Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kendimizi nasıl koşulladıysak artık o da keyif vermez oldu desene.Senin yaptığın tatlılardan daha güzel olamaz.Hemde gönül rahatlığıyla yeniyor.

İş kafada bitirmekteymiş gerçekten Hatice'cim zaten ben de pek bir şeylerin arası olmaz ya hep ya hiç yasası geçerli bende.
Dün nasıl tat vermediğini de görmüş oldum artık öyle bir durumda kalmadıkça yemem ben öyle şey kolay kolay ..

kızlar menüyü yazıp çıkacağım bugün daha uğruyamam
sabah-
-2 yumurta-
-biraz peynir
-yarım bardak süt
-öğle-
-4 yk yoğurtlu makarna
-1 kaseye yakın yeşil mercimek çorbası

-akşam
-tavuk ızgara
-yoğurt

sıvı bolca içiyorum
spor yarım saat yürürüz yine akşam

Afiyet olsun Gülçin, makarnanın devamı gelmesin yeter ..

Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm. Hepinizi çoook özledim. Nasılsın kızlar?
Hilal, Melek, Ebru, Hatice, Funda, ismini hatırlayamadıklarım ve yeni gelen tüm arkadaşlara merhaba diyorum.

Hilal, Melek, Ebru, Hatice, Funda, ismini hatırlayamadıklarım ve yeni gelen tüm arkadaşlara merhaba diyorum.

Hoşgeldin Betül'cümm inan 2 dakika önce aklımdan geçirdim hatta sigaramı bitireyim de bir bakayım dedim bu kız geldi de bizi mi unuttu acaba diyee ..

Hoşgeldinnn..
Unutma tabi ben yer hesabı yaparken hep Betül gelecek diye hesap ettim ..
Nasıldı tatilin iyi miydi?
Seninle aynı zamanda gidiyorduk ya ben gidemedimm.

Teşekkür ederim Hilal'cim, Bana göre ayarlama yaptığın için. Tatilim çok güzeldi annemleri kardeşlerimi kuzenlerimi görmek iyi geldi ama diyet güme gitti.
Benim de aklıma hep gelmiştin acaba gidebildin mi düşündüm. Hayırlısı olsun Hilalim. İnşallah herşey gönlüne göre olur...
Var mı bir tarih peki önünde sevdiceğini görebileceğin?

Sağol canım,
Eşim yapı olarak sinirli bi insan zaten, ama sinir anında ağzından çıkanı ayarlayamayanlardan. Bende çok sinirliyimdir ama sinirlendim mi susarım, pişman olacağım birşey söylememek yada yapmamak için, bugüne kadar daha ağzımdan pişman olacağım bir tek kelime çıkmış değildir mesela.
Herkesin yapısı farklı işte. Ertesi günü bin pişman olur söylediklerine ama geçmiş ola.. Gerçi bazen burda öyle şeyler okuyorum ki, eşimin sinirine bile şükredicem nerdeyse, başka bi sorunumuz yok bari diye :26:

Birbirimizi ve kızımızı çok seviyoruz gerçekten, zaten o yüzden affediyoruz birbirimizi hep. Ama keşke onlar da olmasa da hiç bi sorun kalmasa dicem, o da mümkün değil, kimse mükemmel değil sonuçta.

Çok iyi olmuş moral önemli Betül'cüm kaç kg'sın şu an tartıldın mı ?
Ayy son anda çıktı işte birşeyler iptal oldu.
Yakın zamanda bir şey konuşmadık sonra benim üzüldüğümü bildiğinden ama acaba bu sıralarda gelir mi gibi bir düşüncem var bakalım bir ağzını yoklarım bu günlerde.

Ayy canım insanların yapısı işte.
Benim sevdiceğim de öyle, bir anda ağzından bir şey çıkıyor ben zaten çok kırılganım sonra toparla toparlayabilirsen.
Ama içini biliyorsun sonuçta seni nasıl sevdiğini, eminim onunda hoşuna gitmeyen şeyler vardır ama dediğin gibi biz mükemmel miyiz ki ?
Gelip sarılınca ses çıkarma da barışın mutluluğunuzdan 1 gün bile gitmesin ..

Hilal'cim tartılmaya korkuyorum Cuma günü bildiririm inşallah ama kötü yani durum.Bedenime baktığımda görebiliyorum bunu. Ebruyla olan iddiayı da kaybettim yani.

Hilal'cim tartılmaya korkuyorum Cuma günü bildiririm inşallah ama kötü yani durum.Bedenime baktığımda görebiliyorum bunu. Ebruyla olan iddiayı da kaybettim yani.

Tamam canım o zaman önümüzdeki hafta mı girersin listeye ?
Başlangıç kilonu bu haftaki kilo alsak daha iyi olur gibi sanırım ?
Buraya başladığında 76 gözüküyorsun sonraki hafta da 73.4

Tamam canım o zaman önümüzdeki hafta mı girersin listeye ?
Başlangıç kilonu bu haftaki kilo alsak daha iyi olur gibi sanırım ?
Buraya başladığında 76 gözüküyorsun sonraki hafta da 73.4

Evet canım öyle olsun bu haftaki kilomu başlangıç kilosu olarak yazalım ben de haftaya dahil olayım listeye. O 73 kilolar şu anada hayal gibi duruyor canım. Ah ahh annmin yemekleri beni benden aldı. Yok yok bundan sonra 4 değil 4 çarpı 4 elle sarılacağım diyete. Benim bayrama kadar en azından 60 kg olmam lazım. Kayınvalidem bile 55 yaşında diyet yapıyor canım aa ben neden yapamayayım değil mi ama?

Tabi kız kayınvaliden yaparda sen yapamaz mısın
Benim en son halimi hatırlıyor musun kaçamaksız günüm yok gibiydi artık onlardan eser kalmadı sen de böyle bir u dönüş yaparsın ve gider tıkır tıkır kilolar .

Yaparım di mi Hilalim. Yapacağım da Allah'ın izniyle. Ohh maşallah sana da Allah bozmasın azmini, iradeni canım benim. Senin de 55 e çok az kalmış. İnşallah bir an önce görürsün istediğin hedef kiloyu tartıda. Ama bizi hemen bırakma olur mu?

Selam kizlar nabersiniz, gecmise bir gozatayim bu arada dunki msj saylarini ladyline dan baska kmse atmamis
atmanizi bekliyorum birazdan ekleyecegim ..

Şımardım şimdi ben

İnşallah çok etkilemez kilonu. Sağlık daha önemli tabiiki ama gece olması kötü olmuş.

Ama son iki gündür ben kendimle savaşıyorum resmen. Dün makarna yaptım kızıma canım çok çekti ama yemedim. Akşam kocaman bir tabak patates kızartması yaptım eşime, yanına domates sosu ve sarmısaklı yoğurt. Çok canım çekti ama yine tuttum kendimi. Bugün iş yerinde arkadaşlar yemeği beğenmemiş patates kızartması yaptırmışlar. Yine yok dedim. Az önce markette snikers gördüm içim gitti ama yine tuttum kendimi. Neden böyle oldum anlamadım. Ama başardım kaçamak yapmadım.

Afiyet olsun canım. Güzel olmuş menün. Ekmek yemediğin için zaten makarna ekmek niyetine olmuş bence.

Hoşgeldin Betül'cüm. Özledik seni nerde kaldın yaaaaaa

İddiaya girdik ama nasıldı tam hatırlamıyorum? Sen hatırlıyormusun? Bu arada ben en son 70,2 oldum.

Betül'cüm haziran gibi mezun oluruz heralde Ebru'yu bekleyeceğim sonra da bir süre buralarda olurum ama sevdiceğimin tayini çıktıktan sonra bu kadar girmem zor ..

İnşallah etkilemez bakalım Ebru'cum gece 2.30 falandı ama neyse aman oldu bitti düşünmeyeyim artık ..

Sen de iyi dayanmışsın maşallah ..

Kızlar size birazdan geçen yazki o sumo güreşçisi gibi olduğum zamanlardan fotoğraf göstereceğim. Çok iğrenç ama mutlaka görmeniz lazım :26:

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle

1 kase çorba
2 yk kuşbaşı et (Pilavüstüydü, pilavını almadım.)
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 tane portakal

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2,5 litre su + 1 fincan yeşil çay

Kızlar size birazdan geçen yazki o sumo güreşçisi gibi olduğum zamanlardan fotoğraf göstereceğim. Çok iğrenç ama mutlaka görmeniz lazım :26:
Tam önceki fotoğrafı olacak desene Ebru görelim bakalım farkı ..

Afiyet olsun gayet güzel olmuş Ebru'cum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…