ben spora gidiyorum bebeklerr bu arada işkur'dan aradılar pazartesi bir yer var görüşmeye gidicemmmmmmmmmmm bakalım neler olicekk gelince görüşürükkk öptüm hepinizi
bu arada hilalim mesaj atamıyorum gene 10 dk gecmediginden evet dediğin gibi bu kadarı bile hayaldi birkaç ay öncedevamıda gelir inş gelirse zaten yeni senaryalorla kesin karşınızda olurum
tebrik ederim hilal.Az kaldı hedefine...Eee ben de kilomu söyleyeyim bari 56.5 ...
tebrik ederim hilal.Az kaldı hedefine...
Tebrikler Funda'cım. Ne güzel ilerlemişsin maşallah...
Harikasın Derya'cım tebrik ederim ederim seni ..
Eda'cım gayet iyi inşallah haftaya daha iyi olur.
Tamamdır canım nasıl kaçamak yapmışsın sen öyle
Tebrikler canım,daha ne olsun.
TEBRİKLLLLLEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRmaşallah.
tebrikler hilalacim 57 nin altını gördün
reglden kaynaklı olabilir canım bozma moralini.
tebrik ederim cnm
wc den kaynaklı olabilir cnm
tebrikler 6 lı rakamlar için ebrucum
tebrik ederim Ebrucum bundan sonrası daha kolay gidecek inş.
bence de tuvalet farkıdır o cnmm
tebrikler ablacımmmmm hergün tartılma bence sadece cuma günleri tartıl o zaman kafanda karısmaz hem
regl şişkinligin olmasına ragmen fazla çıkmamanda güzel bence cnmmmm
süpersiiiiiiiiiin hilalimmmm tebrik ederimm
Sevdiceğim artık bana çıtır prensesim diyor kızlarrrr
Ben hedefime ulaşmış bulunmaktayımmm ..
Turtam bugün ben de başlıyorum ..
Yok kararında buldum Betül'cüm fazlasını yeme diye dedim.
Tebrik ederim seni Mumu'cum ben denedim ve gerçekten tatlı isteğim kalmamıştı 1 aydan sonra hiç istemiyordum bir kere bir yerde yemiş bulundum ve başladı geri isteğim ..
Ama meyvelerdeki meyve şekerinden dolayı gerçekleşmeyebilir bu.
Çok güzel olmuş Reyhan abla afiyet olsun ..
Afiyet olsun Gülçin ..
Tebrik ederim Ebru'cumm ..
Gülçin'cim çok kaçamak yaptıktan sonrA ilk başta kilolar zor gidebiliyor .
Not aldım canım ..
Gönül'cüm farkındaysan kaçamak yaptıktan sonraki hafta ya çok az bir gidiş oluyor sende ya da aynı çıkıyorsun fazlalık da muhtemelen tuvalete çıkmadığındandır.
Hadi bakalım Betül ..
Eskiden demiyor muydu? Hıh hata etmiş sen önceden de öyleydin zaten
Benim artık iyice yavaşladı. Ben şu kepek meselesini araştırıp dukana başlamayı düşünmeye başladım. Allaha şükür hiç durmadım azda olsa kilo verdim ama böyle az az gitmesi canımı sıkmaya başladı.
canim kirmizi yazan yerde ne demek istedigini anlayamadim..
uzayim,bana böyle bisey sartti diyet yapicam diye herseyden kendimi soyutlamak degil ama en azindan bir lokmayla yetinmeyi ögrenmek amacim..
hayirli cumalar hepinize,kusura bakmayin gec kaldim oglumu doktora götürdüm sabah ,hastalandi yine,
kilomda 72.9 malesef
Meyvede de şeker olduğundan belki şeker isteğin tamamen geçmez ama ben hiç meyve de yememiştim ve tatlı şeylerin varlığını unutmuştum o sürede ..
Bu hafta kilonun da paylaşımının da hiç iyi olmadığını biliyorsun Mumu'cum lütfen bu ilk ve son olsun ..
Demiyordu Ebru'cum ya sırf prensesim diyordu arada bir de çıtırım diyordu şimdi böyle deyince benim havaları göreceksin.
BUgün pek şımarttı zaten beni
Neyse ben kızayım bir ona önceden değil miydim diye
Başla Ebru'cum tabi hemencecik biter kilo verme işi ama iş yerinde zorlanabilirsin.
Peki Hilal'cim normalmi benim kilo vermemin bu kadar yavaşlaması? Toplamda 15,7 gitti. Geçen haftaki menülerimi hatırlıyorsun, geçen hafta yeterince sporda yaptım, hatta buraya yazmıyorum ama mekik felan çekiyorum bazı yer hareketlerini yapıyorum, bisiklet biniyorum. Kilo az gitti ama inceliyorum.
desteğin ve bilgilerin için saol deryacımmoralini bozma bünyen kilo vermeye alıştırıyor olmalı ..kilo verme işi sabır ve azim gerektiriyor..
işte kilo sabitlemem sırrım..üç ana bir ara öğün yapıyorum..ikindide kan şekerim çok oynuyor o yüzden ikindide bir ara öğünüm var ve akşam çok az yememe sebeb oluyor..
güzel bilgiler teşekkürler..
vermiş olarak gel kız ne alması aynı kalması..hadi bakem
tuvalet farkı bence
niye veremiyorsun kilon boyuna göre çok iyide ondan senin yapman gereken bu kiloyu çok oynatmamak kilon aynı kalsa bile incelirsin..ki en çok ihtiyacın olan şeyde bu değilmi gülçincim..
kocaman bir maşallah sana harika gidiyorsun..şu an bile oldukça iyi göründüğüne eminim..
öğün atlama kuzu öğün atlama..bünyen kaldırmıyor sonra..sana bir öneri eczanelerde satılan sarı kantaron hapı var bitkisel onu kullanmanı öneririm ..araştır bi psikolijik sorunlara birebirdir özellikle gebelik sonrası depresyonlarda çok faydası var ki gebelik sonrası depresyon 2 yıl sonra bile çıkabiliyor ..şu an ilaç kullanıyorsun biliyorum ama bunuda raştır doktoruna sor b i bitkiseldir..yan etkisi alışkanlık yapma riski york..solgarı öneririm..ve sana hergün 152 adet inşirah suresi okumanı ısrarla ve özellikle tavsiye ediyorum..
hay masallah hilalEee ben de kilomu söyleyeyim bari 56.5 ...
çok hoş olmuş derya sen olmuşsun artık inceciksinbravo Hilal..
benide gaza getir yav..çok asılmadan devam ediyorum..azcukta şımardım sabit kalınca ve çoğu kıyafetime girince rahatım ..
resmime baktınmı..
kalkar kaLKmaz sıfır yazılmasın diye mesaj attım okumadın mı ayse?hilalcim not alır mısın dünkü mesaj sayım 5 di04/05/2012 msj sayimi
Ladyline 14
Eski bir masal 35
Tadli 0
Uzayim 29
Chika 0
aysecig 0
muti 0
turta 10
Reyhan abla 0
ucukmavi 17
oooofffff yine mi başaldılar kızlar aslında çok korkuyorum bizim tayin çıkarsa hep doğu en baştada tunceli varbaşımız sağolsun tunceli de 3 şehidimiz var.1 astsubay ve 2 er.Allah rahmet eylesin,ailelerine sabır,dayanma gücü versin....
tebrikler fundacım
o önceden de senin çıtır olduğunu bilmiyor muydu?Sevdiceğim artık bana çıtır prensesim diyor kızlarrrr
Ben hedefime ulaşmış bulunmaktayımmm ..
*** 13. Takım 256. Etap ***
angelic2 ( 76.2 / 71.6 / 4.6 / 6.04 % ) yeni üye hedef kilo:60
Chika ( 92.7 / 92 / 0.7 / 0.76 % )
Elmaliturta: ( 65.9 / / / %)
Eski_bir_masal : ( 57.0 / 56.5 / 0.5 / 0.88 % )
LaydLiNe: ( 70.2 / 69.8 / 0.4 / 0.57 % )
Mumu85: ( 72.5 / 72.9 / -0.4 / -0.55 % )
Mutedeyyin: ( 67.5 / 67.8 / -0.3 / -0.44 % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
TadLi : ( 57.1 / 57.3 /-0.2 / -0.35 % )
UcukMavi ( 63.7 / 63.2 / 0.5 / 0.78 %)
UZAYIM ( 66.6 / 66.6 / 0.0 / 0.0 % )
13. Takım Ortalaması : 0.77 %
Kızlar paylaşım alanına ekliyorum.
Reyhan ablanın bu sonucuna çok güzel bir ortalama olmalıydı ben bu haftaki sonuçları hiç beğenmedim haftaya daha iyi olur inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?