hoşbuldum arkadaşım,istdiğinizi diybilirsiniz,dilek ismim,bunu da kullanabilirsiniz,teşekkür ederim beni aranıza aldığınız için ayrıca a.s.slm canlarım..sabah güzel bir kahvaltı yaptım..biraz geçç olmuştu..şimdi de 1 dilim karpuz yedim....
bu hafta neler yaacağız bakalım
karamanlı canım gemiş olsun..çok hastalanıyorsun canım yyaaa..başağrısı migrenden dolayı olmasın..biran önce iyileşirsin umarım..sen sağlığına kavuş da kiloları takma kafana
bu arada yeni arkadaşımız gelmiş..hoşgeldin umrumdısı...ama ismin çok uzunmuş yaa..sana kısaca ne desek acebaaaa yerimseniben
canım benim hakkınızda hayırlısı. dilerimistediğiniz sonuca hayırlısı ile ulaşırsınız.canlarım ciğerlerim..üzülüyorum işte napayım...bakanlığın yazıyı iptal etme ihtimali var..çünkü aile btünlüğnü bozacak bir durum sözkonusu..eşim gerekirse insan hakları mahkemesine başvuracağım diyor..oğluna dayanamaz hiççç..
bu arada öğlen 3 arça tavuk yedim 1 dilim de ekmek
canım benim ben iyiyimde senin bu başağrısı olayını anlamadım.bildiğim kadarıyla kaçgündür çekiyorsun hiçmi dr a gitmedin.yani bukadar çekmektense git dr.a rahatla bacım.valla üzülüyorum senin bu haline. tamam tabiki senin sıkıntılarını dinleriz. başımızı ağrıtmazsın ama bak biz derdine çare olamiyoruz hayatım. bak gene üzüldüm şimdi. senağlama ayrıca sıkma canını sağlığına kavuş da,bir çırpıda verirsin kiloları. önemli olan sensin. :teselli:iyi aksamlar kizlar ne yapiyorsunuz beni bu bas agrisi mahvedecek bugün boynumun yan tarfinda bir sislik gördüm pszt dr gidip gösteregim bakalim ne diycek ay bu hastaliklar beni birakmayack bugün bir komsumu gördüm ne kadar moralim bozuldu bilemezsiniz sen kilomu aldin dedin ben de yok kilom ayni dedim ama kilom gecen haftalardaki gibi degil ya 78 kiloyum morlaim cok bozuluyor artik agrilarim cogaldi yine hergün allah a dua ederke yataktan kalkiyoruma rtik basim agrimasin diye 1 haftadir da kollarim ve dizlerim agriyor ufffffffffffffffff ya sizinde basinizi agrittim kusura bakmayin
bu arada meliscim kuzucuguna da gecmis olsun cocuklar iste benim kizimda yeni yürümeye basladiginda dengesini kaybedip firinin kapaginda iki elide yanmisti
sisgo süpersin
emirel acibiber ad melyezit dosba patborisizler nasilsiniz
yeni katilan iki arkadas var galiba sizlerde hosgeldiniz
meraba herkese,ben yeni geldim, şimdi tartıldım,75,3 geldim arkadaşlar
benim yerimede gez dosbacım. ama özletme kendini. keyfini çıkar.hayırlı yolculuklar.öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
selam kızlar
ben bu akşam izmire gidiyorum...ordanda denizliye geçebilirim
yani bi kaç gün yokum kaçamak yapmamaya çalışırım hepinizi öpüyorum
güzel bi kahvaltı yaptım 2 dilim ekmekle (bal ve tereyağ da vardı)
sanırım öğlen bişey yemem akşama hafif bişeyler düşünüyorum
meraba herkese,ben yeni geldim, şimdi tartıldım,75,3 geldim arkadaşlar
slm canlarım..sabah güzel bir kahvaltı yaptım..biraz geçç olmuştu..şimdi de 1 dilim karpuz yedim....
bu hafta neler yaacağız bakalım
karamanlı canım gemiş olsun..çok hastalanıyorsun canım yyaaa..başağrısı migrenden dolayı olmasın..biran önce iyileşirsin umarım..sen sağlığına kavuş da kiloları takma kafana
bu arada yeni arkadaşımız gelmiş..hoşgeldin umrumdısı...ama ismin çok uzunmuş yaa..sana kısaca ne desek acebaaaa yerimseniben
valalhi kızlar sıcaktanmıdır nedir hiç bişey yapasım yok haftasonuda biraz kaçırdım yani aslında sadece kaçamağım kuruyemiş başka bişey değil ama acayip ödem oldu yine
umrumdışı hoşgeldin hayatım. hadi bakem rastgele.azimli bir bacımısın. yoksa bizim gibi 2 gün yemeyip ertesi gün kaçıranlardanmısın. ben yarın sarı kırmızı diyetine başlıyorum kaç gün yaparım bilmiyorum.ama dileğim kilolarımdan kurtulana kadar yapabilmek.(hiç sanmıyorum) ama yinede umutluyum bu sefer hırslıyım. neyse görüşürüz inşallah.öpüldün canım. opuyorumnanaktan
ad1 cnm bnm,azimli biriyim geçen sene çok hırslanmıştım,10 kilo vermiştim,şimdi o hırsım yeniden geldi gibi,yarından itibaren koşuya gitcem,bi de evde ebru şallının cd si var,onu fln deneyeceğim,bakalım umarım güzel olur,sen de sakın kaybetme umudunu cnm bnm,öyle düşünme,başaracağına inanıyorum ben a.s.:1hug:
melisim nasılsın canımın içi.bakıyorum brunch lar falan iyi gitmişiz valla. kaydirigubbakcemile3 ama son yemeği erken yemişsin hayatım kurtarır sanırım.suyu bide 3 lt ye çıkarırsan süper olur tabi. valla bende yarını bekliyorum bakalım ne olacak.
sabah güzel bir kahvaltı yaptım az öncede bol salata ve yarım tabak pilav yedim.ondan öncede yeşil çay içmiştim ama su işi arada kaynadı.neyse en azından yatmadan 2 lt yaparım diye ümit ediyorum:.
problem değil cnm,ne demek kusur falan yok ortada,tmm cnm inşallah vereceğiz beraber bu kiloları,onlar bizden korksunlarumrumdışı ve dosbacım ya kızlar kusura bakmayın bende birtane zibidi varya onunla uğraşmaktan pc başına oturamadım tekrar. haliyle yazdıklarınızıda görmedim.uzunsüre yazmayınca çevrimdışı görünüyorum.gitmemiştim yani burdaydım. yerimseniben
dosbacım tekrar iyi yolculuklar bol eğlenceler hayatım. opuyorumnanaktan
umrumdışı canımcm harikasın valla. 10 kilo ne demek yaa. :1shok: bu seferde başaracağına inanıyorum hayatım.bol spor destekli ve azimle birleşmiş bir diyet gibisi yok herhalde hayatım. inşallah beraberce veririz kiloları. umudumu kaybetmicem hayatım.sağol. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?