişte kalmış.Eşinle mutluysan ne güzel.Bu saatten sonra hayırlısı deyip eskiye takılmamak lazım.
Okumanın yaşı yok tabii ki .Şuan ki sınav sistemini tam bilmiyorum ama açıköğretimen ANA SINIFI öğretmenliğini okuyan arkadaşım var.Okul bittikten sonra da normal ana sınıfı öğretmeni olarak atanıyorsun.Ancak şimdi ki sisteme göre anasınıfı zorunluluktan kaldırıldı. yoksa başka bir arkadaş KPSS den aldığı 50 puanla atandı.İstersen bir araştır.4 yıl sonra ne olacağı belli değil.Açıköğretimden okunabilecek güzel bir bölüm.
Selam kizlar nabersiniz, gecmise bir gozatayim bu arada dunki msj saylarini ladyline dan baska kmse atmamis
atmanizi bekliyorum birazdan ekleyecegim ..
Hilal kaçamak yapmııışşş,Hilal kaçamak yapmııışşş,Hilal kaçamak yapmııışşşİtiraf ediyorum gece kaçamak yaptım ama çok ani oldu, birden başım çok aşırı döndü oturdum hemen o sırada oda arkdaşım kek verdi kan şekerin düşmüştür belki diye.
Ama diyett dedim :26:
Bayılacaksın ne diyeti diye kızdı ben de yedim saatte geçti ama ..
Hilal kaçamak yapmııışşş,Hilal kaçamak yapmııışşş,Hilal kaçamak yapmııışşş
Canım benim birşey olmaz.Sağlık daha önemli sonuçta.Bayılıp hastaneye gitmen daha mı iyi olacaktı.Oh ne güzel götürmüşsün keki
Yaptım valla
Ama benim dukan keklerim daha güzeldi.
Kız tırstım dedim gece gece bayılırsam diye yapmadığım şey değil çünkü ..
Canım benim birşey olmaz.Sağlık daha önemli sonuçta.Bayılıp hastaneye gitmen daha mı iyi olacaktı.Oh ne güzel götürmüşsün kekiAfiyet olsun canım.
tamam canı m tutarım buğazımıOlan olmuş canım artık. Bırak sen geçmişi. Önüne bak. Güzelce çalış gir kpss ye. Seneyede üniversite sınavına girersin. Okursun sende. Yaşın önemi yok bence eğer istiyorsan herşeyi yapabilirsin. Sadece kendine güven.
öyle yapıcam bakalım ne olacak ebru
Bundan sonrası için kendini tut dedim. Bu yediklerin çok değil bence. Makarna olmasa iyiymiş ama olmuş artık. Bencede haftaya girersen hem senin için hemde grup için güzel olur. Haftaya eksi kiloyla girersin listeye oda etkilemez bence ortalamayı. İyi gidiyorsun maşallah.
iyi bir fikir verdin seneye össye girince bakalım açık öğretim için kaç puan almam lazım araştırıyım da desteğiniz için teşekkürlerCanım çok erken evlenmişsin.Ailelerin buna vesile olması kötü ancak artık geçmişte kalmış.Eşinle mutluysan ne güzel.Bu saatten sonra hayırlısı deyip eskiye takılmamak lazım.
Okumanın yaşı yok tabii ki .Şuan ki sınav sistemini tam bilmiyorum ama açıköğretimen ANA SINIFI öğretmenliğini okuyan arkadaşım var.Okul bittikten sonra da normal ana sınıfı öğretmeni olarak atanıyorsun.Ancak şimdi ki sisteme göre anasınıfı zorunluluktan kaldırıldı. yoksa başka bir arkadaş KPSS den aldığı 50 puanla atandı.İstersen bir araştır.4 yıl sonra ne olacağı belli değil.Açıköğretimden okunabilecek güzel bir bölüm.
sağlık daha önemli kusura bakma da hilal sen de çok katı uyguluyorsun diyetini sağlığına dikkat et kilo verilir sorun yapma zaten zayıfsınİtiraf ediyorum gece kaçamak yaptım ama çok ani oldu, birden başım çok aşırı döndü oturdum hemen o sırada oda arkdaşım kek verdi kan şekerin düşmüştür belki diye.
Ama diyett dedim :26:
Bayılacaksın ne diyeti diye kızdı ben de yedim saatte geçti ama ..
desteğin için saol hilal sıkı çalışıp şansımı bir deneyeceğim belki tutar
Ahh Eda'cım ailelerimizle bile tartışıyoruz onların yetiştirme tarzıyla büyümemize rağmen, onu bırak yeri geliyor kendi içimizde çatışmalar yaşıyoruz çok normal eşlerle de olacak yeterki o sevgi hep olsun yeterki saygıyı kaybetmeyelim ..
Kesinlikle öyle Ebru neden o kadar zaman öyle fazlalıklarla gezmişiz ki neredeyse bir su damacanası taşıyormuşum üstümde ..
Bazen bir şey yokken de oluyor öyle Gülçin çok abartmamışsın zaten ..
Çok zor Gülçin'cim düz lise mezunuyken kpss az değil 90 üstü bence de önce bir üniversite bitirsen daha iyi olur.
Sınava girmen gerekiyor ama çoğu bölüm için öylesine giriyorsun .
Ahh canım ya resmen kendin çocukmuşsun, bir de ailenin isteğiyle hani çok isteyip değil eminim kolay değildir ama hala daha çok gençsin hiç bir şey için geç kalmış sayılmazsın dediği gibi açıköğretimden okursun ..
Haftaya girersin Gülçin hem eksiyle girmiş olursun bu arada bu hafta mesaj sayılarını aksatma olur mu ?
Hatice'cim okul öncesi öğretmenliğini açıktan okumak için meslek lisesi mezuni olma zorunluluğu var yoksa gerçekten çok iyi puanları falan da.
Ben de atmıştım gece ama gelmedi mi Gönül tekrar atayım ?
Kendimizi nasıl koşulladıysak artık o da keyif vermez oldu desene
Serum daha fazla etkiler diye bile düşündüm o anda
Nasıl işlediyse bilinç altıma ..
Hatice'cim biliyor musun hiç keyif vermedi bana, çok rahatmışım kaçamak yapmadan ..
tamam canı m tutarım buğazımı
iyi bir fikir verdin seneye össye girince bakalım açık öğretim için kaç puan almam lazım araştırıyım da desteğiniz için teşekkürler
aslında bu sene girecektim ama çocuk çok küçüktü çalışmaya fırsat vermiyordu şükür yükü hafifledi artık çalışırım
sağlık daha önemli kusura bakma da hilal sen de çok katı uyguluyorsun diyetini sağlığına dikkat et kilo verilir sorun yapma zaten zayıfsın
desteğin için saol hilal sıkı çalışıp şansımı bir deneyeceğim belki tutar
evet aile isteğiyle oldu eşim aklı yetgin bir şekilde istedi de ben daha olan bitenin farkında değildim eşimle iyiyiz çok problem yok da hani ben istemedim gönülden aşık olmadım ya böyle hep söylerim eşime seni nasıl sevdiğimi hiç bilmiyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?