Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

valalhi kızlar sıcaktanmıdır nedir hiç bişey yapasım yok haftasonuda biraz kaçırdım yani aslında sadece kaçamağım kuruyemiş başka bişey değil ama acayip ödem oldu yine

hoşbuldum arkadaşım,istdiğinizi diybilirsiniz,dilek ismim,bunu da kullanabilirsiniz,teşekkür ederim beni aranıza aldığınız için ayrıca a.s.

selam kızlar
ben bu akşam izmire gidiyorum...ordanda denizliye geçebilirim
yani bi kaç gün yokum kaçamak yapmamaya çalışırım hepinizi öpüyorum

canım benim hakkınızda hayırlısı. dilerimistediğiniz sonuca hayırlısı ile ulaşırsınız.
canım benim ben iyiyimde senin bu başağrısı olayını anlamadım.bildiğim kadarıyla kaçgündür çekiyorsun hiçmi dr a gitmedin.yani bukadar çekmektense git dr.a rahatla bacım.valla üzülüyorum senin bu haline. tamam tabiki senin sıkıntılarını dinleriz. başımızı ağrıtmazsın ama bak biz derdine çare olamiyoruz hayatım. bak gene üzüldüm şimdi. senağlama ayrıca sıkma canını sağlığına kavuş da,bir çırpıda verirsin kiloları. önemli olan sensin. :teselli:
meraba herkese,ben yeni geldim, şimdi tartıldım,75,3 geldim arkadaşlar

umrumdışı hoşgeldin hayatım. hadi bakem rastgele.azimli bir bacımısın. yoksa bizim gibi 2 gün yemeyip ertesi gün kaçıranlardanmısın. ben yarın sarı kırmızı diyetine başlıyorum kaç gün yaparım bilmiyorum.ama dileğim kilolarımdan kurtulana kadar yapabilmek.(hiç sanmıyorum) ama yinede umutluyum bu sefer hırslıyım. neyse görüşürüz inşallah.öpüldün canım. opuyorumnanaktan

benim yerimede gez dosbacım. ama özletme kendini. keyfini çıkar.hayırlı yolculuklar. öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ad1 cnm bnm,azimli biriyim geçen sene çok hırslanmıştım,10 kilo vermiştim,şimdi o hırsım yeniden geldi gibi,yarından itibaren koşuya gitcem,bi de evde ebru şallının cd si var,onu fln deneyeceğim,bakalım umarım güzel olur,sen de sakın kaybetme umudunu cnm bnm,öyle düşünme,başaracağına inanıyorum ben a.s.:1hug:

güzel bi kahvaltı yaptım 2 dilim ekmekle (bal ve tereyağ da vardı)
sanırım öğlen bişey yemem akşama hafif bişeyler düşünüyorum

afiyet olsun dosbam, iyi gezmeler iyi eğlenceler. Arayı çok açıp özletme kendini.opuyorumnanaktan

meraba herkese,ben yeni geldim, şimdi tartıldım,75,3 geldim arkadaşlar

hoşgeldin canım

afiyet olsun canım.

valalhi kızlar sıcaktanmıdır nedir hiç bişey yapasım yok haftasonuda biraz kaçırdım yani aslında sadece kaçamağım kuruyemiş başka bişey değil ama acayip ödem oldu yine

canım bence havalar seni şişiriyor hepimiz de var aynı şeyler.

adcım sarı kırmızının işe yarayacağına eminim ben sadece 1 günde 800 gr verdim. Gerçi patboride işe yaramadı kafamçokkarıştı ümidini kaybetme.

evet diyet sporla birleşince süper oluyor. En kısa zamnada istediğin kiloya ulaşacağına eminim canım. Bu arada biraz kendinden bahsedermisin, kilo hikayeni neden aldın falan, kaç yaşındasın vs.
ben kısaca umcum demeği düşündüm opuyorumnanaktan

ben sabah ablamlara kahvaltıya gittim brunch tı biraz abartı oldu.
saat 5 gibi de yine dışarda adana yedim ama pilav patates falan yoktu yanında sadece közde köfte domates ve biber vardı.
başka bir şey yemeği düşünmüyorum.
su da çok içtim bugün hava çok sıcak 1.5 ltyi geçmişimdir bu saate kadar.

umrumdışı ve dosbacım ya kızlar kusura bakmayın bende birtane zibidi varya onunla uğraşmaktan pc başına oturamadım tekrar. haliyle yazdıklarınızıda görmedim.uzunsüre yazmayınca çevrimdışı görünüyorum.gitmemiştim yani burdaydım. yerimseniben
dosbacım tekrar iyi yolculuklar bol eğlenceler hayatım. opuyorumnanaktan
umrumdışı canımcm harikasın valla. 10 kilo ne demek yaa. :1shok: bu seferde başaracağına inanıyorum hayatım.bol spor destekli ve azimle birleşmiş bir diyet gibisi yok herhalde hayatım. inşallah beraberce veririz kiloları. umudumu kaybetmicem hayatım.sağol. opuyorumnanaktan

melisim nasılsın canımın içi.bakıyorum brunch lar falan iyi gitmişiz valla. kaydirigubbakcemile3 ama son yemeği erken yemişsin hayatım kurtarır sanırım.suyu bide 3 lt ye çıkarırsan süper olur tabi. valla bende yarını bekliyorum bakalım ne olacak.
sabah güzel bir kahvaltı yaptım az öncede bol salata ve yarım tabak pilav yedim.ondan öncede yeşil çay içmiştim ama su işi arada kaynadı.neyse en azından yatmadan 2 lt yaparım diye ümit ediyorum:.

canım çok yorgunum ya kızım inanılmaz huyusuz oldu ağlama bilmeyen çocuk sürekli ağlıyor (ama evde yanlızken, dışarda birşey yok anlamadığım) inşalah diştir bütün huyu değişti yavrucağın. Eşimle de konuştum şimdi o da diyorki dışarıda dikkati dağılıyor ağrıyı hissetmiyor olabilir bilmem artık . Jel sürüyorum sık sık. Geç çıkıyor ya zorluyor herhalde.
sen iyi yemişsin, bi abartı yok. Suyunu da iç canım.
ben de çok ihmal ediyorum ama diyette en önemli şey su. Bak şişgo da bence suyun sayesinde çok güzel zayıflıyor.

melisim eğer daha diş çıkarmadıysa dişten olabilir hayatım. merak etme rahatlayınca tekrar eski düzenine girer. oğlumda öyle oluyordu ama sonra eski düzenine geri dönüyordu.hala daha huy değiştiriyor ama sonra düzeliyor.çok sıkıntı ederdim,huyu değişti diye alışmak zor olurdu benim için ama artık takmıyorum eskisi gibi.inşallah düzelir canımcım.
bu diyet inşallah bendede işe yarar hayatım.bu hafta benim için çok önemli mümkün olduğunca dişimi sıkıcam inşallah. hayırlısı.

melis08 cnm istediğini diyebilirsin güzelim Şeniz
cnm 21 yaşındayım,ben hep kiloluydum aslında,geçen yıl hırs yapıp verdim fakat adet düzensizliği sorunlarım oldu,diana35 kullandım bende,o da feci halde iştahımı açtı ve yine verdiğim kiloları aldım,kilo almama karşın ilacı bırakınca normal olsaydım içim yanmazdı ama ne yazık ki ilacı bırakınca herşey eskisi gibi oldu
şimdi de kilo vermem gerektiğin söylüyor doktor, kısaca böyle cnm,öğrenciyim ben,hala okulla uğraşıorum,şu yaz tatilinde de istediğim kiloya ulaşayım istiyorum,acayip hırs yaptım,bu konuda moralimi bozanlar oldu da cnm,şu okul açılana kadar kilolarımdan kurtulmak istiyorum işte Şeniz

kızlar ben akşam sebze yemeği yedim,ekmek yemedim hiç,bundan sonra ekmek yok hayatımda

kızlar tatil planım değişti...
didime gidiyoruz ama ne kadar kalacağım belli değil... eğer gelemezsem ve cuma günü bildirimde bulunamazsam beni izinli yazabilir misiniz...
daha doğrusu nete girebilirim sanırım ama tartılabilir miyim bilmiyorum...
hoşçakalın... gelince görüşrüz

problem değil cnm,ne demek kusur falan yok ortada,tmm cnm inşallah vereceğiz beraber bu kiloları,onlar bizden korksunlar
kaydirigubbakcemile5

ben çıkıyorum şimdi,ailemle gezicez birazcık da,öpüyorum hepinizi,görüşürüz :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…