Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ahh canım bende çok kafaya takanlardanım...
sanırım beyinde bitiremiyorum ben bu işi...neyse bu hafta 400 gr verdim ama geçmişe bakarsak sen çok iisin canım...

hani nerdesiniz????lmaz:
5. olmuşuz yükselişe geçtik, hadi bakalım.

ahhh eski günler ahhhh
:))

günaydın kızlar..sabahtır ağlayıp duruyorum...bakanlık özür durumu tayinimizde sorun çıkarıyor...yani istanbula gidemiyorum..1 sene daha mardinde kaldık..hem de bütün eşyalarımı toparlamıştım...
neyse sabah bişey yiyemedim..4-5 tane kiraz yedim...
ama öğlene sanırım mangal yapacağız......:kedi:..
çok yememeye çalışırım

ahhh canım benimmm
çok üzüldümmmm sıkma canını diyeceğim ama (
her şerde bi hayır vardır... hakkınızdan böyle hayırlısıdır belki...
durumun düzelme ihtimali yok mu??

ahhh canım benimmm
çok üzüldümmmm sıkma canını diyeceğim ama (
her şerde bi hayır vardır... hakkınızdan böyle hayırlısıdır belki...
durumun düzelme ihtimali yok mu??

evet patboricim dosba nında dediği gibi herşeyde vardır hayır.sıkma dicem canını ama hayatım sıkmışsın sıkacağın kadar bari mangalın keyfini çıkar ızgara et, iyi işte ne güzel. :teselli:

5.liğimizi kutlarım kilo veren,mücadele edipte veremeyen tüm arkadaşlarımı kutluyorum. 13.takım haftaya neler yapmayı planlıyorsunuz hadi paylaşalım.birbirimize destek olalım.
ben önümüzdeki hafta pazartesiden itibaren sarı kırmızı diyeti yapıyorum.her sabah kaltığımda bütün gün yemem gerekenleri bir tepside toplıcam böylelikle gözümde doymuş olur ve sürekli yiceğimi hazırlıcam sıkıntısına girip üşengeçliğimi önlicem.her saat gelip gidip yicem. böyle bir pratiklik düşünüyorum kendime umarım başarırım.
patborim ayrıca sen diyete yeni başladın.bırakta vücudun önce bir alışsın.kilo verecek insanın diyeti ilk hafta pek işe yaramazmış o yüzden pes etmek yok.pazartesiden itibaren devam.hatta melisde yapacaktı.bütüngün her saatimizi yazıp birbirimize destek olalım.hadi canımcım devam ediyoruz değilmi.

yine kimsecikler yok
sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı yaptım
öğlen bişi yemedim
akşam yeşil fasülye var az yiyeceğim

ben 73.2 olmuşum ama yazamadım misafirim vardı yaaaa

canım bu hafta paylaşımına göre önümüzdeki cuma kilo bildirimi yapacaksın.Tebrikler kilo vermişsin.

ayyy çok üzüldüm ben bile heveslenmiştim. Karar kesimiymiş canım bir şey yapılamazmı?
üzme kendini üzüp te çok yeme tamammı:kedi:

canım ben de öyle yapıyordum, sabah domatesimi sıkıp patatesimi haşlıyordum. öyle çok b,irşey yok zaten yenecek :)
ben de yine yapmak istiyorum ama işe gidince çok zor hangi birini taşıyayım. Haftaya çarşamba perşembe evdeyim yapacağım.

canlarım ciğerlerim..üzülüyorum işte napayım...bakanlığın yazıyı iptal etme ihtimali var..çünkü aile btünlüğnü bozacak bir durum sözkonusu..eşim gerekirse insan hakları mahkemesine başvuracağım diyor..oğluna dayanamaz hiççç..
bu arada öğlen 3 arça tavuk yedim 1 dilim de ekmek

iyi aksamlar kizlar ne yapiyorsunuz beni bu bas agrisi mahvedecek bugün boynumun yan tarfinda bir sislik gördüm pszt dr gidip gösteregim bakalim ne diycek ay bu hastaliklar beni birakmayack bugün bir komsumu gördüm ne kadar moralim bozuldu bilemezsiniz sen kilomu aldin dedin ben de yok kilom ayni dedim ama kilom gecen haftalardaki gibi degil ya 78 kiloyum morlaim cok bozuluyor artik agrilarim cogaldi yine hergün allah a dua ederke yataktan kalkiyoruma rtik basim agrimasin diye 1 haftadir da kollarim ve dizlerim agriyor ufffffffffffffffff ya sizinde basinizi agrittim kusura bakmayin
bu arada meliscim kuzucuguna da gecmis olsun cocuklar iste benim kizimda yeni yürümeye basladiginda dengesini kaybedip firinin kapaginda iki elide yanmisti
sisgo süpersin
emirel acibiber ad melyezit dosba patborisizler nasilsiniz
yeni katilan iki arkadas var galiba sizlerde hosgeldiniz

kızlar günaydın, tüm tipik bir haftasonu günüymüş kimsecikler yok. Bugün de öyle olur muhtemelen.
Biz 6.30 da uyandık yine :)
kızımın bantını kaldırdık iyileşmiş birleşmiş kesisi şimdi iz kalmasın diye krem sürüyoruz.
dün kızım çok huyusuzdu ayrıca sınav görevim vardı ona gittim ben de pek gelemedim 11 aylık oldu diş yok hala, ama bu sefer çıkacak gibi.
bugün 6. evlilik yıldönümümüz ama eşim yok nöbetçi
yediklerimi çok abartmadım dün hala 59.3üm. haftasonunu kilo almadan atlatsam hafta içi veririrm bakalım.

karamanlım çok teşekkür ederim. Yaramaz bu çocuklar.
Geçmiş olsun canım yaa üzülüyorum, bir çaresi bulunur inşallah. Her ne kadar kilo almasan da azıcık şiş olmuştur, ilacı kestiğin anda hepsi kaybolacak üzülme, kilo almadıktan sonra şişler iner.

patborim inşallah iptal olur yazı. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun, üzme kendini.

güzel bi kahvaltı yaptım 2 dilim ekmekle (bal ve tereyağ da vardı)
sanırım öğlen bişey yemem akşama hafif bişeyler düşünüyorum

meraba herkese,ben yeni geldim, şimdi tartıldım,75,3 geldim arkadaşlar

Son düzenleme:
sabah kahvaltı olarak meyve yedim ben arkadaşlar,cnm kahvaltılık birşeyler yemek istemedi a.s.

slm canlarım..sabah güzel bir kahvaltı yaptım..biraz geçç olmuştu..şimdi de 1 dilim karpuz yedim....
bu hafta neler yaacağız bakalım
karamanlı canım gemiş olsun..çok hastalanıyorsun canım yyaaa..başağrısı migrenden dolayı olmasın..biran önce iyileşirsin umarım..sen sağlığına kavuş da kiloları takma kafana

bu arada yeni arkadaşımız gelmiş..hoşgeldin umrumdısı...ama ismin çok uzunmuş yaa..sana kısaca ne desek acebaaaa yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…