kızlar çarşamba günü kilom 67.8 idi.annemlerdeyim şu an.hiç iyi değilim.annemlerdeyim 2 gündür burdayım.izin istiyorum bir süre.giremiyorum çünkü
tebrikler hilalacim 57 nin altını gördün
kızlar çarşamba günü kilom 67.8 idi.annemlerdeyim şu an.hiç iyi değilim.annemlerdeyim 2 gündür burdayım.izin istiyorum bir süre.giremiyorum çünkü
Ne oldu Melekçim ya?.Valla üzüldüm. yokluğun çok farkediliyor.Bir anca önce sorunlar hallolsun da gel.kızlar çarşamba günü kilom 67.8 idi.annemlerdeyim şu an.hiç iyi değilim.annemlerdeyim 2 gündür burdayım.izin istiyorum bir süre.giremiyorum çünkü
Tebrikler Ayşecimgecen hafta 63,7
bu hafta
63,2
giden 0,5
haftaya büyük ihtimalle reglim başlar haftaya 500 gr verirsem süper olur
gecen hafta 63,7
bu hafta
63,2
giden 0,5
haftaya büyük ihtimalle reglim başlar haftaya 500 gr verirsem süper olur
Tebrik ederim Ayşe'cimm ..
sabah wc y e çıkabilsem daha fazla olacktı ama napalım
başımız sağolsun tunceli de 3 şehidimiz var.1 astsubay ve 2 er.Allah rahmet eylesin,ailelerine sabır,dayanma gücü versin....
Günaydın Kızlar
Geçen hafta :70, 2
Bu hafta : 69,8
Giden : 0,4 kg
Yavaşladım ama nihayet sonunda 6 lı rakamları gördüm
Gunaydin ey ahaaliii
Kilo bildirimim
Gecen hafta 57.1
Bu hafta 57.3
Gelen: 200 gr
:44::44:
Nasil oldu anlayamadim genelde wc ye cikip tartilirdim bu sabah cikamadim onun etkisi olabilir mi :44:
bugünkü kilom: 71.6kg
geçen hafta kaçtım ben .aradım aradım mesajlarda bulamadım.72.9'düm sanırım.her sabah farklı oluyo gramlar kafam karıştı..
bir de mesaj sayısını bildirmek konusunda ben sıkıntı yaşıyorum.adları ezbere bilmiyorum .isimlerle nicklerin bir listesini yapayım bari tek tek sorup..
Kızlar bende bir değişiklik yok
GEÇEN HAFTA: 66,6
BU HAFTA: 66,6
GİDEN: 000....:44::44::44:
(EVİN bir köşesinde 66,2 diğer 2 köşede 66,6 çıktı.Bende çoğunluğu ele aldım.)
Bu hafta ayın 4-5i gibi regle olmam gerekiyor onun şişkinliği olduğunu düşünüyorum.regl olduğum gibi şişkinlik iniyor.Benim regl düzensizdir genelde bakalım bu ay nasıl olacak.Bu hafta katkım olmadı kusura bakmayın.
Günaydın kızlaaarrrr...
Bu hafta pek beklediğim gibi geçmedi, daha fazla bekliyordum ama 700 gr gitmiş.
Geçen hafta: 92,7
Bu hafta: 92,0
Yine de buna da şükür
Şimdi eltime kahve içmeye iniyorumgelince okurum geçmişi ve bugünü
Eee ben de kilomu söyleyeyim bari 56.5 ...
04/05/2012 msj sayimi
Ladyline 14
Eski bir masal 35
Tadli 0
Uzayim 29
Chika 0
aysecig 0
muti 0
turta 10
Reyhan abla 0
ucukmavi 17
hilalcim mekelği izinli yaz bence püsküüt geri dönmek üzere ayrılanlaın 6 ay takımda yer alamasına izin vermiyor sıkı kontrol ediyor.melek geldiğinde sorun olmasın
başımız sağolsun tunceli de 3 şehidimiz var.1 astsubay ve 2 er.Allah rahmet eylesin,ailelerine sabır,dayanma gücü versin....
Canım geri dönmek üzere ayrıldı izinli demek zaten diğer türlü kendi isteğiyle ayrıldı yazıyorum.
Süpersin turtam gece heyecandan verdin dimi
sorma hilalim ya kesin onun etkisi var varya sabah 4:30 a kdr uyuyamadım heyecan yaptım sanki bugun gel dedide
O kadar bekledin turtam normal yani bu heyecan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?