Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar duydum ki dedikodumu mu yapıyorsunuz siz kiloları alırken iyiydi bana gelince ceza antalya beni mahvetti kendimi tutamadım şimdi memlekete geldik çok şükür pazartesi günü evdeyim görüşürüz

biraz önce eve geldim ve tartıldım kilomu yukarıda düzelttim 76.9 oldum

melzeyitim kilonu düzelteyim mi yoksa haftaya kalsın rekormu olsun dersin :))

vermiştim paylaşımada şimdi gördüm canım..

nereus cadısıda mezunlar kervanına katılmış hayırlısı olsun..

melisim nereus için püsküüte karne notu yaz ki hazırlasın canım söylemezsen oda bilmiyor ve hazırlamıyor..

evet geldim ama yeniden çıkacağım. melzeyit verdik tatlık listeyi. haftaya ekleriz.
yeni arkadaşlar haftaya listeye dahil olacaksınız.
öpüldünüz akşam gelince girerim.

selam kızlar.7.takından hayal yine tozu dumana kattı. ve 4,5 kg verdi.şaşkınlık içindeyim kızlar. :1shok:
bu arada dün oğlum tekrar ayağının üzerine basamamaya başladı.tekrar apar topar dr.gittik.röntgen çekildi tahlilleri yapıldı birşey çıkmadı.eğer 1 haftaya geçmezse kalça mr ı çekeriz dedi dr. elinden kan almaya çalıştılar.ben bağırmasaydım daha iğneyi çocuğun eline süngermiş gibi batırıp çıkarmaya devam edeceklerdi.daha sonra çocuk servisinden bir hemşire kolundan tek batırışta aldı kanı. çocuğumun o feryatlarına o kadar doldumki eve gelince hüngür hüngür ağladım.zaten minicik boyuyla adım atmaya çlışıp yere kapaklanıyor onu gördükçe moralim bozuldu birde hemşireler tuzu biberi oldu. ama dr. un birşey yok demesi içime su serpti biraz. bakalım inşallah düzelecek yavrum.bunada şükür.
valla kılzlar ne yalan söyliyim o moralle ben dün akşam saat 8 de bir tabak pilav ve 1 tabak çorba yedim yanında salataile beraber.hastaneden geç geldik zaten saat 7 olmuştu eve girdiğimizde. dikkat etseydim belki 54 lere inmiş olurdum.inşallah haftaya.sarıkırmızı diyete sanırım pazartesi başlıcam yarın zong.dan annem ve babam gelecek onlar varken diyet zor olur ama yediklerimi yine az yerim tabiki vede geç yemek yemem.patboricim üzülme hayatım.diyetisyeni sanada tavsiye ediyorum canımcım. faydasını göreceğine eminim. 5.takıma bir uğramaya gidiyorum güzel kilo veren arkadaşlar var nasıl verdiler bir sorayım.

kızlar hepinizi de tebrik ediyorum..verilmiş kilolarzemuszemus
sabahtan beri ancak girebildim..yoğundum işyerimde...
sabah çeyrek simit yedim
öğleyin bir tane yalancı karnıyarık (kıyma yoktu) ve 2 kaşık pilav ve yogurt yedim
henüz yarım litre su içtim

dosbacım niye üzülüyon bacım bende 400 gr verdin boşver.damlayay damlaya göl olur.haftaya 60 larda görürüz inşallah. bende 54 lere bir düşsem süper olecek emme olmuyor.

canım gayet kararında beslenmişsin ne güzel. bu azimle gayet güzel kilolar vereceğini düşünüyorum. hihoyyyt

ay geldim gittim kimse yok geldimn gttim kimse yok bu arada bu hafta 1.1 kilo zayıflamışım çok hoşuma gitti artık haftaya inşallah devamı bi 75 i görsem süper olacak ama halen vermem gereken 13 kilo var üf üf yinede olsun ya
iyi gidiyorum 2 haftadır mutluyum ama açım
dün akşam sadece kiraz yedim oda sayılı
bugün sabahda kiraz yedim bitanede grisini
öğlende ne yedim çorba aman ama açımmmmmm akşama misafirim var vallahide yiyecem billahide yiyecem bide hatırlarsanız ikitane kot almıştım artık belimde durmuyolar yakında düşecekler diye korkuyorum rezil olurmuşum hehehe

slm kızlar misafir kabul edermisiniz beni,

ben 7. takımdan hayal gözlü,

nereusum kuzum, gülüm, balım,dondurmalı baklavam,kaymaklı ekmek kadayıdım,hatta sıcam künefem ,revanim mezun olmuşun aşkom çok çok tebrik ederim çok sevindim valla görünce,
darısı başıma inş fıstık komcaman öpmeye geldim seni ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz...

ad1 çizelgeni göremiyorum..canım kaç kilo verdin toplamda ve ne kadar sürede?

canım yaptığım çizelgede sorun oluyor sebebini bulamadım ama daha ayrıntılı bakıcam o zaman düzelir sanırım ben aralık ayında başladım. bugüne kadar 7 kg vermişim nerdeyse ama çok yavaş gittiğim oldu veremediğim zamanlar çok oldu.boğazıma hakim olamadım birtürlü ama azar azar bugüne kadar verdim 7 kg. ben bile şaşırıyorum kendime. hedefim aslında 50 olmak ama 54 de olsam olur gibi geliyor hamilelikten önceki kilomdu 54. ben evlilik öncesi kiloma gelmek istiyorum ama duruma görede değişebilir sanırım

kızlar çok yoğun bugün hem benim sınav görevlerim var, hem bizim asistanların doktora yeterlilikleri var onlar kadar heyecanlıyım.
akşama geleceğim burda olun, öpüldünüz zemuszemus

hayalgözlüm hoşgeldin.

bugün yediklerim
sabah 1 dilim ekmekle kahvaltı
öğlen meyve
akşam da makarna yiyeceğim ama söz çok kaçırmayacağım

kızlar hepinizi tebrik ediyoru.ne güzel kilo vermişsiniz.sadce ben almışım...
ya ben zaten kafama takınca kilo alıyorum...

melzeyitim sen iki haftadır süper gidiyorsun ha.ohh bi de kotlar düşüyorsa degmeyin keyfine..bu akşam ödllendir kendini

dosbacım sen de güzel vermişsin hayatım..beni geride bıraktın

:asigim: :asigim:
seviyom ben bu kızı yaa Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

bu hafta neler oldu şekerlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…