kızlar hepinizi tebrik ediyoru.ne güzel kilo vermişsiniz.sadce ben almışım...
ya ben zaten kafama takınca kilo alıyorum...
melzeyitim sen iki haftadır süper gidiyorsun ha.ohh bi de kotlar düşüyorsa degmeyin keyfine..bu akşam ödllendir kendini
dosbacım sen de güzel vermişsin hayatım..beni geride bıraktın
hani nerdesiniz????lmaz:
5. olmuşuz yükselişe geçtik, hadi bakalım.
günaydın kızlar..sabahtır ağlayıp duruyorum...bakanlık özür durumu tayinimizde sorun çıkarıyor...yani istanbula gidemiyorum..1 sene daha mardinde kaldık..hem de bütün eşyalarımı toparlamıştım...
neyse sabah bişey yiyemedim..4-5 tane kiraz yedim...
ama öğlene sanırım mangal yapacağız......:kedi:..
çok yememeye çalışırım
ahhh canım benimmm
çok üzüldümmmm sıkma canını diyeceğim ama(
her şerde bi hayır vardır... hakkınızdan böyle hayırlısıdır belki...
durumun düzelme ihtimali yok mu??
ben 73.2 olmuşum ama yazamadım misafirim vardı yaaaa
günaydın kızlar..sabahtır ağlayıp duruyorum...bakanlık özür durumu tayinimizde sorun çıkarıyor...yani istanbula gidemiyorum..1 sene daha mardinde kaldık..hem de bütün eşyalarımı toparlamıştım...
neyse sabah bişey yiyemedim..4-5 tane kiraz yedim...
ama öğlene sanırım mangal yapacağız......:kedi:..
çok yememeye çalışırım
5.liğimizi kutlarım kilo veren,mücadele edipte veremeyen tüm arkadaşlarımı kutluyorum. 13.takım haftaya neler yapmayı planlıyorsunuz hadi paylaşalım.birbirimize destek olalım.
ben önümüzdeki hafta pazartesiden itibaren sarı kırmızı diyeti yapıyorum.her sabah kaltığımda bütün gün yemem gerekenleri bir tepside toplıcam böylelikle gözümde doymuş olur ve sürekli yiceğimi hazırlıcam sıkıntısına girip üşengeçliğimi önlicem.her saat gelip gidip yicem. böyle bir pratiklik düşünüyorum kendime umarım başarırım.
patborim ayrıca sen diyete yeni başladın.bırakta vücudun önce bir alışsın.kilo verecek insanın diyeti ilk hafta pek işe yaramazmış o yüzden pes etmek yok.pazartesiden itibaren devam.hatta melisde yapacaktı.bütüngün her saatimizi yazıp birbirimize destek olalım.hadi canımcım devam ediyoruz değilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?